הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל סייקל של GH

KOBIKOBI

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אין לי מושג למה moo נעל לי את האשכול אני לא דיברתי על מחירים באשכול והוא נעל לי אותו
facepalm

הצלחתי להשיג כמה אמפולות של הורמון גדילה ואני מעוניין לעשות איתם סייקל אך אינני יודע מה המינונים שלוקחים למטרת חיטוב

תודה

אין לי מושג למה moo נעל לי את האשכול אני לא דיברתי על מחירים באשכול והוא נעל לי אותו
facepalm

הצלחתי להשיג כמה אמפולות של הורמון גדילה ואני מעוניין לעשות איתם סייקל אך אינני יודע מה המינונים שלוקחים למטרת חיטוב

תודה

לא כדאי לך להתעסק עם GH
בזמנו שהתמשתי בסטרואידים זה שמכר לי היה בודיבילדר מוכר והוא היה מזריק GH
סתם שאלתי אותו על זה והוא אמר לי שעם GH צריך לקחת אינסולין וזה גרם לו להיות חולה סוכרת
חבל שתקפוץ למים שלא תוכל לשחות חזרה מהם

לא כדאי לך להתעסק עם GH
בזמנו שהתמשתי בסטרואידים זה שמכר לי היה בודיבילדר מוכר והוא היה מזריק GH
סתם שאלתי אותו על זה והוא אמר לי שעם GH צריך לקחת אינסולין וזה גרם לו להיות חולה סוכרת
חבל שתקפוץ למים שלא תוכל לשחות חזרה מהם

מממ אולי כי הוא עשה את זה בצורה לא בדיוק חכמה?
זה גם תלוי בכמה יחידות את מזריק ליום ויש שיטות לדאוג שזה לא יקרה כמו שבוע הזרקה שבוע הפסקה.

מממ אולי כי הוא עשה את זה בצורה לא בדיוק חכמה?
זה גם תלוי בכמה יחידות את מזריק ליום ויש שיטות לדאוג שזה לא יקרה כמו שבוע הזרקה שבוע הפסקה.
שלא תבין לא נכון
ממש לא היה אכפת לו
זה היה בודיבילדר דפוק חולה בראש גם אם היית אומר לו שחומר מסוים מפתח את הגוף בצורה חבל"ז אבל מצד שני יכול לגרום להתפתחות מחלת האיידס בגוף (באופן תאורטי כן?), לא הייתה לו שום בעיה להזריק

שלא תבין לא נכון
ממש לא היה אכפת לו
זה היה בודיבילדר דפוק חולה בראש גם אם היית אומר לו שחומר מסוים מפתח את הגוף בצורה חבל"ז אבל מצד שני יכול לגרום להתפתחות מחלת האיידס בגוף (באופן תאורטי כן?), לא הייתה לו שום בעיה להזריק

אתה יודע למה הוא באמת מפגר?
לא בגלל שהוא הזריק חומר שיש לו השלכות על הבריאות בשביל לפתח את הגוף שלו, ממש לא.
אלא בגלל שאתה גם ככה מזריק משהו שעלול להזיק לך, אז לפחות תעשה את המקס' למזער את הנזק. תקרא, תשאל , תתייעץ, תדאג לכל מה שצריך מסביב כדי למזער עד כמה שאפשר פגיעה.
ואם אתה (הוא) מספיק שאנן להגיד, אהה העיקר הגוף המפותח קודם נזריק ואחרי זה נתמודד עם הבעיות שייוצרו , אז אתה מפגר עם תעודות וחבל.

לא בגלל שהוא הזריק חומר שיש לו השלכות על הבריאות בשביל לפתח את הגוף שלו, ממש לא.
אלא בגלל שאתה גם ככה מזריק משהו שעלול להזיק לך, אז לפחות תעשה את המקס' למזער את הנזק. תקרא, תשאל , תתייעץ, תדאג לכל מה שצריך מסביב כדי למזער עד כמה שאפשר פגיעה.
ואם אתה (הוא) מספיק שאנן להגיד, אהה העיקר הגוף המפותח קודם נזריק ואחרי זה נתמודד עם הבעיות שייוצרו , אז אתה מפגר עם תעודות וחבל.

כן נו זה בודיבילדרים של פעם
הם היו דוחסים חומרים כאילו זה סוכריות

מה שמפליא אבל... שהוא היה מרכיב סייקלים לאנשים במכון אצלנו הוא היה זהיר מאוד, כנראה חשש מתביעה ופגיעה בכיס שלו
היו חומרים שהוא בעצמו היה לוקח והיה אומר לאחרים לא להתקרב אליהם
נו לך תבין...

מחזק כל מילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית