ייעוץ אז לכל הפליאולטים - מה אתם אוכלים?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
מלבד המזונות המפורסמים - שמנת, גבינות, חמאה, בשר, עוץ, דגים, ביצים (שאליהם אני מוסיף לתפריט גם קינואה, בטטה ותפוא), אילו עוד מאכלים אתם אוכלים? אי אפשר לשבוע כמעט רק מהמאכלים האלה וצריך גיוון בצלחת. מה עוד אתם מוסיפים לתפריט?

מלבד המזונות המפורסמים - שמנת, גבינות, חמאה, בשר, עוץ, דגים, ביצים (שאליהם אני מוסיף לתפריט גם קינואה, בטטה ותפוא), אילו עוד מאכלים אתם אוכלים? אי אפשר לשבוע כמעט רק מהמאכלים האלה וצריך גיוון בצלחת. מה עוד אתם מוסיפים לתפריט?

אם אתה לא שבע, הגדל את המנות.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח? אני הבנתי ששמנת וגבנץ הם מקורות מאוד בסיסיים לשומנים וחלבונים את התזונה הזאתל

זה באנבוליק דיאט
בפלאו לא אוכלים גבינות.
למרות שיש כל מני "זרמים" שחלק כן אוכלים.

PALA, הסיבה היחידה שאתה לא שבע זה כי אתה מוסיף תפו''א ובטטות, במידה ותוריד אותם ותתמקד בעיקר בחלבון ושומן רמות הסוכר שלך יתאזנו ואתה תחזיק יותר זמן בלי לאכול.
בדיוק חזרתי מאימון שאכלתי לפני סה''כ קצת פרוסות של גבינה עם אחוז שומן גבוה ונסקפה עם כף שמן קוקוס בפנים וזה החזיק אותי יפה.
בפליאו ההשקפה בגדול זה שאם אין לך רגישות למוצרי חלב אז אפשר לצרוך, אבל יש כאלה שיהיו נגד אז זה באמת עניין של השקפה.

ככה תדע מה פלאו ומה לא:
150344_10151245461049879_843257024_n.jpg

בהצלחה 😛

שכחת מהירקות נראה לי, יש להם מקום חשוב מאוד בפלאו.

האמת שיש קבוצה מקבילה לפלאו שנקראית ''אפס פחמימות'', הם בדעה שגם ירקות אנחנו לא אמורים לאכול אלא נטו רק חלבון ושומן ללא פחמימה בכלל, תכלס אפשר להשיג הכל מהבשר, כבד בקר למשל זה מולטי ויטמין לכל דבר ככה שמבחינת ויטמינים אתה מסודר.

המון ירקות וחשוב שרובם יהיו ירוקים (אספרגוס,ברוקולי),המון שומנים צמחיים למיניהם, שמן זית,שמן קוקוס, אבוקדו אגוזים שקדים(לא כולל חמאת בוטנים)
המון המון בשר, כל סוג שהוא זה לא משנה מה הוא או איך.
אני אישית מנסה לשלב את הפלאו עם הזון דייט, אני לא מוותר על אורז או פסטה למרות הכל, אבל אני גם אוכל ירקות שומן מהצומח בכמויות והרבה בשר !
לאחת השאלות:
ארוחה אחת שכוללת כ200 גרם חזה עוף לדוגמה, סלט עשיר עם שמן זית, וכחופן שקדים זאת ארוחה ממש משביעה.

המון ירקות וחשוב שרובם יהיו ירוקים (אספרגוס,ברוקולי),המון שומנים צמחיים למיניהם, שמן זית,שמן קוקוס, אבוקדו אגוזים שקדים(לא כולל חמאת בוטנים)
המון המון בשר, כל סוג שהוא זה לא משנה מה הוא או איך.
אני אישית מנסה לשלב את הפלאו עם הזון דייט, אני לא מוותר על אורז או פסטה למרות הכל, אבל אני גם אוכל ירקות שומן מהצומח בכמויות והרבה בשר !
לאחת השאלות:
ארוחה אחת שכוללת כ200 גרם חזה עוף לדוגמה, סלט עשיר עם שמן זית, וכחופן שקדים זאת ארוחה ממש משביעה.

אתה רציני?

• פותח/ת השרשור
בתקופת מסה כמעט ובלתי אפשרי לא לצרוך פחמימות, גם צריך המון קלוריות, ולקבל אותן רק מבשר וגבינות זה סכום עצום ומאוד לא מגוון. אני לא מתכוון להיות חסיד של פלאו או לחיות בדיוק לפי הדיאטה, אבל אני כן רוצה לשלב את התזונה שלי כך שהיא תהיה הכי קרובה לכך.

את האמת הפעם היחידיה שהייתי בדל פחמימה והרגשתי גם חזק זה כשאכלתי קילו סטייק ביום.
מי שיכול ויש לו את הכסף לאכול באמת בשר טוב והרבה ממנו זה יכוללעבוד.
מי שלא, והולך לאכול כמה נקניקיות ו150 גרם חזה עוף ולנסות להשלים קלוריות מאגוזים. זה פשוט לא ילך.

יאפ, דל פחמימה לא נוחה למאסה עדיף לבצע אותה לתקופה קצובה. (גם לייל טוען את זה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית