הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגברת התיאבון, מה לגבי ציפרוהפטדין?

• פותח/ת השרשור art26
  • פורסם בתאריך

art26

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
ציפרוהפטדין מישהו מכיר את זה? אין את התרופה במשרד הבריאות אבל וטרינרים נותנים את זה לבעלי חיים שלא אוכלים מספיק. קראתי גם על מוצר שנקרא BLACK HOLE. מישהו ניסה/יכול להמליץ? תודה מראש

זה תרופה לבני אדם אחי מצאתי באתר שור טבצניק
ציפרוהפטדין

לטיפול ב:
1. מצב אלרגיה כגון נזלת אלרגית עונתית וכרונית.
2.ציפרוהפטדין הראה יעילות בטיפול בסיוטי לילה.
3.לטיפול בתסמונת סרוטונין*
4. כטיפול מניעה במי***** בילדים ומבוגרים.
5. ציפרוהפטדין עוזר להקל בחוסר תיפקוד מיני הנגרם משימוש בSSRI ובהזעת יתר הנגרמת משימוש בתרופות הגורמות לכך.
6. הקלה בסימפטומים בתסמונת cyclical vomiting syndrome[ and- הכוללת בחילות והקאות .
7. עידוד תיאבון.

• פותח/ת השרשור
כן רק שמסתבר שאי אפשר להשיג את זה בארץ בסופו של דבר והBLACK HOLE מסתבר כחרטא. יש משהו אחר מומלץ?

עד כמה שזה נישמע מצחיק, לי מספיק מולטי ויטמין פעמיים ביום כדי לטרוף ללא הפסקה.
תתחיל מהדברים הפשוטים לפני שאתה בתרופות וחומרים אחרים.

ציפרוהפטדין מישהו מכיר את זה? אין את התרופה במשרד הבריאות אבל וטרינרים נותנים את זה לבעלי חיים שלא אוכלים מספיק. קראתי גם על מוצר שנקרא BLACK HOLE. מישהו ניסה/יכול להמליץ? תודה מראש
עזוב אותך משטויות עם יש לך בעיה לאכול מספיק קלוריות תשתמש בשייקים זה אחלה פתרון!

עזוב אותך משטויות עם יש לך בעיה לאכול מספיק קלוריות תשתמש בשייקים זה אחלה פתרון!
בכמה קלוריות אפשר לנצל מגיינר? נגיד ואני מגיע ל 2000 קלוריות ביום ואני מוסיף עוד 600 בערך מגיינר זה סוגר לי תמאזן החיובי ?

בכמה קלוריות אפשר לנצל מגיינר? נגיד ואני מגיע ל 2000 קלוריות ביום ואני מוסיף עוד 600 בערך מגיינר זה סוגר לי תמאזן החיובי ?

אני לא יודע כמה קלוריות אתה צריך לצרוך אבל נניח ואתה צריך לצרוך 3000 ואתה מצליח רק 2000 מאוכל אין בעיה לסגור 1000 קלוריות עם שייקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית