עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב אותך משטויות עם יש לך בעיה לאכול מספיק קלוריות תשתמש בשייקים זה אחלה פתרון!ציפרוהפטדין מישהו מכיר את זה? אין את התרופה במשרד הבריאות אבל וטרינרים נותנים את זה לבעלי חיים שלא אוכלים מספיק. קראתי גם על מוצר שנקרא BLACK HOLE. מישהו ניסה/יכול להמליץ? תודה מראש
בכמה קלוריות אפשר לנצל מגיינר? נגיד ואני מגיע ל 2000 קלוריות ביום ואני מוסיף עוד 600 בערך מגיינר זה סוגר לי תמאזן החיובי ?עזוב אותך משטויות עם יש לך בעיה לאכול מספיק קלוריות תשתמש בשייקים זה אחלה פתרון!
חבל כל הכסף של הגיינר תכין אחד בייתי בבלנדרבכמה קלוריות אפשר לנצל מגיינר? נגיד ואני מגיע ל 2000 קלוריות ביום ואני מוסיף עוד 600 בערך מגיינר זה סוגר לי תמאזן החיובי ?
כי זה ג-ר-נ-ו-ת זה השם משפחה של הבחור מהאתר המתחרה שידוע גם כ ג"ג.למה מצנזרים "מי-גרנ-ות"?
מי? לא שמעתי עליו..כי זה ג-ר-נ-ו-ת זה השם משפחה של הבחור מהאתר המתחרה שידוע גם כ ג"ג.
בכמה קלוריות אפשר לנצל מגיינר? נגיד ואני מגיע ל 2000 קלוריות ביום ואני מוסיף עוד 600 בערך מגיינר זה סוגר לי תמאזן החיובי ?