הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סוף חיטוב - אוסף PR-ים

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273

המשקלים הם:
Deadlift - 162.5 kg
5 ס"מ גובה Deficit Deadlift - 142.5 kg
HB Squat - 135 kg
10 ס"מ גובה Deficit Deadlift - 127.5 kg
Weighted Dips - 46.5 kg increment
Weighted Chin Ups - 41.5 kg increment
Front Squat - 100 kg
Bench Press - 95 kg
Clean - 80 kg
Jerk - 77.5 kg
Press - 65 kg
Hang Power Snatch (above knee) + Overhead Squat - 52.5 kg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה, ולא, לא מרגיש מוזר.
אני אשמח לשמוע מהמשקולנים ביקורת על הקלין, ג'רק והנפה מתלייה (החל מ-5:30)... 😃

כל הכבוד על הPRים מוניטין !! במיוחד המתח והמקבילים !
שאלה קטנה לגבי דדלפיט עם גב עגול - אתה מרגיש כאבים באיזור אמצע הגב(סוג של דומס באמצע הגב ..) ? כי כשביצעתי דדליפט עם גב עגול לפני חודש ככה הרגשתי כאבים רציניים באיזור של אמצע הגב במשך יומיים -שלוש ומאז לא חזרתי לעשות דדליפט רגיל מהפחד שזה היה משו רציני - עברתי לסומו דדליפט במקום עם משקל יותר קל , ורציתי רק לדעת אם זה היה נורמאלי שזה קורה שעובדים ככה או שזה היה משהו אחר....

אני אגיד לך תכלס. השיאים מרשימים - ולכן נתתי מוניטין.
אבל, ברצינות שנייה,
מה זה כל ההנפצות האלה? \:
לא שיש לי בעייה עם זה אבל דברים כמו דדליפט מהגבהה, האנג פאוור סנאץ' + אוברהד סקוואט וכו' לא צריכים להיות בסרטון PR... שיפור נמדד בהתקדמות, לא במספר הדרכים שאפשר לעשות כל מיני תרגילים.
שוב, לא שזה משנה, זה פשוט נראה שקצת פספסת את הנקודה...
אה ולגביי הטכניקה, הכל נראה מפוזר כזה, לדעתי זה הדבר הראשון שאתה צריך לשפר.

בכל מקרה כל הכבוד, יחס משקל גוף-משקלי עבודה מכובד מאוד. מוניטין

• פותח/ת השרשור
מה הגובהה שלך? כמה אחוז שומן?

1.72 גובה. אחוז שומן - 11-12%. היקף בטן 74-75 ס"מ.

אני אגיד לך תכלס. השיאים מרשימים - ולכן נתתי מוניטין.
אבל, ברצינות שנייה,
מה זה כל ההנפצות האלה? \:
לא שיש לי בעייה עם זה אבל דברים כמו דדליפט מהגבהה, האנג פאוור סנאץ' + אוברהד סקוואט וכו' לא צריכים להיות בסרטון PR... שיפור נמדד בהתקדמות, לא במספר הדרכים שאפשר לעשות כל מיני תרגילים.
שוב, לא שזה משנה, זה פשוט נראה שקצת פספסת את הנקודה...
אה ולגביי הטכניקה, הכל נראה מפוזר כזה, לדעתי זה הדבר הראשון שאתה צריך לשפר.

בכל מקרה כל הכבוד, יחס משקל גוף-משקלי עבודה מכובד מאוד. מוניטין

קודם כל, תודה. דבר שני, אלה RM1-ים. אני לא חושב שצריך לספר פה למישהו שבמשקלי מקסימום שבירה כזאת או אחרת של טכניקה היא בלתי נמנעת (למעט הרמות אולימפיות, ששם הדברים עובדים די הפוך - ככל שהטכניקה יותר טובה יש יותר משקל על המוט, בניגוד להרמות האיטיות שכשהמשקל על המוט עולה הטכניקה מתחרבנת). וזה לא שאני לא יודע את הטכניקות - הנה סרטון עם בסה"כ 2.5 ק"ג מהשיא שלי בדדליפט על שתי פלטות (10 ס"מ גובה):
הנה HB עם 2.5 ק"ג פחות מהשיא:
הנה סרטון ישן עם 140:

ולגבי "ההתפזרות", אני מקבל את דעתך לגבי חלק מהתרגילים. פאוור סנאץ' מתלייה זה לא אחד מהם, כי אני דווקא כן מעוניין בשיפור בהרמות האולימפיות. אגב, חסר פה סרטון אחד - של סקוואט LB, שהחלטתי לוותר עליו, כי כנראה אנסתי את ה-CNS של עצמי יותר מדי בשבועות האחרונים, ולא הצלחתי לשחזר בו את השיא לצורך הצילום (145 ק"ג).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגביי טכניקה אני באמת לא מצפה לשלמות בPR אבל אולי לא הסברתי את עצמי נכון, התכוונתי שזה נראה שאתה כאילו "זורק זין" ומתפזר... יענו עושה חפיף בפזיזות - לא מרוכז בכלל וכאלה.
אבל יכול להיות שאני טועה, בכל אופן כמו שכבר אמרתי השיאים יפים מאוד... 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית