הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות הלאה

Orela123

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
גיל-20
גובה 184
משקל 88
מגדיר עצמי, שמנמן, לא שמן ומעולם לא התאמנתי במכון לפני

נרשמתי למכון לא מזמן לצורכי הורדה במשקל, והתחטבות
כרגע במאזן קלורי שלילי+אירובי בינוני 4 פעמים בשבוע (נכנס לכושר)

המטרה שלי- לפתח מסת שריר ולהוריד את אחוזי השומן, בקיצור לרדת במשקל ולהראות חטוב, (בעיקר אסטתית פחות להיות בודי בילדר)

כרגע המאמן המליץ לי במכון להוסיף 3 פעמים בשבוע תוכנית fbw

לחיצת חזה 3x5
לחיצות כתפיים+ הרחקת ידיים לצדדים 2x5
סקוואט 2x6
חתירה לגב (עם מוט בהצמדת חזה לכיסא) 2x6

ויד קדמית+אחורית מה שאני רוצה (יש מגוון) 1 סט מכול דבר ל6 חזרות)

אבל הוא באותה נשימה הסביר לי, שאי אפשר לעלות מסת שריר ולרדת במשקל בו זמנית,
אז כרגע, האם יש לי טעם להתאמן fbw או שיש צורך באירובי בלבד כי אני לא יכול לצבור מסת שריר

אני לא יודע איפה אתה מתאמן אבל נשמע שמצאת מאמן צדיק, מציע לך לכבול אותו באיזו שרשרת אלייך בכל אימון.
ובטח שיש טעם בfbw בחיטוב:
שימור מסת שריר
עבודה על טכניקה
שיפור של יעילות עצבית כי אתה בכל זאת עדיין מתחיל
שיפור בתהליכים מטבוליים
וביסוס הרגלי אימון נכונים
מניח שיש עוד שלא חשבתי עליהם

בהצלחה

מי מLBS רשם לו את התוכנית? תעזור לו חבוב

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איפה אתה מתאמן אבל נשמע שמצאת מאמן צדיק, מציע לך לכבול אותו באיזו שרשרת אלייך בכל אימון.
ובטח שיש טעם בfbw בחיטוב:
שימור מסת שריר
עבודה על טכניקה
שיפור של יעילות עצבית כי אתה בכל זאת עדיין מתחיל
שיפור בתהליכים מטבוליים
וביסוס הרגלי אימון נכונים
מניח שיש עוד שלא חשבתי עליהם

בהצלחה

ואם אין לי מסת שריר? לא הרמתי משקולות או עסקתי בשום ספורט חוץ מהליכה בכול שנות חיי. זה פעם ראשונה בחיים שלי שהרמתי משקולת היום ההוא שנרשמתי למכון לפני שבוע,
מזכיר שאני לא מחטב, אני פשוט שמנמן קצת שהתחיל להתאמן לראשונה בחיים שרוצה לזרוק את המשקל העודף כדי להתחיל לעלות מסה נקיה ולאחר מכן חיטוב

ובנוסף אני מניח שלא ניתן להתקדם במשקלים עם אני במאזן קלורי שלילי לצורכי ירידה

ראיתי עכשיו ביוטיוב, שמתאמן מתחיל יכול לעלות מסת שריר תוך כדי מאזן קלורי שלילי, הגוף שורף את השומן כאנרגיה ליצירת שריר
נשמע קצת מד״ב , אבל מישהו יודע על כך משהו?

ואם אין לי מסת שריר? לא הרמתי משקולות או עסקתי בשום ספורט חוץ מהליכה בכול שנות חיי. זה פעם ראשונה בחיים שלי שהרמתי משקולת היום ההוא שנרשמתי למכון לפני שבוע,

ובנוסף אני מניח שלא ניתן להתקדם במשקלים עם אני במאזן קלורי שלילי לצורכי ירידה

ראיתי עכשיו ביוטיוב, שמתאמן מתחיל יכול לעלות מסת שריר תוך כדי מאזן קלורי שלילי, הגוף שורף את השומן כאנרגיה ליצירת שריר
נשמע קצת מד״ב , אבל מישהו יודע על כך משהו?

אתה תוכל להתקדם, מכיוון שבשבועות הראשונים בחדר כושר, גם חודשים למען האמת (ושנים לשלמות), הגוף מסתגל לתנועה ולומד לגייס את הגוף
בצורה הנכונה ביותר, להפעיל יותר כוח, זה משהו שלוקח זמן, זה לא מהיום למחר, לכן סתם דוגמה

אתה עושה 40 בנץ? בפועל אתה יכול לעשות 60, אבל אתה מצליח 40 כי הגוף שלך לא רגיל לתנועה, זה לא בהכרח עניין של מסת שריר
אלא תנועה חדשה שהגוף שלך לומד להסתגל אליה, לכן אתה כן תתקדם בהתחלה לא ממש משנה אם זה חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתה תוכל להתקדם, מכיוון שבשבועות הראשונים בחדר כושר, גם חודשים למען האמת (ושנים לשלמות), הגוף מסתגל לתנועה ולומד לגייס את הגוף
בצורה הנכונה ביותר, להפעיל יותר כוח, זה משהו שלוקח זמן, זה לא מהיום למחר, לכן סתם דוגמה

אתה עושה 40 בנץ? בפועל אתה יכול לעשות 60, אבל אתה מצליח 40 כי הגוף שלך לא רגיל לתנועה, זה לא בהכרח עניין של מסת שריר
אלא תנועה חדשה שהגוף שלך לומד להסתגל אליה, לכן אתה כן תתקדם בהתחלה לא ממש משנה אם זה חיטוב.

