הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אני מתקדם טוב בחיטוב ולהמשיך כך או שאני מאבד מאסה??

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
הנה תמונות של לפני איזה חודש וחצי-2:
IMG_0074.JPG IMG_0078.JPG IMG_0081.JPG

והנה מהיום:
IMG_0302.JPG IMG_0303.JPG IMG_0304.JPG
אז רציתי לשאול, אני מתקדם טוב? הורדתי איזה 3-4 קילו אני שוקל עכשיו 79, על 1.77.
או שאני יורד גם במאסה וצריך להקפיד יותר?

ירדת יפה, אני חושב שירד קצת המסת שריר בחזה, תעקוב אחרי התפריט טוב טוב, במיוחד על 2 גרם חלבון פר קילו.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
ירדת יפה, אני חושב שירד קצת המסת שריר בחזה, תעקוב אחרי התפריט טוב טוב, במיוחד על 2 גרם חלבון פר קילו.
בהצלחה!
תודה אחי, כן גם ירדתי קצת במשקלים בחזה, פשוט התחלתי לחפף בזמן האחרון...החיטוב מתסכל :( זה לא קשה זה פשוט תקופה שאתה עומד על אותם משקלים, אוכל דברים דומים כל יום ואתה צריך לעקוב אחרי התפריט שלך, זה די מבאס :( אני אשקיע יותר עכשיו. ותגיד אתה יודע במקרה עד כמה זה בופגע לשתות לפעמים בסוף שבוע נגיד חצי בקבוק וודקה\וויסקי? או נגיד איזה כמה בקבוקי בירה באמצע השבוע?

שמע גבר אני לא הכי מקצועי פה אבל לפי מה שזה נראה אתה סתם עולה שומן ויורד שומן בלי שום שריר , התזונה שלך לא טובה כנראה.
לגבי שתיית אלכוהול , אם אתה אוכל טוב ישן כמו שצריך ומתאמן טוב האלכוהול זה לא מה שיפריע לך להתקדם , מה שכן אל תשתה יום לפני אימון זה הכל .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע גבר אני לא הכי מקצועי פה אבל לפי מה שזה נראה אתה סתם עולה שומן ויורד שומן בלי שום שריר , התזונה שלך לא טובה כנראה.
לגבי שתיית אלכוהול , אם אתה אוכל טוב ישן כמו שצריך ומתאמן טוב האלכוהול זה לא מה שיפריע לך להתקדם , מה שכן אל תשתה יום לפני אימון זה הכל .
תראה אני חושב ככה, אם אני מוריד ל70 קילו יהיה לי א.ש נמוך, 70 קילו בא.ש נמוך במטר 77 זה לא כזה גרוע אני חושב...ובSS שעשיתי עליתי 9 קילו, ועליתי לא קצת במשקלים אז אני לא חושב שאני לא עולה מאסה...
חברה מה אתם אומרים? יש מצב באמת אני עושה הרבה דברים לא נכון? או פשוט גנטיקה חרא? יש עלי מאסה בכלל?

לא ממליץ על אלכוהול בכלל!
זה קלוריות מיותרות, ובמיוחד בחיטוב זה מסוכן, במיוחד בדל פחימימה, אתה תקבל וואחד הנגאובר..
http://www.kilogram.co.il/528/אלכוהול-ואימונים-כל-מה-שרציתם-לדעת/

תאמת לא ממש ראיתי שום דבר נגד אימונים ואכלוהול או השפעה על משקל גוף... יכול להיות פספסתי משהו?

אין קשר לגנטיקה כי עוד לא רואים כלום ,
בכל מקרה אין לך לפי מה שאני רואה כל כך מה לחטב ,תחזור למסה אבל בלי ממתקים קולה שתיה מתוקה ודברים כאלה למה לפי איך שזה נראה אתה די חוגג 😃
בקיצור לך לפורטל קח תוכנית תזונה ותאכל מה שכתוב ולא מעבר ,
לגבי האימונים או שאתה לא עולה מספיק משקל באימונים או שהטכניקה לא טובה וביגלל זה אולי אתה לא מתחזק ,תעלה סרטונים ותראה מה יגידו לך .
תעשה הכל כמו שצריך תוך זמן קצר אתה תראה שינוי אדיר ...

