הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה אתם עליתם במשקל גוף בחודש ראשון של המסה

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
עליתי בשבועיים כמעט 2קילו ולפי מה שהבנתי בחודש אמורים לעלות קילו - קילו וחצי מקסימום אז השאלה האם זה נוזלים או משהו כזה או משהו שאני עושה לא נכון?. אני אוכל ע"פ תפריט מסודר לאלה שיחשבו שאני אוכל גאנק או משהו כזה

עליתי בשבועיים כמעט 2קילו ולפי מה שהבנתי בחודש אמורים לעלות קילו - קילו וחצי מקסימום אז השאלה האם זה נוזלים או משהו כזה או משהו שאני עושה לא נכון?. אני אוכל ע"פ תפריט מסודר לאלה שיחשבו שאני אוכל גאנק או משהו כזה
יצאת מחיטוב ? אתה התחלת שימוש בקראטין ?? לא היו לך יציאות לפני ? האם נשקלת בבוקר אחרי שרותים ? או בזמנים שונים ?

תחלס אם זה תחילת המסה זה כנראה נוזלים וגם אם לא,אם אתה מקפיד על התפריט ואתה לא התחלת בפלוס קלורי גדול מדי אז הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
אני בפלוס קלורי של 400-500 קלוריות ולא אני לא משתמש בשום דבר וכן אני נשקל רק בבקרים אחרי שירותים ואני שומר על ערכים של 140 חלבון בערך 300 פחמימה 65 שומן קלוריות 2500-2400

אני בתחילת המסה וSS עליתי 7 קילו בשבועיים הראשונים חחח ועוד איזה 2 קילו בערך בשבועיים שאחרי
בתחילת המסה במיוחד אם זה אחרי חיטוב אתה תעלה איזה 3 קילו שהם בעיקר נוזלים, תשתדל שאחרי זה העליה תהיה איזה חצי קילו עד קילו בשבוע

בעיקרון לא צריך על תחילת המסה להתחיל בפלוס של 500,אתה יכול להיות ב300 ולהעלות כשאתה מרגיש שאתה נתקע,למרות שגם 500 לא סוף העולם אבל אם אתה חושש מהעליה בשומן יותר מדי תוריד ל300 ותעלה בהמשך.
וחוץ מזה יחסית לתחילת מסה 2 קילו בשבועיים זה בסדר גמור

כן בהתחלה זה נפוץ שעולים 2,3 קילו (נוזלים בעיקר) יחסית מהר ואז זה "נתקע", ומשם אתה צריך לשאוף לעלייה של קילו שזה לדעתי האופטימלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית