הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט- 161ק''ג, דדליפט 166ק''ג, חתירה90ק''ג חמישיות

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
הלוואי על כל בן אדם להמשיך להעלות ולשבור שיאים ככה בחיטוב של 1200-1300 קל' ביום !
שיאים מאימונים אחרונים:

דדליפט- 166ק''ג 5 חזרות, הקוואדס בצד ימין היה תפוס ברמות מטורפות , למרות שחשבתי שהעיסויים של חום וקור לפני האימון טשטשו לי הכאב , הוא נתפס באמצע הסט באמצע החזרה הרביעית ובגלל זה הטכניכה.

שוב , מצטער על זווית הצילום (ביקשתי מהצלם שיעמוד מצדדי עם זווית למראה ככה אפשר לקבל את כל הזוויות אבל .. 😣
רצוי על מסך מלא כי הוא צילם הפוך .

סקוואט - 161ק''ג 5 חזרות , היה קשה מאוד אבל עבר בשלום (תשימו לב שבחזרה השלישית יש עזרה של הספוטר שלא לצורך למרות שהסברתי לו רק במידה ואני יורד כלפי מטה, זה היה עולה בלי קשר לעזרה )
מצטער על הזווית לא שמתי לב באמצע הסט שהצלם זז .

חתירה - 90 ק''ג 5 חזרות, מתחיל להיות קשה ומרגישים את זה בהקפצות(אם ימשיך אימון הבא נוריד משקל)

שמתי לב שצריך להוריד טיפה את האגן.

באותם אימונים היה לי גם פרס 60X5, ובנץ 100X5 שאיבדתי את הוידאו שלהם נצלם בהזדמנות לבדיקת טכניקה.
משקל גוף 68ק''ג ויורד 😃 (בתקווה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחור חזק! במיוחד במשקל שלך ועוד בחיטוב!
החתירה אתה בטח כבר יודע שזה לא היה לפי הספר..
ד.א
68 ויורד? מה הגובה שלך?
**מוניטין**

כל הכבוד , מוניטין
הטכניקה בדדליפט נראית לא טובה מהזווית הזאת תצלם פעם הבאה מהצד גם בסקוואט.
2 שאלות :
בן כמה אתה ?
ומה הקטע של ה161 חחח אני שם לב שאתה ומאור תמיד עושים 161, 146 למשל חח מה הקטע של המשקולו אצלכם ?

כל הכבוד! ועוד בחיטוב!
גם אני סובל מהטמטום של להילחם עם המשקל כשלא צריך - תשתדל להנות מהדומס לפחות 😛

• פותח/ת השרשור
בחור חזק! במיוחד במשקל שלך ועוד בחיטוב!
החתירה אתה בטח כבר יודע שזה לא היה לפי הספר..
ד.א
68 ויורד? מה הגובה שלך?
**מוניטין**
1.63, 68.5 ומקווה לרדת עוד 😃

כל הכבוד! אחלה משקלים מוניטין 😃
בהצלחה בהמשך החיטוב
תודה

כל הכבוד , מוניטין
הטכניקה בדדליפט נראית לא טובה מהזווית הזאת תצלם פעם הבאה מהצד גם בסקוואט.
2 שאלות :
בן כמה אתה ?
ומה הקטע של ה161 חחח אני שם לב שאתה ומאור תמיד עושים 161, 146 למשל חח מה הקטע של המשקולו אצלכם ?
21, חח והמשקולת השחורה היא הכרחית בשבילי ובשביל מאור בגלל הגובה שלה והיא שוקלת 20.5 אז....
כל הכבוד! ועוד בחיטוב!
גם אני סובל מהטמטום של להילחם עם המשקל כשלא צריך - תשתדל להנות מהדומס לפחות 😛
אתה צריך להכיר אותי אני פנאט כשמדובר בטכניקה, כל כך לא מתאים לי להמשיך לא יודע מה עבר לי בראש באותו רגע

פשש רטיו מעולה!
עד כמה אתה עוד רוצה להמשיך תחיטוב?
תמיד חלמתי על נחשים בבטן 😃

1.63, 68.5 ומקווה לרדת עוד 😃

תודה

21, חח והמשקולת השחורה היא הכרחית בשבילי ובשביל מאור בגלל הגובה שלה והיא שוקלת 20.5 אז....

אתה צריך להכיר אותי אני פנאט כשמדובר בטכניקה, כל כך לא מתאים לי להמשיך לא יודע מה עבר לי בראש באותו רגע

תמיד חלמתי על נחשים בבטן 😃
ארז תגיד אתה מתכוון להתחרות בקטגוריה של עד 67.5 לא?