נראה שרזית דיי יפה,במיוחד בחזה ובמותניים.שיהיה בהצלחה בהמשך! (חיטוב/מאסה)

• פותח/ת השרשור
אין קשר לגנטיקה כי עוד לא רואים כלום ,
בכל מקרה אין לך לפי מה שאני רואה כל כך מה לחטב ,תחזור למסה אבל בלי ממתקים קולה שתיה מתוקה ודברים כאלה למה לפי איך שזה נראה אתה די חוגג 😃
בקיצור לך לפורטל קח תוכנית תזונה ותאכל מה שכתוב ולא מעבר ,
לגבי האימונים או שאתה לא עולה מספיק משקל באימונים או שהטכניקה לא טובה וביגלל זה אולי אתה לא מתחזק ,תעלה סרטונים ותראה מה יגידו לך .
תעשה הכל כמו שצריך תוך זמן קצר אתה תראה שינוי אדיר ...
תדה לכולם אבל בטח שיש, עשיתי SS בדיוק לפי הספר, אכלתי טוב, לגבי הטכניקה היא טובה, אתה יכול לחפש באשכולות הקודימים שלי, יש לי לא קצת סירטונים של טכניקה.
אכלתי איזה 4K קלוריות בSS, שנתי כמה שבא לי כי היה חופש, ולא עשיתי כלום חוץ מזה, ואלה הם סך הכל המשקלים שהגעתי אליהם... אז אצלי זה גם מאוד קשור לגנטיקה.

תדה לכולם אבל בטח שיש, עשיתי SS בדיוק לפי הספר, אכלתי טוב, לגבי הטכניקה היא טובה, אתה יכול לחפש באשכולות הקודימים שלי, יש לי לא קצת סירטונים של טכניקה.
אכלתי איזה 4K קלוריות בSS, שנתי כמה שבא לי כי היה חופש, ולא עשיתי כלום חוץ מזה, ואלה הם סך הכל המשקלים שהגעתי אליהם... אז אצלי זה גם מאוד קשור לגנטיקה.

אז אולי 4000 קלוריות זה יותר מידי .
שמע אין מצב שאתה עולה כל כך הרבה בשומן אם אתה אוכל כמו שצריך חלבונים פחמימות , אני בטוח באלף אחוז שאתה מפריז בקולות וממתקים ודברים כאלה (גם עדיף להימנע ממטוגן , שניצלים מהסופר זה גם על הפנים ).
אם בכל זאת אתה מתעקש שאתה אוכל כמו שצריך , אז פשוט תאכל פחות פחמימות

נערך לאחרונה:
אתה יורד וזה מה שחשוב.

לגבי צריכה של 4000 אלף קלוריות. זה המחיר שאוכלים בלי חשבון - נראים כמו פח אשפה.

יפה שאתה טוען שעשית את התוכנית והתרגילים כמו שצריך אבל העודף מה4000 אלף קלוריות שאכלת בתקופה מכסים לך את הגוף.

• פותח/ת השרשור
אתה יורד וזה מה שחשוב.

לגבי צריכה של 4000 אלף קלוריות. זה המחיר שאוכלים בלי חשבון - נראים כמו פח אשפה.

יפה שאתה טוען שעשית את התוכנית והתרגילים כמו שצריך אבל העודף מה4000 אלף קלוריות שאכלת בתקופה מכסים לך את הגוף.

אני מאוד מסכים איתך, פשוט שראיתי שאני מתחיל להתקע במשקלים נמוכים העלתי והעלתי את הקלוריות, חשבתי שזה בגלל האוכל, לא חשבתי שכבר הגעתי לגבול של המתאמן המתחיל במשקלים כאלה נמוכים... פעם הבאה אני אוכל בצורה מבוקרת יותר...
ומה בסוף לגבי האלכוהול? הבנתי מהמאמר נכון שהקלוריות מהאלכוהול אפילו לא ממש נחשבות? ושזה לא ממש הורס כלום כששותים מידי פעם?

