עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עלי גם 200 לא כל כך משפיע 400 מעיף אותי , אבל הבעיה בכמות הזאת היא להירדם בלילה ..יש לי כדורים של 200.
אקח היום 400 ואני אראה מה יהיה\.
חח זה לא עד כדי כך חזק אל תדאג , תנסה לקחת את זה עם ויטמין C בנוסף עליי זה עובד פלאים .אנסה לקחת, מקסימום לילה לבן 🤘
חח זה לא עד כדי כך חזק אל תדאג , תנסה לקחת את זה עם ויטמין C בנוסף עליי זה עובד פלאים .
של איזה חברה הקפאין?
פעם הבאה לך על PROLAB באמת שאין חברה שמשתווה אליהםקניתי twinlab.
אין לי ויטמין C.
פעם הבאה לך על PROLAB באמת שאין חברה שמשתווה אליהם
בתאחלס כן זה נכון,קפאין זה קפאיןאה התבלבלתי, קניתי PRO LAB.
בכול מקרה, קפאין זה קפאין זה לא כזה משנה החברה. אלה אם כן היא משקרת בכמות בחומר שהיא שמה.
לפני שהתחלת לקחת קפאין התנזרת ממנו תקופה?טוב, אחרי אימון עם 400 מ"ג קפאין לא הרגשתי שום הבדל. לא אנרגיות, לא דופק מואץ, לא הזעה מוגברת, לא מרץ מיוחד, פשוט שום דבר מיוחד.
כנראה שאני לא רגיש לקפאין או משהו, אין לי הסבר לזה.
הדבר היחיד שמצליח להביא לי אנרגיות זה disturbed 🤘
שאלה נוספות, אם אני זוכר נכון קפאין ואפדרין עובדים שניהם על רצפטורים אלפא-2.
בהנחה שזה נכון, האם זה שקפאין לא משפיע עליי אומר שגם אפדרין לא ישפיע עליי.
שאלה נוספת שבאותו הקשר, איזה תופעות לוואי נוספות יכולות להיות לי בחוסר רגישות לקפאין?
לי אישית זה ממש עוזר... בעיקר אם לילה לפני לא ישנתי כ"כ טובשתיתי קפה 3 פעמים בחיים שלי (גועל נפש) ובכללי אני בקושי שותה קפאין, זה באמת עושה לכם כזה הבדל?
אם אני לא טועה - יוהימבין עובד על רצפטורי אלפא-2 ואפדרין עובד על רצפטורי בטא -2טוב, אחרי אימון עם 400 מ"ג קפאין לא הרגשתי שום הבדל. לא אנרגיות, לא דופק מואץ, לא הזעה מוגברת, לא מרץ מיוחד, פשוט שום דבר מיוחד.
כנראה שאני לא רגיש לקפאין או משהו, אין לי הסבר לזה.
הדבר היחיד שמצליח להביא לי אנרגיות זה disturbed 🤘
שאלה נוספות, אם אני זוכר נכון קפאין ואפדרין עובדים שניהם על רצפטורים אלפא-2.
בהנחה שזה נכון, האם זה שקפאין לא משפיע עליי אומר שגם אפדרין לא ישפיע עליי.
שאלה נוספת שבאותו הקשר, איזה תופעות לוואי נוספות יכולות להיות לי בחוסר רגישות לקפאין?