הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 162X5 לבדיקה

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
מאתמול:

במפתיע הייתה בעיית אחיזה קטנה, ככה שבחזרה השלישית מיהרתי לרדת כי המוט החליק לי. אשמח לקבל תגובות על הטכניקה.

תודה רבה לעוזרים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש תחושה, אולי בגלל הזווית ואולי בגלל שמחליק לך, שאתה לא נועל לגמרי כמה מהחזרות (שנייה, שלישית, חמישית). חוצמזה הגב נראה קצת עגול אבל יש מצב שזה מהחגורה.

גם לי נראה שאתה לא נועל, תוציא חזה יותר חזק זה ישפר לך את הנעילה של הגב ,
צוואר צוואר צוואר !
חזק מוניטין !

• פותח/ת השרשור
יש תחושה, אולי בגלל הזווית ואולי בגלל שמחליק לך, שאתה לא נועל לגמרי כמה מהחזרות (שנייה, שלישית, חמישית). חוצמזה הגב נראה קצת עגול אבל יש מצב שזה מהחגורה.
יש מצב, משום מה הייתה לי בעייה באחיזה, זה לא קורה לי כמעט אף פעם. מה הכוונה שהגב נראה קצת עגול אבל יש מצב שזה מהחגורה? איך יכול להיות שהיא מעגלת את הגב? \:

גם לי נראה שאתה לא נועל, תוציא חזה יותר חזק זה ישפר לך את הנעילה של הגב ,
צוואר צוואר צוואר !
חזק מוניטין !
מה הכוונה בצוואר צוואר צוואר?

ותודה רבה..

יש מצב, משום מה הייתה לי בעייה באחיזה, זה לא קורה לי כמעט אף פעם. מה הכוונה שהגב נראה קצת עגול אבל יש מצב שזה מהחגורה? איך יכול להיות שהיא מעגלת את הגב? \:

ותודה רבה..
הכוונה היא שתסתכל 45 מעלות קדימה בערך מטר וחצי ברצפה שלפניך תתמקד בנקודה על מנת שהגב יישאר במנח ניטרלי

לי חגורה בדדליפט מפריעה ליישר גב בסטאפ, בייחוד אם היא לוחצת. אולי זה גם המקרה אצלך. פשוט נדמה לי שהגב לא מחזיק כשאתה מושך.

י
ותודה רבה..

כמו שדני אמר , רק שאתה יכול להסתכל למעלה או למטה איך שנוח לך העיקר שהצוואר ימשיך בקוב ישר את עמוד השדרה שאמור להיות בזווית של 45 מעלות .

• פותח/ת השרשור
האמת שאם תשימו לב המבט שלי בערך מטר וחצי קדימה על הריצפה, אבל זה לא משהו ששמתי לב אליו בזמן האחרון.
תודה רבה לכולם 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית