הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתבה מעניינת של בחור שחיף שעשה SS

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
http://regevelya.net/bodybuilding/

אני כרגע באמצע הכתבה וממש מעניין לקרוא , יש לציין שיש לו כשרון טוב בכתיבה

*אם זה פורסם פה בעבר מתנצל מראש

תפסיק להתצנל, כולה קרה פעם אחת שפירסמת משהו שפורסם בעבר.
אני כבר מכיר סיפורים כאלו.
Pamider או משהו דומה - מה אתה חושב? אבל SS זאת לא הדרך לגוף יפה, לא? facepalm

• פותח/ת השרשור
דרך אגב הוא מאוד דוגל בקטע של קלוריה לא שווה קלוריה , אבל זה כנראה בגלל כל הקטע שהוא נסע לטייל במזרח

תפסיק להתצנל, כולה קרה פעם אחת שפירסמת משהו שפורסם בעבר.
אני כבר מכיר סיפורים כאלו.
Pamider או משהו דומה - מה אתה חושב? אבל SS זאת לא הדרך לגוף יפה, לא? facepalm
ובמיוחד היד המגעילה שלו!! יד של 1 ס"מ היקף כי SS גרוע לידיים.

תודה על הפרסום 😃

ובמיוחד היד המגעילה שלו!! יד של 1 ס"מ היקף כי SS גרוע לידיים.

תודה על הפרסום 😃

חח אני מרפרף ככה באינטרנט , בכל מקום רבים מה יותר טוב מפוצל או ss bill starr וכל אלה , עכשיו מה הקטע אין מישהו שמבין עניין ברמה של עובדות שפשוט יגיד מה יותר טוב זה או זה וככה יפסיקו לריב כל הזמן ?

• פותח/ת השרשור
חח אני מרפרף ככה באינטרנט , בכל מקום רבים מה יותר טוב מפוצל או ss bill starr וכל אלה , עכשיו מה הקטע אין מישהו שמבין עניין ברמה של עובדות שפשוט יגיד מה יותר טוב זה או זה וככה יפסיקו לריב כל הזמן ?

גם SS וגם מפוצל עובד הכל עניין של גישה שלך ,האם תיהיה רציני ותקפיד על אימונים תזונה שינה מנוחה וכל מה שצריך
ההבדל היחיד שאולי אם תוכנית אחת תוכל להגיעה לתוצאות יותר מהר
אני אישית התחלתי SS ועד עכשיו אני מרוצה ממנה , לא בגלל תוצאות (עוד מוקדם לדבר רק שבוע שלישי) אבל בגלל שהתוכנית יותר "כייפית" בשבילי
במפוצל הייתי משתעמם ועכשיו מעניין אותי לבוא ולראות התקדמות שלי בתרגילים
אני כנראה יחזור לפיצולים אבל זה יהיה רק אחרי הקיץ הבאה

העובדות הם ההמסה של האנשים אחרי SS, לעומתם, כל אלה שבעד פיצולים, מדברים תיאורטית.

העובדות הם ההמסה של האנשים אחרי SS, לעומתם, כל אלה שבעד פיצולים, מדברים תיאורטית.

אוקי אם כבר פותחים את העניין אז רציתי לדעת , כל הזמן אומרים שצריך להתחיל ss בשביל לצבור כוח ומשקל על המוט ואחרי אפשר להתחיל פיצולים ,אבל מה שקורה בפועל זה שאנשים ממשיכים לביל סטאר טקסס מטוד ואז גלן פאנדלי , ככה שהעניין לא כזה ברור לי , או שפשוט רק אחרי גלן פאנדלי אפשר לעבור לפיצולים ?
וגם שמתי לב שהפיצולים בפורטל הם לא בדיוק שלוש סטים לשריר ו6 עד 10 חזרות כמו שבדרך כלל המאמנים בחדר כושר אומרים.

נערך לאחרונה:
אוקי אם כבר פותחים את העניין אז רציתי לדעת , כל הזמן אומרים שצריך להתחיל ss בשביל לצבור כוח ומשקל על המוט ואחרי אפשר להתחיל פיצולים ,אבל מה שקורה בפועל זה שאנשים ממשיכים לביל סטאר טקסס מטוד ואז גלן פאנדלי , ככה שהעניין לא כזה ברור לי , או שפשוט רק אחרי גלן פאנדלי אפשר לעבור לפיצולים ?
אנשים ממשיכים בתוכניות כוח, כי הם אהבו את הסיגנון, וכי הם ראו שינוי הרבה יותר טוב\מהיר מאשר בפיצולים.
אם אחרי SS אתה עדיין רוצה פיצולים, תפאדל.

אנשים ממשיכים בתוכניות כוח, כי הם אהבו את הסיגנון, וכי הם ראו שינוי הרבה יותר טוב\מהיר מאשר בפיצולים.
אם אחרי SS אתה עדיין רוצה פיצולים, תפאדל.

כן אני אישית מבסוט עד הגג מהתוכנית ss נורא כייפית וגדלו לי הרגליים מה שלא גדלו לי בשנה וחצי ממפוצל ואני לא מגזים בכלל, אני התאמנתי רגליים מאוד חזק והיו לי רגלי תרנגול עד שעברתי לי ss מה שכן הפלג גוף גדל ,אבל לא משמעותית כמו הרגליים ,
ותסתכל על ההודעה קודמת ערכתי אותה .

כן אני אישית מבסוט עד הגג מהתוכנית ss נורא כייפית וגדלו לי הרגליים מה שלא גדלו לי בשנה וחצי ממפוצל ואני לא מגזים בכלל, אני התאמנתי רגליים מאוד חזק והיו לי רגלי תרנגול עד שעברתי לי ss מה שכן הפלג גוף גדל ,אבל לא משמעותית כמו הרגליים ,
ותסתכל על ההודעה קודמת ערכתי אותה .
אצל כל אחד הגדילה היא שונה, אצלי למשל, היה שיפור ענק בגב, גם הרגליים והכתפיים גדלו סוף סוף.

הבעיה שבילדרים בטוחים שכוח לא שווה נפח. יש מלא תמונות והוכחות אחרי SS ואחרי BILL STAR או כל תוכנית כוח אחרת שמראות שיש נפח גדול מאד, אבל הבילדרים המציאו טענה למה לא להיות ליפטר- כי הם דאבות מכוערות (תבדוק את האשכול שלי בפורום PL/WL/SM ותראה את ההוכחות שזה שקר וכזב) אז הם בטוחים שתוכניות כוח = להשמין ולא לקבל גם כוח וגם נפח. אני ראיתי ימבה תמונות מדהימות אחרי תוכניות כוח ככה שאני בטוח שכוח מביא היפוטרפיה.

הבעיה שבילדרים בטוחים שכוח לא שווה נפח. יש מלא תמונות והוכחות אחרי SS ואחרי BILL STAR או כל תוכנית כוח אחרת שמראות שיש נפח גדול מאד, אבל הבילדרים המציאו טענה למה לא להיות ליפטר- כי הם דאבות מכוערות (תבדוק את האשכול שלי בפורום PL/WL/SM ותראה את ההוכחות שזה שקר וכזב) אז הם בטוחים שתוכניות כוח = להשמין ולא לקבל גם כוח וגם נפח. אני ראיתי ימבה תמונות מדהימות אחרי תוכניות כוח ככה שאני בטוח שכוח מביא היפוטרפיה.
יש מצב אבל לפי מה שהבנתי הליפטרים בתמונות שעלתה גם משתמשים בסטראודים ככה שזה לא בדיוק השוואה נכונה כי יש הרבה שעושים מפוצלים ומשתמשים בסטרואידים והם ממש גדולים .
אני אישית לא ראיתי אף בן אדם עם גוף מטורף שהוא טבעי ,לא משנה אם עושה פיצולים או כוח .

נערך לאחרונה:
יש מצב אבל לפי מה שהבנתי הליפטרים בתמונות שעלתה גם משתמשים בסטראודים ככה שזה לא בדיוק השוואה נכונה כי יש הרבה שעושים מפוצלים ומשתמשים בסטרואידים והם ממש גדולים .
לעומתם בילדרים שמשתמשים בסטרואידים נראים זוועה מוגזמת. סטרואידים עוזרים טיפה לנפח, אבל לא להגזים
זו חלוקה של משהו כמו 90% אימונים 10% סטרואידים.

אני אישית לא ראיתי אף בן אדם עם גוף מטורף שהוא טבעי ,לא משנה אם עושה פיצולים או כוח .
למה בילדרים לא על סטרואידים?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לעומתם בילדרים שמשתמשים בסטרואידים נראים זוועה מוגזמת. סטרואידים עוזרים טיפה לנפח, אבל לא להגזים
זו חלוקה של משהו כמו 90% אימונים 10% סטרואידים.

זה שהם נראים זוועה זה לא קשור , הגודל של הליפטרים והבילדרים שלוקחים סטרואידים הוא כמעט זהה רק שהבילדרים יותר חטובים לרוב .
ככה שהתמונות שעלת לא אומרות הרבה אלה אם כן הם היו טבעיים .
כי בסופו של דבר למה עושים את התכנית כוח , בגלל שרוב האוכלוסייה זה אוכלוסייה טבעית שלא משתמשת בסטרואידים ותכנית כוח יכולות להגדיל את הגוף יותר מהר לבן אדם טבעי, ככה שאם אתה מראה תמונות של ליפטרים שלוקחים סטרואידים ואמר שהגוף שלהם יפה זה סבבה ,אבל זה יוצא מהמשוואה .

זה שהם נראים זוועה זה לא קשור , הגודל של הליפטרים והבילדרים שלוקחים סטרואידים הוא כמעט זהה רק שהבילדרים יותר חטובים לרוב .
כי בסופו של דבר למה עושים את התכנית כוח , בגלל שרוב האוכלוסייה זה אוכלוסייה טבעית שלא משתמשת בסטרואידים ותכנית כוח יכולות להגדיל את הגוף יותר מהר לבן אדם טבעי, ככה שאם אתה מראה תמונות של ליפטרים שלוקחים סטרואידים ואמר שהגוף שלהם יפה זה סבבה ,אבל זה יוצא מהמשוואה .
גם בילדרים לוקחים,ומראים תמונות של בילדרים שלוקחים.

אני מקווה שאתה מודע ל2 דברים:
1] בילדרים באוף סיזן נראים כמו ליפטרים בתחרויות ללא הגבלת משקל.
2] גם בילדרים על סטרואידים ועוד המון תוספים שרובם מיותרים.

אני מקווה שאתה מודע ל2 דברים:
1] בילדרים באוף סיזן נראים כמו ליפטרים בתחרויות ללא הגבלת משקל.
2] גם בילדרים על סטרואידים ועוד המון תוספים שרובם מיותרים.
אז למה כל הבילדרים הגדולים עושים מפוצל?
לא נראה לי שכולם מטומטמים , מה שכן בתור בן אדם טבעי עבודה על כוח היא הרבה יותר טובה לבניית גוף גדול וחטוב לא ?

אז למה כל הבילדרים הגדולים עושים מפוצל?
לא נראה לי שכולם מטומטמים , מה שכן בתור בן אדם טבעי עבודה על כוח היא הרבה יותר טובה לבניית גוף גדול וחטוב לא ?
מאותה סיבה שהם גם עושים חצאי סקוואטים, לא נועלים מרפקים, ומשתמשים בצ'יטים.
תוכניות כוח יביאו לך גוף גדול, אבל גם חזק.
"עדיף להיות אחד שמסוגל להרים 200 קילו דדליפט, מאשר להיראות כאחד שיכול".

Back
למעלה תחתית