אם רק היית יודע מאיפה אני מדבר איתך... יחי ההבדל הקטן.תגיד, איך זה מרגיש כשמקפיצים את כל החברים שלך ל"מלחמה", בזמן שהנשק היחיד שהחזקת היה מה שמצאת ב COD?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם רק היית יודע מאיפה אני מדבר איתך... יחי ההבדל הקטן.תגיד, איך זה מרגיש כשמקפיצים את כל החברים שלך ל"מלחמה", בזמן שהנשק היחיד שהחזקת היה מה שמצאת ב COD?
אם יש להם את המספר שלך כנראה יש להם את הכתובת שלך.
אם רק היית יודע מאיפה אני מדבר איתך... יחי ההבדל הקטן.
מקווה שהם לא יפציצו את ת''א
אני דווקא בעד. יוציא את כל השמאלנים מהבועה+תירוץ לכבוש מחדש את עזה ולהשליט שמה ממשל צבאי.
מה אתה רוצה ?אתה מרוצה כרגע? מאושר יותר?
מה אתה רוצה ?
אני חושב שעכשיו הדבר האחרון שמעניין אותם זה להתאמן ...אה...
בכל מקרה אין נפגעים מהטיל לת''א/
דרך אגב , לכל הדרומים איך אתם מצליחים להתאמן לצד הטילים ??
חח החדרי כושר סגורים ...גם חצי מהחנויות...אה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך כולם בפייסבוק "שמע ישראל" ומדקלמים פסוקים מהתנ"ך.
הורג אותי שכולם נהיים צדיקים ביום אחד!
אה...
מתאמנים בבית , מטאל פול ווליום ומסתכלים על היירוטים של כיפת ברזל מעל המושב ! אין יותר hardcore מזה 😃חח החדרי כושר סגורים ...גם חצי מהחנויות...
מתאמנים בבית , מטאל פול ווליום ומסתכלים על היירוטים של כיפת ברזל מעל המושב ! אין יותר hardcore מזה 😃
לא יודע זה נראה כאילו התכוונת לזה עם הדיבור המתנשא אם היו כמה כמוך בצד שלהם הייתי מבין אבל אתה פשוט חולה אמיתי ועל הזין שלי איך תגיב בצורה "מצחיקה", מתנשאת ומתוחכמת לטענתך אתה פשוט אהבל לך עכשיו לחנין זועבי דחוף לה אצבע לתחת ותסובב ותזהר שלא תראה לך את הזין הקטן שלך (אמא שלך סיפרה לי 😃 )אני הייתי לוחם? נפלת על הראש?
חחחחחחחחחחחחחחחבדוק יש להם איזה פטמה עם טלפון שמתקשרת 0500000000, 050000001, 0500000002 וכו'...
יש עוד זמן עד שתגיע אליי חחחח
באמת שאין יותר בטוח מהמושב , נפל פה ב12 שנים האחרונות רק קסאם 1 וגם זה קמה קילומטרים אחרי הבתיםבאמא שלי עוד נבוא אליך להתאמן!!!
אני ו-SmokingSnake
EXACTLYתן לי לנחש, אתה ביחד עם tomerA מונע מהסורים לכבוש את ישראל תוך 10 דקות?
לכל אלה שאמרו "מה הם יעשו אם זה" אז זה הקארים מעזה שמדליפים מידע עלכם כגון : שם , כתובת , מס טלפון , איימל ,ת.ז...