• פותח/ת השרשור
ארז תגיד אתה מתכוון להתחרות בקטגוריה של עד 67.5 לא?
בגדול עוד לא החלטתי סופית אם אני יתחרה או לא כמו ששמת לב אני לא מקדיש מאמץ בשביל התחרות אלא בא כמו שאני (כמו שאמרתי נראה לי אני הראשון שבא בחיטוב ועוד כזה קיצוני)
אני בא כי הבנתי שלקטגוריה שלי יש לי סיכוי כלשהו.
בכל מקרה לשאלתך נעון לעכשיו אני 68-69 אני מתאר לעצמי שאני ירד עד אז, למרות שהבנתי שהחלוקה לקטגוריות מתחלקת לפי גילאים .
ד''א מה המשקלים שלך ?

בגדול עוד לא החלטתי סופית אם אני יתחרה או לא כמו ששמת לב אני לא מקדיש מאמץ בשביל התחרות אלא בא כמו שאני (כמו שאמרתי נראה לי אני הראשון שבא בחיטוב ועוד כזה קיצוני)
אני בא כי הבנתי שלקטגוריה שלי יש לי סיכוי כלשהו.
בכל מקרה לשאלתך נעון לעכשיו אני 68-69 אני מתאר לעצמי שאני ירד עד אז, למרות שהבנתי שהחלוקה לקטגוריות מתחלקת לפי גילאים .
ד''א מה המשקלים שלך ?
יש לי לוג
אבל בעיקרון זה המשקלים rm3
דדליפט 180 יש לי עוד (עשיתי ריסט)
סקוואט 170
בנ׳ץ 97.5
הבעיה אצלנו בפלטות שכל הפלטות הם בכלל לא במשקלם המקורי חח כלומר 20 זה 20.5 ,5=5.4 ועוד אפילו ה2.5 לא מדוייק
אבל אני לא מחשיב אותם

לדעתי אם תרד ותבוא לקטגוריה ל 67.5 אתה תחזור עם מלא פרסים ושיאים
אבל מצד שני לבוא בחיטוב קיצוני לתחרות של סינגלים זה דיי לירות לעצמך ברגל .

• פותח/ת השרשור
יש לי לוג
אבל בעיקרון זה המשקלים rm3
דדליפט 180 יש לי עוד (עשיתי ריסט)
סקוואט 170
בנ׳ץ 97.5
הבעיה אצלנו בפלטות שכל הפלטות הם בכלל לא במשקלם המקורי חח כלומר 20 זה 20.5 ,5=5.4 ועוד אפילו ה2.5 לא מדוייק
אבל אני לא מחשיב אותם

לדעתי אם תרד ותבוא לקטגוריה ל 67.5 אתה תחזור עם מלא פרסים ושיאים
אבל מצד שני לבוא בחיטוב קיצוני לתחרות של סינגלים זה דיי לירות לעצמך ברגל .

לא פראייר בכלל.
כן אני יודע אבל כמו שאמרתי אני בא בשביל החוויה ולא עושה מאמץ מעבר , אני אפילו מרגיש שאני לפני פציעה ברגליים אז הפסקתי לעלות משקלים, יש סיכוי שאני בכלל לא יבוא עוד 3 שבועות נחליט 😃

לא פראייר בכלל.
כן אני יודע אבל כמו שאמרתי אני בא בשביל החוויה ולא עושה מאמץ מעבר , אני אפילו מרגיש שאני לפני פציעה ברגליים אז הפסקתי לעלות משקלים, יש סיכוי שאני בכלל לא יבוא עוד 3 שבועות נחליט 😃
לדעתי אם אתה לא רוצה לעשות מאמצים מעבר ולהסתכן ממש בפציעה (לכולם יש אגו חח) תרד את הקילו וחצי האלה תלך ל67.5 קשה לי להאמין שמישהו יעמוד או ייתקרב אילך שם .

• פותח/ת השרשור
תבוא אחרי העמסת פחממות מאסיבית זה אמור לעזור...
אני דווקא חלש אחרי העמסת פחמימות, לא יודע להסביר.

לדעתי אם אתה לא רוצה לעשות מאמצים מעבר ולהסתכן ממש בפציעה (לכולם יש אגו חח) תרד את הקילו וחצי האלה תלך ל67.5 קשה לי להאמין שמישהו יעמוד או ייתקרב אילך שם .
כנראה שבכל מקרה אני יוריד את הקילו הזה החודש ככה שלא תיהיה לי ברירה .
כול הכבוד אחי אחלה משקלים
תודה אחי.

אני דווקא חלש אחרי העמסת פחמימות, לא יודע להסביר.

כנראה שבכל מקרה אני יוריד את הקילו הזה החודש ככה שלא תיהיה לי ברירה .

תודה אחי.
כן , זה מה שאני אומר בחודש אתה תרד ל67.5 ואתה אפילו לא תצטרך להעלות משקלי עבודה כי גם ככה הם מעולים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית