הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש בנרות שני צלחות משקל אולימפיות של 20 קילו

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני יודע שזה לא בידיוק המקום לפרסם אך בפורום קנייה ומכירה אין לי רשות לפתוח נושא ,
בכל מקרה אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות באזור המרכז או אפילו יד שניה של צלחות 20 קילו אולימפיים אני אשמח ,
אני מחפש כבר שבוע ולאף אחד מהחנויות אין במלאי .

יש לך בפורום קנייה ומכירה אחד בשם zeptamaher שמוכר כדאי שתזדרז , רוב החנויות בארץ לא מחזיקות ציוד אולימפי ואם כן אז זו לא כמות גדולה.

• פותח/ת השרשור
איך אני בדיוק מוצא אותו אני לא כזה מתמקצע באתר ...?
עריכה : אוקי מצאתי אותו מקווה שנשאר לו למה זה נראה לי נחטף כמו עוגיות ... במקרה ונגמר לו יש מקום שבכל זאת יש פלטות ? או אפשרות להזמין ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין להם :( מה אתה אומר אולי אני פשוט יקנה רק עשיריות? אני פשוט מפחד שהמוט יתמלא ואז זה בזבוז כסף

עריכה : עוד דבר ... אם יש לי רק עשיריות זה יכול לגרום לבעיה בדדליפט ? המוט הרי יותר נמוך כאשר יש עליו מוטות של עישיריות מאשר מוטות של 20 ?

נערך לאחרונה:
אין להם :( מה אתה אומר אולי אני פשוט יקנה רק עשיריות? אני פשוט מפחד שהמוט יתמלא ואז זה בזבוז כסף

עריכה : עוד דבר ... אם יש לי רק עשיריות זה יכול לגרום לבעיה בדדליפט ? המוט הרי יותר נמוך כאשר יש עליו מוטות של עישיריות מאשר מוטות של 20 ?
יכול לגרום, תלוי בגודל של העשיריות, אצלי במכון למשל, העשיריות וה20מים באותו גודל, ה20מים יותר עבים.

אחי לך ליד 2 הרבה מוכרים שמה גם פלטות של 20

• פותח/ת השרשור
שמע אני מהבוקר ביד 2 אם אתה מוצא אז בבקשה או שתגיד לי איך לחפש שמה או שתביא לי קישור
כי כן יש שם כל מיני משקלים אבל לא למוט אולימפי ולא 20 קילו

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע ביגלל זה נורא קשה לי בדדליפט ובחתירה המוט נמוך מידי ,
קיצר אם מישהו יכול לעזור לי למצוא צלחת של 20 קילו נורמלית אני אשמח תודה ..

• פותח/ת השרשור
תאמת נכנסתי לאתר הזה בדיוק עכשיו לפני כמה דקות נראה אתר טוב יש שם אביזרים ממש טובים וצלחות משקל ברמה, אני יתקשר מחר הלוואי ויש להם במלאי למה עבדתי עצות ,
מה שכן יקר שם אבל אין ברירה :S

בכל מקרה תודה גבר 😃

דבר איתו קוראים לו אליהו :
[email protected]
אני לא חושב שהוא ימכור לך רק 2 פלטות של 20 אולי תקנה עוד משהו קטן והוא ייתן לך
הוא מוכר אותן חדשות מהניילון 7.5 שקל לקילו

Back
למעלה תחתית