אז מה לעשות,? לחטב לאט לאט לאחוז שומן נמוך
ואז לעלות מסת שריר כמה שיותר נקי ביחד עם שומן כמה שיותר מעט
ואז להוריד רק שומן ולשמר מסה

מסובך מאוד , החלום של המראה האידאלי מאוד רחוק.

אולי יותר פשוט לעשות דיאטה רצחנית של איזה 10 קילו, ואז להתחיל מסה ? חיטוב במאזן קלורי שלילי קטן יקח זמן

כמו כן, יש לי דרך לחשב אחוזי שומן שלי? ללא מכשור מסובך

תודה!

תמצא FBW טובה בקילוגרם, תהיה במאזן קלורי שלילי וככה תמשיך עד שתהיה מרוצה ותעשה מסה.

אין דבר כזה "דיאטה רצחנית של 10 קילו" מבלי לאבד שריר, וזה הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות בשביל להראות טוב

• פותח/ת השרשור
תמצא FBW טובה בקילוגרם, תהיה במאזן קלורי שלילי וככה תמשיך עד שתהיה מרוצה ותעשה מסה.

אין דבר כזה "דיאטה רצחנית של 10 קילו" מבלי לאבד שריר, וזה הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות בשביל להראות טוב

אבל לא הרמתי משקולת בחיים. או התאמנתי בשום ספורט
שריר לחטב אליו, עדיין יש לי?

התכנית לא רעה בכלל, אתה כן תעלה במסת שריר בכמות מסויימת בגלל שאלה מתחיל.
דבר שני, יש לך מסת שריר ויש אותה לכולם, היא פשוט לא בכמות מספקת שתראה שרירי. אם תעשה רק אירובי אתה תשרוף חלק גדול מהשריר שלך ופשוט תהיה שמנמן קטן יותר ששוקל 75 במקום 88. אם אתה רוצה להגיע למצב שאתה חטוב, מוצק ובנוי אחרי שתסיים את תהליך ההורדה במשקל אתה חייב לעשות אימוני כוח. בלי אירובי אפשר להסתדר אך ללא אימוני כוח לא תשיג שום שינוי שירצה אותך, רק שהמספר על המשקל ישתנה.

• פותח/ת השרשור
התכנית לא רעה בכלל, אתה כן תעלה במסת שריר בכמות מסויימת בגלל שאלה מתחיל.
דבר שני, יש לך מסת שריר ויש אותה לכולם, היא פשוט לא בכמות מספקת שתראה שרירי. אם תעשה רק אירובי אתה תשרוף חלק גדול מהשריר שלך ופשוט תהיה שמנמן קטן יותר ששוקל 75 במקום 88. אם אתה רוצה להגיע למצב שאתה חטוב, מוצק ובנוי אחרי שתסיים את תהליך ההורדה במשקל אתה חייב לעשות אימוני כוח. בלי אירובי אפשר להסתדר אך ללא אימוני כוח לא תשיג שום שינוי שירצה אותך, רק שהמספר על המשקל ישתנה.

ניתן לעשות אחרי ההורדה במשקל תהליך של העלאת מסה ״נקיי״ או שזה גם אגדה שאני קורא ביוטיוב
הכוונה נטו מסה כמעט בלי שומן כדי לקבל את הצורה הטובה עם כמה שפחות תהליך של חיטוב?

או שבנוסף
ראיתי גם דרך של חודשיים מסה- חודשיים חיטוב
ככה הלוך חזור
זה תקין העניין?

ועוד שאלה קטנה, יום שלישי היה לי האימון הראשון
נתפס לי לגמרי שרירי הכתפיים+החזה
כמובן רביעי היה מנוחה היום יש אימון ואני עדיין תפוס- להתאמן או להמתין שיעבור?

אבל לא הרמתי משקולת בחיים. או התאמנתי בשום ספורט
שריר לחטב אליו, עדיין יש לי?
אם אתה מצליח לקום בבוקר מהמיטה, אז כן, יש לך שריר בגוף.
תלך לפורטל ותקרא, נראה שאתה לא מבין את עקרונות החיטוב

ניתן לעשות אחרי ההורדה במשקל תהליך של העלאת מסה ״נקיי״ או שזה גם אגדה שאני קורא ביוטיוב
הכוונה נטו מסה כמעט בלי שומן כדי לקבל את הצורה הטובה עם כמה שפחות תהליך של חיטוב?

או שבנוסף
ראיתי גם דרך של חודשיים מסה- חודשיים חיטוב
ככה הלוך חזור
זה תקין העניין?

ועוד שאלה קטנה, יום שלישי היה לי האימון הראשון
נתפס לי לגמרי שרירי הכתפיים+החזה
כמובן רביעי היה מנוחה היום יש אימון ואני עדיין תפוס- להתאמן או להמתין שיעבור?
יש דבר כזה מסה נקייה, תצתרך להיות בפלוס של לא יותר מ300. תתחיל מלהיות על נייטרלי ותראה איך המשקל והגוף שלך משתנה, בהמשך תוסיף עוד 100 אם צריך ואז עוד 100 ואז אבל לא לעבור את הפלוס 300. תלך להתאמם ותתחמם טוב, אחרי החימום אתה לא תרגיש את זה כמעט וזה לא ישפיע על האימון. לאחר האימון זה ירגיש הרבה יותר טוב.

Back
למעלה תחתית