הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
אז ככה.. התחלתי לעשות דדליפט לפני איזה חודשיים והגעתי ל75 קג ל3X10 ואני רק בן 14 אז המאמן הטמבל בא אלי ואמר לי שלא מרשים לי לעשות דדליפט בגיל הזה רק עם אני ישתמש בחגורה.. ואני לא יכול לעבור מכון.. מה לעשות? לשים חגורה ולהמשיך דדליפט או לשנות? :\

שים אלףףף זין על המדריך ותמשיך דדליפט.
חגורה בכזה משקל? אתה תחליש לעצמך את הזוקפים סתם.

• פותח/ת השרשור
תגיד לו שאין לו את היכולת לקבוע איזה תרגילים אתה תעשה ואם הוא רוצה, אז הוא יכול לנסות להחתים אותך על חוזה שאומר שאסור לך לעשות תרגיל מסוים.

• פותח/ת השרשור
תגיד לו שאין לו את היכולת לקבוע איזה תרגילים אתה תעשה ואם הוא רוצה, אז הוא יכול לנסות להחתים אותך על חוזה שאומר שאסור לך לעשות תרגיל מסוים.
הבעייה היא שזה קאנטרי לא מכון כושר פרטי והמאמנים לא רוצים שיהיה שם רע לקאנטרי וזה אז הם לא מרשים..
מה אתם ממליצים לי לעשות? לשים חגורה? אני לא רוצה להפסיד דדליפט

באיזה מכון אתה?

אני התחלתי דדליפט בגיל 15 וגם לי היו ריבים עם המאמנים. הבטיחו שיהיו לי בעיות גדילה, נכות, פריצות דיסק וכו'. הפתרון היה כמובן להטריל שם את כולם עד שיעזבו אותי.

בכל מקרה, מקסימום שים איזה חגורה מעפנה כזאת שלא שווה כלום בשביל שלא יחפרו לך.

מצחיק משהו. אף אחד לא התייחס לדדליפט 3X10
זה לא יותר מצחיק אותך ש70 קילו דדליפט מפחיד את המאמנים ?
אני נישבע לכם כמה פעמיים שההייתי ss והמאמנים עצרו כי אני לא ''עושה'''
דדלפיט נכון הם אמרו לי להוריד את הפלטה כי זה קשה להם להדגים ככה
שים חגורה זה לא משנה שיט אם אין לך ברירה

• פותח/ת השרשור
במידה והוא שם חגורה אך לא מהדק אותה עד הסוף? זה כמו ליהיות בלי (לא?)🚬🤪🚬
יש בזה משהו אבל הוא תמיד עומד כזה לידי חופר לי שהתרגילים לא לגילי וזה יפגע בי והוא בטח יראה שהחגורה לא מהודקת

באיזה מכון אתה?

אני התחלתי דדליפט בגיל 15 וגם לי היו ריבים עם המאמנים. הבטיחו שיהיו לי בעיות גדילה, נכות, פריצות דיסק וכו'. הפתרון היה כמובן להטריל שם את כולם עד שיעזבו אותי.

בכל מקרה, מקסימום שים איזה חגורה מעפנה כזאת שלא שווה כלום בשביל שלא יחפרו לך.
אני יקנה אחת ממגה ספורט ב100 שקל וזהו

• פותח/ת השרשור
אם כבר, אז למה לא לקנות את הRDX ב160 שקל, שהיא חגורה עם שימוש מעשי?
מה אתה חושב על חגורה של HITAC? כזאת
657530.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית