הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים עזים בגיד אכילס בזמן הליכה וריצה בדרום אמריקה

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
שלום חברים, אני מטייל כבר שבועיים בדרום אמריקה ועושה הרבה טראקים, לפני מספר ימים החלו לי כאבים שלא עוברים ב 2 הרגליים בגידי אכילס, אני מניח שזה OVER USE קלאסי, אז מה הדרכי טיפול האידיאליות?

מנוחה לא ממש אפשרית כי אני חייב ללכת הרבה כל יום בכדי להגיע ממקום למקום, אבל אני מנסה למזער את הקילומטרז' היומי.

יש לי פה חבילה של איבופן 400

ושמתי לב שכשאני דורך על העקב (הולך ב DORSI FLEXION מוגזם) הכאב פוחת.

דבר נוסף, יש לי פלטפוס אך אין לי מדרסים מכיוון שמעולם לא סבלתי מזה, לא בצבא לא באימונים ולא בחיי היום היום, יכול להיות שזה קשור?

תודה מראש, ממש לא מתאים לי להיות מוגבל בטיול כזה, ועוד על ההתחלה... ;maeq

עם איזה נעליים אתה?
לדעתי תקח את האיבופן, ותמרח את הרגל טוב עם בנגיי או משהו דומה שתמצא שם.

רק בריאות ובהצלחה.

במצב שלך הייתי לוקח כדורים, מרים את הרגל ועושה קומפרסים קרח-חום לסירוגין.

שלום חברים, אני מטייל כבר שבועיים בדרום אמריקה ועושה הרבה טראקים, לפני מספר ימים החלו לי כאבים שלא עוברים ב 2 הרגליים בגידי אכילס, אני מניח שזה OVER USE קלאסי, אז מה הדרכי טיפול האידיאליות?

מנוחה לא ממש אפשרית כי אני חייב ללכת הרבה כל יום בכדי להגיע ממקום למקום, אבל אני מנסה למזער את הקילומטרז' היומי.

יש לי פה חבילה של איבופן 400

ושמתי לב שכשאני דורך על העקב (הולך ב DORSI FLEXION מוגזם) הכאב פוחת.

דבר נוסף, יש לי פלטפוס אך אין לי מדרסים מכיוון שמעולם לא סבלתי מזה, לא בצבא לא באימונים ולא בחיי היום היום, יכול להיות שזה קשור?

תודה מראש, ממש לא מתאים לי להיות מוגבל בטיול כזה, ועוד על ההתחלה... ;maeq

זה יישמע לך מצחיק אבל לך לאיזה מכשפה מקומית באיזה כפר שתטפל לך בבעיה.

לפחות תנסה אין לך מה להפסיד, אתה עוד תחזור להודות לי 😛

יש לי בדיוק אותו דבר כבר שבועיים
תנסה להגדיל את הקשת בכף רגל לשים איזה צמר גפן או בד או משהו אחר
וגם שים לב שהנעל לא בורחת לך מאחורה כשאתה הולך מקסימום שים גרב עבה או אפילו שתיים
תהנה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית