הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אז איך יוצרים נקניקיות?

זה ידוע, ראיתי את זה מזמן, אבל אני עדיין אוכל נקנקיות facepalm
רק איקרה הפסקתי לאכול כשהבנתי שזה ביצי דגים בגיל 8.

האמת שזה לא נראה לי מגעיל.. אני אוכל נקניקיה פעם ב אבל תמיד ידעתי שזה שאריות בשר מעובדות.. הדהים אותי המהירות שבהם מכינים אותם

פשוט גועל נפש היו רגעים שהזכירו לי את הסרטון 2girls1cup
2:00 כמו הקקי של זאתי מ2girl1cup חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לנושא:
אני לא אוכל נקניקיות אבל איזה מהירות הם מכינים אותם:O

1) הפס ייצור בתעשיה הזאת מטורף.
2) זה רק אני או שלא הוסיפו שם ניטרטים?
3) בארץ יש נקניקיות שנמצאות עדיין עם הפס השחור. טעמתי כמעט כל נקניקיה שיש בארץ ואף אחת לא התקרבה לנקניקיות האמריקאיות. אני עדיין מחפש אחרי הנקניקיה האידיאלית. למישהו יש המלצה? (כן טעמתי כל סוג שיש בטיב טעם ושום דבר לא מזכיר. כולל פרנקפורטר)
4) לא יודע למה זה נראה לכם כל כך מגעיל אבל ניחא. נקניקיה אמריקאית אמיתית, מכאלה שמוכרים באוטו מחוץ למשחקי פוטבול או בייסבול, יחד עם ציפס באיזה 3 דולר, זה אחד הדברים הכי טעימים שיש. זה כל כך חסר לי בארץ.
5) אני מאמין שההכנה בארץ הרבה יותר מגעילה כי צריך משהו שומני במקום החזיר אז הם שמים חלקי חור תחת כלשהם של אוזני עופות או שערות של פרה (כשרה!!!)

דודשלי שבא לארץ הביא לנו נקניקיות מארה"ב של חברה בשם אושרוויץ או משהו כזה. הוא עובד במפעל בשר.
אלה נקניקיות בקר בגדול לא עוף. זה היה מלא שומן, טעים לאללה. הלוואי וכל יום הייתי אוכל כאלה.
הבדל מטורף של מה שיש בארץ.

גם הנקניקיות האלה היו יחסית ענקיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית