הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו עובד בחדר כושר בדרום??

• פותח/ת השרשור
יש בעיה, תבוא ותראה כמה שאתה רוצה, בא לך להתאמן?
שלם!

המקום אחלה, אבל למזלי נשאר לי שבוע קל לתחרות ואין שיאים למיניהם.
המקום לא ממש מיועד לליפטינג, קיטשי מידי.
יש מוטות טובים, פלאטות סבירות אבל עגולות ועם גובה סבבה לדדליפט.
בנץ' איאפשר ללחוץ שם!
אני מחזיק רחב ואני לא מצליח להוציא את המוט לבד בלי עזרה, זה גבוה מדי\נמוך בצורה קיצונית!
דדליפט קל היה לי היום וקצת הרעשתי בירידות של המוט, זה היה נראה כאילו אני הורס להם את הרצפה עם קונגו, קצת לא נעים ולא מרגיש בנוח.
הראק של הסקוואט מזעזע, הוא נראה מאסיבי וטוב והוא בטח עולה ים כסף!
אבל....
הוא פשוט חרא ולא יציב בשיט, הבדלי הגובה גדולים מדי גם בבטיחות וגם במיקום המוט והווים שעליהם יושב המוט ממש ממש חרא ומתאמצים יותר מדי בישביל להוציא את המוט משם בצורה נורמאלית.
גם קרוב מדי למראה.

לא ממש התלהבתי, אבל זה דיי שירת את הבקשות שלי לקראת התחרות!😃

ואי ביאסתה,אני מתכונן לתחרות בדימונה שזה בערך עוד 22 יום,ואני מתחרה בבנץ RAW,אבל אם אי אפשר לעשות סינגלים כמו שצריך שם,כנראה לא כדאי ללכת.

הבנתי שיש מבצע חדש לאימונים חינם בגו אקטיב לאשדודיים עקב המצב הבטחוני
דבר איתי ויבריל נברר לגבי אימון ביום שלישי בערב אם זה חינם נתמודד עם המוטות הזבל >_>

הבנתי שיש מבצע חדש לאימונים חינם בגו אקטיב לאשדודיים עקב המצב הבטחוני
דבר איתי ויבריל נברר לגבי אימון ביום שלישי בערב אם זה חינם נתמודד עם המוטות הזבל >_>

רק למי שמעל גיל 21 חינם,מי שמתחת 50 שקל כניסה.

אכן,דיברתי איתה בטלפון,צריך לתאם מראש לפני שבאים.
הייתי היום בKGYM ,יש להם נראה לי תראק הכי איכותי שראיתי מכל החדרי כושר,לגבי לחיצת חזה ,היה לי על הפנים,לחצתי 110 בקושי,מזה הספה הזאת כוסעמק ספה שיורדת כמו פוף,לא קשה כמו שצריך להיות,לגבי הגובה שצריך להחזיר זה דווקא סבבה לא מבין מה התלוננתה,בכללי מכון די סבבה,מה שבטוח הרמה שמה הרבה יותר גבוהה מגו אקטיב הזונות האלה.

• פותח/ת השרשור
אני לוחץ רחב יחסית, ואני גבוה עם ידיים דיי ארוכות.
כשתנסה ללחוץ רחב יותר, תבין.😃

רחב הכוונה באיזור שיש סימון כזה מכסף בעיגול?כמו טבעת כזה?אני לוחץ שאני תופס בצני הצדדים של הפס כסף הזה.
אגב כשתהיה בגו אקטיב תמסור לשניר שיוני אמר שהוא בן זונה.

• פותח/ת השרשור
האצבע ההכי קרובה לאגודל נמצאת על העיגול הזה.

נו אז אני לוחץ כמוכך.
אגב זאתי שיושבת בכניסה לKGYM נראת טוב יחסית לרוב מכוני הכושר שיושבת איזה כונפה בכניסה.

אם יש לך אפשרות להגיע לחולון תגיד לי יש לנו אחלה הנהלה במועדון כאן ..
אולי יש סיכוי שאפשר לארגן לך כניסה בחינם .

אכן,דיברתי איתה בטלפון,צריך לתאם מראש לפני שבאים.
הייתי היום בKGYM ,יש להם נראה לי תראק הכי איכותי שראיתי מכל החדרי כושר,לגבי לחיצת חזה ,היה לי על הפנים,לחצתי 110 בקושי,מזה הספה הזאת כוסעמק ספה שיורדת כמו פוף,לא קשה כמו שצריך להיות,לגבי הגובה שצריך להחזיר זה דווקא סבבה לא מבין מה התלוננתה,בכללי מכון די סבבה,מה שבטוח הרמה שמה הרבה יותר גבוהה מגו אקטיב הזונות האלה.

הספה בKGYM- אחת הגרועות ומסוכנות ביותר שראיתי כל החיים, אני לא הייתי מנסה לשים יותר מ110 שם מהפחד שאני אחזיר וזה יעוף לי על הפרצוף כי יש שם וו של איזה 4 ס"מ.

לגבי הראק שלהם מי שתכנן אותו חסר כל מושג לגבי מה ראק אמור להיות, באמת אחד הראקים היקרים והכי חרא שראיתי בחיים:
-יש וו עם שיפוע בערך 45 מעלות ועומק של 7-8 ס"מ(WTF), אני אשכרה צריך להוציא את המוט בחצי סקוואט(מבזבז טון כוח) ולשים לב בהחזרה שאני מכניס בעדינות שלא ייכנס באלכסון או גרוע מזה לא ייכנס בכלל(WTF2)
-אין בו מקום לשים משקולות(זה די מעאפן להתחיל לסחוב משקולות מהחדר השני)
-עבדתי עם משקלים לא גבוהים יחסית, 150 לחמישיות, כשהחזרתי את המוט(לא בעצבים מי יודע מה) כל החלק האחורי של הראק התרומם וכמעט נכנס במראה(לא מאסיבי בשיט)
-הקפיצות בין הגבהים בחורים גבוהות מדי, משהו כמו 10 ס"מ בין חור לחור(WTF3)- לא פרקטי בעליל
- הכלוב קרוב יותר מדי למראה, זה לא קשור לכלוב עצמו אלא למי ששם אותו שם בצורה מפגרת

התאמנתי בראק של גו קרטיב, תחרות קשה(הראק שלהם עם ידיות ביטחון מתנדנדות פחד אלוהים להפיל משקל), צריך להיזהר בהוצאה והחזרה של המוט, אבל בסה"כ לא בזבזתי הרבה כוח ועבדתי עם משקלים יפים בצורה סבירה.

מתגעגע לראק של הסוואט, עם כל ההטרלות וכו', הוא ממש אחלה, מאסיבי, קל להוציא, לא מפחד להפיל;maeq

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית