כתבה מעניינת של בחור שחיף שעשה SS

כמה בולשיט. אני כמו הרבה בודיבלידרים אחרים מתרכז רק במסה. כוח לא מעניין אותי, זה לא שאין לי אותו - הוא פשוט לא כזה חשוב בעיני. אני יודע איגרוף, אני יודע קרב מגע (זה כוח אמיתי בעיני!) ואני לא רואה שום היגיון בלומר שבנאדם שמרים את עצמו + משקולות עשרות פעמיים הוא חלש. זה רק כמה פאורליפטרים ממורמרים שנראים כמו אנשים שלא מתאמנים בכלל מסוגלים לומר. מה שהם לא מבינים זה שהאובססיה/טראומה שלהם לא משותפת לאחרים, בטח שלא לבנות שמסתכלות על המוצר המגומר וקולטות מיידית סימטריה/פרופורציה בגוף.

אם בנאדם X אוהב להרים משקלים כבדים כספורט שיבושם לו. אבל שלא יברבר בשכל על מפתחי גוף והמטרות שלהם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה בולשיט. אני כמו הרבה בודיבלידרים אחרים מתרכז רק במסה. כוח לא מעניין אותי, זה לא שאין לי אותו - הוא פשוט לא כזה חשוב בעיני. אני יודע איגרוף, אני יודע קרב מגע (זה כוח אמיתי בעיני!) ואני לא רואה שום היגיון בלומר שבנאדם שמרים את עצמו + משקולות עשרות פעמיים הוא חלש. זה רק כמה פאורליפטרים ממורמרים שנראים כמו אנשים שלא מתאמנים בכלל מסוגלים לומר. מה שהם לא מבינים זה שהאובססיה/טראומה שלהם לא משותפת לאחרים, בטח שלא לבנות שמסתכלות על המוצר המגומר וקולטות מיידית סימטריה/פרופורציה בגוף.

אם בנאדם X אוהב להרים משקלים כבדים כספורט שיבושם לו. אבל שלא יברבר בשכל על מפתחי גוף והמטרות שלהם.

מסכים איתך ביותר , במיוחד בקטע של הבנות שנראה לי זה בעיקר מה שחשוב (לפחות בשבילי)
אבל ניראה לי זה האגו הגברי אצל ולא תסכול של אותם אנשים שתמיד ישאלו אותך כמה אתה עושה סקוואט ואז יתלהבו שהם עושים יותר

השרירים זה לא מה שישנה את מספר הבחורות שמתחברות לממצצה של בחור. גם לא המשקל על המוט בדדליפט. אני מכיר מספיק שמנים שעירים ונטולי מסה שמזיינים יותר מבחורים שריריים וחטובים.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא ציוד כמו שלו?

השרירים זה לא מה שישנה את מספר הבחורות שמתחברות לממצצה של בחור. גם לא המשקל על המוט בדדליפט. אני מכיר מספיק שמנים שעירים ונטולי מסה שמזיינים יותר מבחורים שריריים וחטובים.
בהודעות האחרונות כל הודעה שהעלתה את הנושא של נשים בפיתוח גוף ובחד"כ, אם זה תוצרת של מה שכתבתי אז סלחו לי. אני מדבר נטו על בת זוגתי. עולם מקביל בוא נשים מרטיבות מכמות משקל שאתה לוחץ זה בדיחה. רק אמרתי שלי יש את המטרות שלי, אני בטוח לא התיימרתי להבין מה מניע בודיבילדרים(לא כזה מעניין אותי).

• פותח/ת השרשור

כמובן שאם יש לך רק שרירים אז זה לא בהכרח שהבחורות יקפצו אליך

אבל בחורות כן יעדיפו בחור שרירי וחטוב על פני מישהו שהוא לא

Back
למעלה תחתית