הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בדיקת טכניקת דד ליפט

אתה לא יכול להסתכל במראה תוך כדי התרגיל, אתה תפגע לעצמך בצוואר.
אז ככה:
אי אפשר לבדוק טכניקה עם משקל כזה, תוסיף משקל ותצלם שוב.
נועל ברכיים מוקדם מידי
בחזרה הראשונה הרחקת את המוט אחרי הסטאפ אפ ואז הרמת אותו כאילו אתה בא לPC. אל תשכח, מוט מעל ל"לשון" של הנעל.
אל תמהר בתרגילף תיכנס לסטאפ אפ כמו שצריך, תרים חזה גבוה, תוריד אגן, תכווץ גב תחתון קח נשימה עמוקה ורק אז תרים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול להסתכל במראה תוך כדי התרגיל, אתה תפגע לעצמך בצוואר.
אז ככה:
אי אפשר לבדוק טכניקה עם משקל כזה, תוסיף משקל ותצלם שוב.
נועל ברכיים מוקדם מידי
בחזרה הראשונה הרחקת את המוט אחרי הסטאפ אפ ואז הרמת אותו כאילו אתה בא לPC. אל תשכח, מוט מעל ל"לשון" של הנעל.
אל תמהר בתרגילף תיכנס לסטאפ אפ כמו שצריך, תרים חזה גבוה, תוריד אגן, תכווץ גב תחתון קח נשימה עמוקה ורק אז תרים.
אחי זה 75 קילו והורדתי מ80 כי הרגשתי שאני לא עושה טוב[אולי זה משקל קל אבל לא בשבילי]
ומה זה אומר נועל ברכיים מוקדם מדי?
אני אשפר ויעלה עוד סרטון תודה רבה אחי!

אחי זה 75 קילו והורדתי מ80 כי הרגשתי שאני לא עושה טוב[אולי זה משקל קל אבל לא בשבילי]
ומה זה אומר נועל ברכיים מוקדם מדי?
אני אשפר ויעלה עוד סרטון תודה רבה אחי!
לא יודע, זה נראה כאילו זה 40 ואתה מעיף את זה..
הכוונה היא שהאגן עולה למעלה בתחילת התנועה והברכיים ננעלות מוקדם מידי ואז אתה משם עולה נטו עם הגב וזה יוצר עומס לא רצוי על הגב.
תנסה לתקן מה שאמרתי לך, ותשנן את התמונה של הדדליפט [תשלח לי פרטית אני יראה לך את התמונה אחר כך, אני לא בבית] ותצלם שוב.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
לא יודע, זה נראה כאילו זה 40 ואתה מעיף את זה..
הכוונה היא שהאגן עולה למעלה בתחילת התנועה והברכיים ננעלות מוקדם מידי ואז אתה משם עולה נטו עם הגב וזה יוצר עומס לא רצוי על הגב.
תנסה לתקן מה שאמרתי לך, ותשנן את התמונה של הדדליפט [תשלח לי פרטית אני יראה לך את התמונה אחר כך, אני לא בבית] ותצלם שוב.
בהצלחה!
סבבה אחי ואני לא יכול לשלוח הודעה פרטית כי צריך 150 הודעות אז אם תפרסם פה זה גם טוב

סבבה אחי ואני לא יכול לשלוח הודעה פרטית כי צריך 150 הודעות אז אם תפרסם פה זה גם טוב
,abi t, zv
attachment.php

• פותח/ת השרשור
הנה עוד שני סרטונים מהיום בראשון שכחתי ליישר תגב קצת והשני נגמר מהר כי נגמר לי הזכרון[זה צילם לי רק חצי סט בערך]
והעלתי משקל כמו שאמרת לי היה דיי קשה

אשמח לביקורת , תודה !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
האגן גבוה מידי - אתה מתחיל ממצב של מקביל וזה לא טוב.
אתה לא מכווץ גב תחתון ותוציא גם את הישבן החוצה.
אל תשכח גם להרים חזה הכי חזק שאתה יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית