הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למי שעשה SS, כמה משקל אפשר לעלות תוך חודשיים?

• פותח/ת השרשור Tamir1
  • פורסם בתאריך

Tamir1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אוקיי, הייתי בפולין (חזרתי ביום שבת לישראל) והתאמנתי שם חודש שלם בחדר כושר,
הייתי שותה כל יום 2 ליטר חלב ביום עם גיינר, משתמש בגיינר ואוכל 7 ביצים ביום... והייתי אוכל לחם עם פסטרמה או גבינה
בBENCH PRESS עליתי מ40 קילו ל55 קילו תוך חודש (12 חזרות, חוץ מהאימון האחרון שירדתי ל10)
אני חושב עכשיו להתחיל SS לתקופה של כחודשיים (אני לא רוצה להתאמן תקופה מאוד ארוכה כי קשה לי לשלב את זה עם האיגרוף, אני מאמין שאני אמשיך להתאמן אבל לא אעלה הרבה במשקלים כי האימונים באיגרוף די קשים)
וקניתי 2 חבילות גיינר גדולות שכוללות קריאטין והרבה חלבון (התוספי מזון בפולין ממש זולים)

עכשיו אני אגיע ל3 שאלות שאני רוצה לשאול:
1) להגיע ל70-80 קילו בנץ פרס בתוך חודשיים זה אפשרי עם SS? (עושה 55, 10 חזרות)
2) וכמה אני צפוי בערך להתקדם עם התוכנית בתוך חודשיים עם תזונה נכונה ואם אני אגיע לכל האימונים?
3) אני נרשם לEnergy club אם מישהו מכיר, אני יכול לבקש שם מהמדריכים שיסבירו לי איך עושים את התרגילים המורכבים? כשרציתי להירשם אמרו לי שהם יכולים עוזרים במקרה שצריך וכ'

1. בתנאי שתעבוד בטכניקה נכונה, תישן ותאכל, זה יקרה.
2. אם אתה לא עשית אותה בחיים ותעבוד מושלם מבחינת הטכניקה והכל, אתה תעלה כ4 קילו להערכתי ותתקדם ממש לא רע בתרגילים.
3. תמצא מדריך שאפשר לסמוך עליו והוא בעצמו חזק ותלמד ממנו.

אתה די מפספס את המטרה של התכנית כשאתה רוצה לעשות את התרגילים ל-10 חזרות. אל תשנה את התכנית. תשאיר אותה כמו שהיא ל-5 חזרות.

אישית לא הייתי כזה סומך על רוב מאמני הכושר בארץ ללמד אותי תרגילים מורכבים מהסיבה הפשוטה שלרובם אין מושג ונמנעים (אומרים שהתרגילים מסוכנים...) או שהם נותנים הדרכה לא נכונה בעליל.

הייתי מציע לקחת כמה אימונים אישיים עם מאמן מקצועי כדי להבין את התנועות לעומק ומשם "לרוץ".

70-80 ל 3 סטים של 5? נראה אפשרי
2) וכמה אני צפוי בערך להתקדם עם התוכנית בתוך חודשיים עם תזונה נכונה ואם אני אגיע לכל האימונים?
להתקדם במשקלי עבודה? אתה יכול לעשות חישוב, אם אתה מעלה 2.5 קילו באימון כמה תעלה בחודשיים. אם יהיה לך קל בהתחלה ותעלה יותר מ 2.5 קילו באימון אז תחשב בהתאם.
3) אני נרשם לEnergy club אם מישהו מכיר, אני יכול לבקש שם מהמדריכים שיסבירו לי איך עושים את התרגילים המורכבים? כשרציתי להירשם אמרו לי שהם יכולים עוזרים במקרה שצריך וכ'
לא יודע מה הולך שם אבל לא הייתי סומך אוטומטית על מדריכים בחדר כושר ללמד את התרגילים. תלמד מסרטונים באינטרנט (MARK RIPPETOE ושם התרגיל ביוטיוב יביאו אותך לסרטונים) או אם יש אפשרות קח מאמן אישי שמנוסה באימון תרגילי בסיס.

• פותח/ת השרשור
1. בתנאי שתעבוד בטכניקה נכונה, תישן ותאכל, זה יקרה.
2. אם אתה לא עשית אותה בחיים ותעבוד מושלם מבחינת הטכניקה והכל, אתה תעלה כ4 קילו להערכתי ותתקדם ממש לא רע בתרגילים.
3. תמצא מדריך שאפשר לסמוך עליו והוא בעצמו חזק ותלמד ממנו.
תודה רבה על התשובה (וגם לשאר המגיבים.. פשוט קשה לצטט מהפלאפון המעפן)
אתה די מפספס את המטרה של התכנית כשאתה רוצה לעשות את התרגילים ל-10 חזרות. אל תשנה את התכנית. תשאיר אותה כמו שהיא ל-5 חזרות.

אישית לא הייתי כזה סומך על רוב מאמני הכושר בארץ ללמד אותי תרגילים מורכבים מהסיבה הפשוטה שלרובם אין מושג ונמנעים (אומרים שהתרגילים מסוכנים...) או שהם נותנים הדרכה לא נכונה בעליל.

הייתי מציע לקחת כמה אימונים אישיים עם מאמן מקצועי כדי להבין את התנועות לעומק ומשם "לרוץ".
הא, התכוונתי שעשיתי באימון האחרון 10 חזרות, לא התאמנתי בSS. אני יודע שבSS. עושים 5 חזרות, כנראה שלא התנסחתי נכון.

אוקיי, הייתי בפולין (חזרתי ביום שבת לישראל) והתאמנתי שם חודש שלם בחדר כושר,
הייתי שותה כל יום 2 ליטר חלב ביום עם גיינר, משתמש בגיינר ואוכל 7 ביצים ביום... והייתי אוכל לחם עם פסטרמה או גבינה
בBENCH PRESS עליתי מ40 קילו ל55 קילו תוך חודש (12 חזרות, חוץ מהאימון האחרון שירדתי ל10)
אני חושב עכשיו להתחיל SS לתקופה של כחודשיים (אני לא רוצה להתאמן תקופה מאוד ארוכה כי קשה לי לשלב את זה עם האיגרוף, אני מאמין שאני אמשיך להתאמן אבל לא אעלה הרבה במשקלים כי האימונים באיגרוף די קשים)
וקניתי 2 חבילות גיינר גדולות שכוללות קריאטין והרבה חלבון (התוספי מזון בפולין ממש זולים)

עכשיו אני אגיע ל3 שאלות שאני רוצה לשאול:
למה שלא יעזרו? במכון בו אני מתאמן בהתחלה חפרתי למאמנים והם תמיד עזרו עם חיוך, מכון שהמאמנים בו
לא עוזרים לא שווה את הכסף שלנו.

ועכשיו לעניין המקצועי, לפי מארק ריפטו, החזרות הם 5-6 במשקל גבוה.
זה מה שאני עושה. אני עושה שבוע עם משקל מסויים (השבוע אני 12.5 כל צד בבנץ') ושבוע הבא אעלה ל15 כל צד.

אתה אמור לעלות משקל בכל אימון. לא פעם בשבוע. וזאת לא נוסחת קסם שאפשר להעלות משקל עד אחרית הימים. מתישהו אתה תיתקע

Back
למעלה תחתית