אני מאוד מסכים איתך, פשוט שראיתי שאני מתחיל להתקע במשקלים נמוכים העלתי והעלתי את הקלוריות, חשבתי שזה בגלל האוכל, לא חשבתי שכבר הגעתי לגבול של המתאמן המתחיל במשקלים כאלה נמוכים... פעם הבאה אני אוכל בצורה מבוקרת יותר...
ומה בסוף לגבי האלכוהול? הבנתי מהמאמר נכון שהקלוריות מהאלכוהול אפילו לא ממש נחשבות? ושזה לא ממש הורס כלום כששותים מידי פעם?
קודם כל ירדת יפה רואים את ההבדל אבל הייתי ממשיך עם זה עוד חודש וחצי חודשיים ככה ואז תעשה מאסה נורמאלית עם 500 קלוריות מעל הנייטרלי אתה תתקדם יפה גם ככה
דבר שני לגבי כל מה שאמרת לגבי ההתקדמות - כח ומאסה זה דבר יחסי לעצמך - תלוי מאיפה התחלת את התכנית ואיך היית נראה לפניי יש מצב שלפני התכנית היית עם 40 קילו סקוואט ו30 בנץ' (סתם לדוגמא) ובלי טיפת מאסת שריר והגעת לתוצאה טובה ביחס למה שהיית , אם אתה לא מצליח להתקדם יותר בתכנית למרות שאתה עושה הכל נכון אתה יכול לעבור לתכנית שמתבססת על התקדמות שבועית - הכוונה ללינארית של ביל סטאר או טקסס ולא סתם לדחוף עוד יותר אוכל כדי להתקדם עוד קצת .
יש לך תמונות לפני שהתחלת את התכנית ?? ומה היו משקלי עבודה לפני שהתחלת אם אפשר לשאול... ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל ירדת יפה רואים את ההבדל אבל הייתי ממשיך עם זה עוד חודש וחצי חודשיים ככה ואז תעשה מאסה נורמאלית עם 500 קלוריות מעל הנייטרלי אתה תתקדם יפה גם ככה
דבר שני לגבי כל מה שאמרת לגבי ההתקדמות - כח ומאסה זה דבר יחסי לעצמך - תלוי מאיפה התחלת את התכנית ואיך היית נראה לפניי יש מצב שלפני התכנית היית עם 40 קילו סקוואט ו30 בנץ' (סתם לדוגמא) ובלי טיפת מאסת שריר והגעת לתוצאה טובה ביחס למה שהיית , אם אתה לא מצליח להתקדם יותר בתכנית למרות שאתה עושה הכל נכון אתה יכול לעבור לתכנית שמתבססת על התקדמות שבועית - הכוונה ללינארית של ביל סטאר או טקסס ולא סתם לדחוף עוד יותר אוכל כדי להתקדם עוד קצת .
יש לך תמונות לפני שהתחלת את התכנית ?? ומה היו משקלי עבודה לפני שהתחלת אם אפשר לשאול... ?

התחלתי להתאמן במשקל 56.5 על מטר 75-6, הייתי רצה רצח כפי שאפשר לראות חחח.
התחלתי להתאמן, התאמנתי איזה 4-5 חודשים, אבל משהו ממש לייצני, הכל מכונות, קיצר לפי המדריך + אכלתי קצת וקמעט לא עליתי במשקל גוף, התקדמתי במשקלים במכונות, זה למה חשבתי שהאימונים טובים וזה, אבל מסתבר שלהתקדם קצת במשקל במכונה זה לא באמת מקדם אותך הרבה...
ככה בזבזתי איזה 4-5 חודשים.
אחרי זה התחלתי ללמוד איזה חידשיים טכניקה לתרגילים בSS (עוד לא עשיתי SS), אחרי זה התחלתי SS, עשיתי את זה איזה 3-5 חודשים, אכלתי מלאא כי חשבתי בגלל זה אני לא מתקדם, (אבל הסיבה האמיתית היא שלא ישנתי טוב, ישנתי מממששש מממששש חרא), ואחרי איזה 3-5חודשי SS שעליתי מלא במשקל גוף, איזה 15 קילו, הייתי סך הכל במשקלים:
80 סקווט
90 דדליפט
60 בנץ'
40 פרס
ומזה ניתן להבין שסתם אכלתי ממש הרבה כי חשבתי שזאת הסיבה ללמה לא עליתי מספיק במשקלים, עליתי מללאאאאא משומן וקצת במסה.
ואז הייתי צריך לעשות חיטוב כי הייתי כבר על א.ש של מעל 20%.
החיטוב לקח לי איזה 4-5 חודשים כי עשיתי את זה ממש לא נכון.
ואחרי החיטוב עשיתי SS נורמאלי והכל נכון, וזה איפה שאני עומד עכשיו.
אני חושב שהתחלתי מ30-40 סקווט משהו כזה, ואם הייתי מתחיל ישר בנץ' בלי מכונות כשהתחלתי להתאמן אני חושב הייתי מתחיל מאיזה 30.
והנה תמונה לפני שהתחלתי את הSS הכושל הראשון (שקלתי פה איזה 50 ומשהו, קרוב ל60. זה היה לפני איזה 1.5-2 שנים):
10092011241.jpg

התחלתי להתאמן במשקל 56.5 על מטר 75-6, הייתי רצה רצח כפי שאפשר לראות חחח.
התחלתי להתאמן, התאמנתי איזה 4-5 חודשים, אבל משהו ממש לייצני, הכל מכונות, קיצר לפי המדריך + אכלתי קצת וקמעט לא עליתי במשקל גוף, התקדמתי במשקלים במכונות, זה למה חשבתי שהאימונים טובים וזה, אבל מסתבר שלהתקדם קצת במשקל במכונה זה לא באמת מקדם אותך הרבה...
ככה בזבזתי איזה 4-5 חודשים.
אחרי זה התחלתי ללמוד איזה חידשיים טכניקה לתרגילים בSS (עוד לא עשיתי SS), אחרי זה התחלתי SS, עשיתי את זה איזה 3-5 חודשים, אכלתי מלאא כי חשבתי בגלל זה אני לא מתקדם, (אבל הסיבה האמיתית היא שלא ישנתי טוב, ישנתי מממששש מממששש חרא), ואחרי איזה 3-5חודשי SS שעליתי מלא במשקל גוף, איזה 15 קילו, הייתי סך הכל במשקלים:
80 סקווט
90 דדליפט
60 בנץ'
40 פרס
ומזה ניתן להבין שסתם אכלתי ממש הרבה כי חשבתי שזאת הסיבה ללמה לא עליתי מספיק במשקלים, עליתי מללאאאאא משומן וקצת במסה.
ואז הייתי צריך לעשות חיטוב כי הייתי כבר על א.ש של מעל 20%.
החיטוב לקח לי איזה 4-5 חודשים כי עשיתי את זה ממש לא נכון.
ואחרי החיטוב עשיתי SS נורמאלי והכל נכון, וזה איפה שאני עומד עכשיו.
אני חושב שהתחלתי מ30-40 סקווט משהו כזה, ואם הייתי מתחיל ישר בנץ' בלי מכונות כשהתחלתי להתאמן אני חושב הייתי מתחיל מאיזה 30.
והנה תמונה לפני שהתחלתי את הSS הכושל הראשון (שקלתי פה איזה 50 ומשהו, קרוב ל60. זה היה לפני איזה 1.5-2 שנים):
צפה בקובץ המצורף 9753
זה מה שרציתי לראות !!! היתה לי הרגשה שזה המצב ולא סתם בזבזת זמן בSS התחלת מכלום אחי ויחסית למשקלים שהתחלת איתם ולמצב שהתחלת איתו למרות שעלית בשומן הגעת לתוצאה יפה מאוד גדלת משמעותית מאז שהתחלת להתאמן ודרך אגב העיקר שהבנת את הטעויות שלך מהמאסה ומהחיטוב הקודמים כי זה העיקר אחרי הכל ! אתה בדרך הנכונה ואם תמשיך ככה אתה תגדל עוד הרבה ! כל הכבוד אחי מוניטין !

• פותח/ת השרשור
זה מה שרציתי לראות !!! היתה לי הרגשה שזה המצב ולא סתם בזבזת זמן בSS התחלת מכלום אחי ויחסית למשקלים שהתחלת איתם ולמצב שהתחלת איתו למרות שעלית בשומן הגעת לתוצאה יפה מאוד גדלת משמעותית מאז שהתחלת להתאמן ודרך אגב העיקר שהבנת את הטעויות שלך מהמאסה ומהחיטוב הקודמים כי זה העיקר אחרי הכל ! אתה בדרך הנכונה ואם תמשיך ככה אתה תגדל עוד הרבה ! כל הכבוד אחי מוניטין !

תודה רבה אחי כיף לראות תגובות כאלה, וכן למדתי מהרבה טעויות שעשיתי 😃 עכשיו אלך תמיד בדרך הנכונה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית