עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד לכל המשתתפים!
לא חרשו קצת על האמאמא של המוהיקן הזה?;maeq
איפה נמצא גבול הטעם הטוב?
דני הכי גדול בארץ? אני מניח שזה נאמר בציניות.
ישלך את מאור, את סטס. זה סתם ככה בשליפה.
כן.דני חיה, הוא לקח בסוף את אלוף האלופים?
אתה שוכח את אלירן מורגן שהוא זה שזכה מקום 1 ולא דני.זה לא נאמר בציניות, לדעתי הוא הבאדיבילדר עם הפוטנציאל הכי גדול בארץ. אין ספק שיש באדיבילדרים הרבה יותר גדולים ממנו פיסית כרגע, אבל אם הוא ימשיך בקצב הזה לדעתי הוא יעבור אותם.
אז איך דני לקח את אלוף האלופים מבלי לקחת מקום ראשון בקטגוריה שבה הוא התחרה?אתה שוכח את אלירן מורגן שהוא זה שזכה מקום 1 ולא דני.
מורגן לא עלה לנאק השנה, שנה שעברה מורגן לקח את דני.אז איך דני לקח את אלוף האלופים מבלי לקחת מקום ראשון בקטגוריה שבה הוא התחרה?
איכס, כמה שהם נראים מגעיליםםם
זה שרירים מכוערים ושזופים בצורה מגעילה שבא לי להקיא. לא מבין איך אפשר להעדיף להיות כזה על להיות עם גוף פי 100 יפה, גוף גדול וגם חזק (PL/WL), פשוט לא מבין.
1. לדעתי הגוף שלהם מכוער בעליל.פשוט תגובה מפגרת,לא מבין מה הקשר בכלל.
שרירים מכוערים?! למה אתה חושב שהם חלשים בדיוק? ומה זה בדיוק גוף יפה פי 100?
זה צבע ולא שיזוף ולא מבין מה הקטע שאתה נמשך לשרירים של ליפטרים שהגוף זה פחות מה שמעניין אותם אלא המשקל על המוט.ומה מכוער בשרירים שלהם?איכס, כמה שהם נראים מגעיליםםם
זה שרירים מכוערים ושזופים בצורה מגעילה שבא לי להקיא. לא מבין איך אפשר להעדיף להיות כזה על להיות עם גוף פי 100 יפה, גוף גדול וגם חזק (PL/WL), פשוט לא מבין.