הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון כשלון ב-SS, מה לעשות באימון הבא?

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
שלום

היום היה לי אימון ממש הזוי במיוחד בסקוואט, ככה שמעבר לפרוטוקול של ריסט רציתי להתייעץ..

אני יתחיל במשקלים של ה-4 אימונים האחרונים(לפניהם היו 2 אימונים מוצלחים עם 80 ק"ג):
85 במשך 3 אימונים רצופים שבהם עבדתי קצת על טכניקה וחלק היו פשוט קשים
אימון ראשון 3 4 3
אימון שני 4 4 5
אימון שלישי 4 5 5 - החשבתי כאימון מוצלח, יכול להיות שיכולתי לסגור את החמישי בסט השלישי, נדמה לי שלא ירדתי אליו בכלל
אח"כ יום חמישי האחרון ניסיתי 87.5 היה כשלון דיי רציני 2 4 4 אז בעקבות זה שמשכתי הרבה עם ה-85 והאימון הזה שלא היה טוב אמרתי שהיום אני יעשה ריסט ל-80

היום באתי ניסיתי לעשות 80, סט ראשון כבר הרגשתי קשה אבל הצלחתי לסגור 5, סט שני היה גם כן קשה, חזרה שלישית נגעה במוטות בטחון בכלוב והפסקתי
סט שלישי כבר הורדתי ל-70 סגרתי 5 חזרות ובזה סגרתי

עכשיו כעקרון הסיבה לקושי ברורה לי - אני ער מ-2 לפנות בוקר אחרי שינה של כ-4 שעות(מ-9 עד 1:30, צבא..)
החלטתי בכל זאת לגשת לאימון לפני שינה כי הרגשתי מספיק עירני וציפיתי שיהיה סביר בגלל הריסט
והייתי בשוק טיפה מהקושי של האימון..
השאלה שלי - יום רביעי(אימון הבא) מה לעשות עם הסקוואט? לנסות שוב 80? להוריד עוד קצת משקל ?

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
אם לא הצלחת 85 אז אתה צריך להוריד 10 אחוז שזה אומר 8.5 קילו, הייתי ממליץ לך לעשות ריסט ל75 ואז לעלות 2.5 קילו כל אימון.
הריסט שעשית לא היה אפקטיבי מספיק כי אחרי שעשית כמה אימונים עם כשל הגוף שלך צריך מנוחה גדולה יותר ולא לחזור על משקלים שקשים לך(85).

לא עושים ריסט מפעם אחת של כשל (למעשה, ריפטו אומר לעשות ריסט אחרי 3 ניסיונות).

לא עושים ריסט מפעם אחת של כשל (למעשה, ריפטו אומר לעשות ריסט אחרי 3 ניסיונות).

כן אבל הוא נכשל ב85 קילו 3 פעמים... הוא לא סיים 5X3 וישר קפץ עוד במשקל.
לדעתי היה פה כשל והיה צריך לעשות ריסט במקום למהר ולקפוץ ל87.5.
קח בחשבון שהוא הגיע לכשל במשקל 85: באימון הראשון ב 3 סטים, באימון השני ב2 סטים ובאימון השלישי לכשל אחד, אותי זה היה גומר פיזית.
ואז הוא נכשל ב87.5 ואפילו ב80 הוא לא סגר שלושה סטים אלא ירד ל 70.
זה אומר שהוא במאמץ יתר, וזה התוצאה של כל הכשלים ביחד.

Back
למעלה תחתית