הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג של ילד דאב

• פותח/ת השרשור
אימון ראשון:
סקוואט 50KG 3X5
בנץ פרס 60KG 3X5
דדליפט 50KG 1X5
היה אימון קל ומהיר(25 דקות) 😃

אימון ראשון:
סקוואט 50KG 3X5
בנץ פרס 60KG 3X5
דדליפט 50KG 1X5
היה אימון קל ומהיר(25 דקות) 😃

בהצלחה ! חחחח אני זוכר את האימונים של ה20 דקות שלי בתחילת התכנית - בהמשך אתה תגיע גם לאיזור השעתיים+ , ודרך אגב מה אתה עושה באימון הבא ? פאוור קלין? פנדליי רואו או מתח ?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה ! חחחח אני זוכר את האימונים של ה20 דקות שלי בתחילת התכנית - בהמשך אתה תגיע גם לאיזור השעתיים+ , ודרך אגב מה אתה עושה באימון הבא ? פאוור קלין? פנדליי רואו או מתח ?
חחחחחח גם אני לא האמנתי.. רציתי להישאר עוד עם חברים :D
לדעתי אני יעשה מתח עם משקל, על מה אתה ממליץ?

חחחחחח גם אני לא האמנתי.. רציתי להישאר עוד עם חברים :D
לדעתי אני יעשה מתח עם משקל, על מה אתה ממליץ?
אני האמת התחלתי עם פאוור קלין ולקח לי המון המון זמן ללמוד את הטכניקה לבד אבל בסוף הגעתי למשקל שרציתי להגיע אליו , ואז עברתי לפנדליי רואו והאמת אני ממליץ לך להתחיל כבר מההתחלה עם פנדליי רואוס , לא ממליץ להכנס לבלאגן עם הפאוור קלין , תרגיל מסובך מאוד וקשה להגיע לטכניקה טובה בו בלי לקחת מאמן...
מתח עם משקל זה סבבה אבל אני בכל זאת ממליץ יותר על הפנדליי רואו ובהמשך התכנית אם זה לא ייפגע לך בהתקדמות תוכל להוסיף גם מתח עם משקל ומקבילים עם משקל כתרגילי עזר למרות שהם לא חובה ...
תלמד את הטכניקה של הפנדליי רואוס הנה סרטון שיעזור לך :

והנה הסבר מילולי שרשמתי למישו בעבר כבר אז אני רק יעתיק לפה :
מוט צריך להיות בקו של הנעל חזה פתוח גב ישר ואני ממליץ לך להוסיף משקל על המוט זה האירוניה שאתה לא מצליח לבצע את התרגיל כי המשקל קל לך מדיי - תוסיף קצת משקל שיהיה בינוני לפחות ושהמוט יעלה בקו ישר לכיוון הקו שמתחת לחזה .
תתחיל בזה שתמשוך את המוט לאוויר בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ככה תגיע לתנוחה המתאימה כדי שהמוט לא ייתקע לך בברכיים והמוט צריך לעלות טיפה אתה אמור להרים אותו בעזרת הידיים בלי למשוך את הגב למעלה ואז להחזיר אותו לריצפה באותו דרך - זכור - מוט עולה בקו ישר חזה פתוח גב ישר לכל אורך התנועה , החזרה מתחילה מהרצפה אתה מתרומם ומרים את המוט טיפה למעלה בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ויישור הגב טיפה למעלה ואז מבצע את המשיכה ומחזיר את המוט לריצפה ומתחיל שוב

נ.ב. תסתכל בספר האלקטרוני אם יש לך SS אם לא אני יישלח לך עמוד 264 יש הדגמה מפורטת לכל שלב
שיהיה בהצלחה הטיפ היחיד שאני ייתן לך זה שתתרכז הרבה בטכניקה עוד שאתה בשלבים הראשונים שהמשקל קל כי כשהמשקלים מגיעים למקסימום אז כל פאק קטן יכול להפוך לגדול ולדפוק את ההתקדמות שלך - תעלה לפורום סרטונים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני האמת התחלתי עם פאוור קלין ולקח לי המון המון זמן ללמוד את הטכניקה לבד אבל בסוף הגעתי למשקל שרציתי להגיע אליו , ואז עברתי לפנדליי רואו והאמת אני ממליץ לך להתחיל כבר מההתחלה עם פנדליי רואוס , לא ממליץ להכנס לבלאגן עם הפאוור קלין , תרגיל מסובך מאוד וקשה להגיע לטכניקה טובה בו בלי לקחת מאמן...
מתח עם משקל זה סבבה אבל אני בכל זאת ממליץ יותר על הפנדליי רואו ובהמשך התכנית אם זה לא ייפגע לך בהתקדמות תוכל להוסיף גם מתח עם משקל ומקבילים עם משקל כתרגילי עזר למרות שהם לא חובה ...
תלמד את הטכניקה של הפנדליי רואוס הנה סרטון שיעזור לך :

והנה הסבר מילולי שרשמתי למישו בעבר כבר אז אני רק יעתיק לפה :

שיהיה בהצלחה הטיפ היחיד שאני ייתן לך זה שתתרכז הרבה בטכניקה עוד שאתה בשלבים הראשונים שהמשקל קל כי כשהמשקלים מגיעים למקסימום אז כל פאק קטן יכול להפוך לגדול ולדפוק את ההתקדמות שלך - תעלה לפורום סרטונים

נראה אחלה תרגיל לגב, יש לי אחד פאוורליפטר גדול אז אני יבקש ממנו ללמד אותי את הטכניקה 🤡
תודה על התשובה המפורטת, קיבלת מוניטין 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית