הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 1135kg טוטאל בגיל 22

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
הוא לקח שיא בסקוואט, בטוטאל, וקרוב מאד לשיא בבנץ' ודדילפט (השיא בבנץ' לדעתי זה 350 ודדליפט 397.5, אבל אני לא בטוח ב-100%. אני מדבר על אירופה כמובן):

23 שיאים, שבר גם שיאים של מבוגרים.
אני מאמין שנזכה ממנו ל-500+ בסקוואט, ואולי גם 580+ עם שיא עולם עוד כמה שנים 😃
הלוואי עליי להיות כמוהו;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אפשר לסחוט ממנו עוד במשקלים, הבן אדם חיייה!
הדדליפט שלו נראה ממש קל למרות שהפנים הראו מאמץ. הוא הרים את זה מהר ובקלילות, לא מבין למה הוא לא ניסה שיא חדש...

הדדליפט שלו נראה ממש קל למרות שהפנים הראו מאמץ. הוא הרים את זה מהר ובקלילות, לא מבין למה הוא לא ניסה שיא חדש...
גם בסקוואט ובבנץ' זה אותו דבר, את הסקוואט הוא עשה יחסית בקלות, בבנץ' היה יכול לסחוב עוד קצת.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתם לידע כללי. המנצח בסקוואט עשה 455 קילו, בחור אמריקאי בן 24/5.
אולי בקטגורייה של המבוגרים... הבחור הזה בג'וניורוס = עד 23.

• פותח/ת השרשור
בקטגוריה של המבוגרים זה שמפורסם בסרטון זכה מקום שני..😵
הוא התחרה בג'וניורס, הוא בן 22...
אתה מתכוון שמבחינת המשקל שהוא הרים הוא היה לוקח מקום 2 במבוגרים?

לא, הוא בנוסף לקח גם זכה במקום השני, ומצטער אם נעלבת אחשלי באשכול הקודם. זאת לא הייתה המטרה.
איפה אתה עומד עם המשקלים עכשיו?

• פותח/ת השרשור
לא, הוא בנוסף לקח גם זכה במקום השני, ומצטער אם נעלבת אחשלי באשכול הקודם. זאת לא הייתה המטרה.
איפה אתה עומד עם המשקלים עכשיו?
אה, סבבה.
לא נעלבתי, רציתי לענות אבל שכחתי =/
די מסובך- כעיקרון הגעתי ל-100 ק"ג סקוואט ל-5, 95 DL, ב-BP הגעתי ל-77.5, פרס ל-55 ו-PC 60
הייתה הפסקה של חודש וחצי בערך (זה היה באמצע SS) כי המכון לא איפשר לי יותר. עכשיו במכון החדש אני על 75 סקוואט (לא מבין איך ההבדל כל כך גדול), 75 דדליפט, 55 בחזה, פרס 30 בשיניים ו-PC 45.
מוזר שהמשקלים ירדו כל כך דרסטית...

• פותח/ת השרשור
תתנחם בזה שאתה הרבה יותר חזק ממני ומרוב הילדים בשכבה שלי 😛 ואתה צעיר ממני בשנה. לגיל 14 זה משקלים מעולים.
130 סקוואט ל-5 זה מעולה לא פחות מזה 🙄
למען האמת רוב המוטיבציה שלי באה מהעובדה שהרבה פעמים חברים שלי קוראים לי שמן (בצחוק כמובן) וזה רק מעלה לי את המוטיבציה להשלים חיטוב ולהמשיך להתחזק.
אתה מתאמן כרגע?

רוגבי ועבודה. והבעיה שזה לא מאפשר לי חד"כ..אולי בחופש הגדול נתחיל להתאמן עד אז אני משחק רוגבי, ולצערי משקל גוף ושק איגרוף.

איזה סקוואט יפייפה
רק שלא יפצע
הוא הולך להיות הפאוורליפטר הכי גדול שהיה אי פעם בקצב הזה
מעניין אם הוא אוכל תמרים או סוכר ענבים אחרי האימון...

עזבו זה הכול האבקה ברגע שהוא מפסיק הוא יורד לו הכול לשומן שהוא דרך אגב גם מישתמש כדייי להרים מישקלים כי כניראה הוא בחיים לא עבר את 5 חזרות
אני מיתכוון תיראו איזה קטן הוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית