הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל שימוש בgh

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
מעריך שרובכם מכירים אותי ,
אני מתאמן מזה כ6 שנים 183 שוקל 94 קילו 17 אחוז שומן , אני במצב די טוב עשיתי משהו כמו 7 סייקלים יש לי ניסיון עם סטרואידים ,
קראתי על gh די הרבה הבנתי שזה החומר האידיאלי הוא פשוט משפר את כל המערכות בכללותם ,גורם לעליה במסת השריר , שורף שומן מספר אחד , גורם לעליה בתפקוד הכליות ,עלייה בצפיפות העצם , בקיצור החומר באמת מעולה .

האם המינון האידיאלי הוא 21 iu הבנתי נכון ?שמעבר למינון הזה יתחילו כל הבעיות של גדילת יתר של יותרת המוח ?

והאם למישהו בפורום יש ניסיון עם החומר הזה הייתי שמח לשמוע יותר פרטים

• פותח/ת השרשור
אני מציע שתמשיך לקרוא אמרת פה הרבה שטויות
אילו שטויות בדיוק ?
ציטוט מויקיפדיה :
באופן ישיר ההורמון מסייע בסינתזת החלבונים ובמניעת פרוקם, מסייע בגידול מסת השריר ובהקטנת מסת השומן, מגביר את קליטת הגלוקוז בשרירים, מעודד את ההתפתחות המינית, מעלה את תפוקת הלב והכליות, מורידכולסטרול, מאיץ ריפוי פצעים ועלייה בפעילות החיסונית, מסייע בהפחתת לחץ הדם ובחיזוק רקמת העצם ואף מגביר שנת חלומות וסינתזת חלבונים במוח החיוניים להגברת הזיכרון לטווח ארוך.
נוסף לפעילותו הישירה, פועל הורמון הגדילה באופנים עקיפים:

1. נקשר לקולטנים על גבי ממברנות תאי הכבד, הכליה והשריר וגורם לשחרור של IGF, מעוררי גדילה, למחזור הדם. מעוררי גדילה אלה משפיעים על תאים סומטיים תוך השראת גדילת תאים, חלוקת תאים והם בעלי חשיבות מכרעת בצמיחת סחוסים.
  2. נקשר לקולטנים בתאי שומן ומביא לעלייה בחומצות שומן חופשיות על ידי העלאת פרוק השומן.
  3. מתרכב עם רקמות וסקולריות. התרכבות זו מביאה לפירוק פוליסכרידים לגלוקוז שנכנס לזרם הדם.
זה היתרונות החסרונות כמו שהבנתי זה סיכון עתידי להתפתחות תאים סרטניים .

הבנתי שלוקחים 7- 10 iu K ליום ?

ושוב תגיד לי איפה בדיוק השטויות שאמרתי !

שטיות או לא ,
המינונים שרשמת מתאימים אולי לקינג קויל.

המינונים הנכונים הם:
למטרת שריפת שומן והרגשה כללית טובה (אנטי אייגינג) 2IU
לפיתוח גוף : בין 8-12 IU
סייקל של GH נימשך בערך חצי שנה והחומר עולה הון תועפת, לא בטוח שתמורת המחיר היקר שלו והתוצאות שלו שווה לקחת .

שטיות או לא ,
המינונים שרשמת מתאימים אולי לקינג קויל.

המינונים הנכונים הם:
למטרת שריפת שומן והרגשה כללית טובה (אנטי אייגינג) 2IU
לפיתוח גוף : בין 8-12 IU
סייקל של GH נימשך בערך חצי שנה והחומר עולה הון תועפת, לא בטוח שתמורת המחיר היקר שלו והתוצאות שלו שווה לקחת .

ומאיפה אם אפשר לדעת הבאתה את הנתונים האלה?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי החומר הוא יעיל בצורה מטורפת כמובן אם הוא לא זיוף !
בקשר למחירים כן אני יודע שהחומר יקר מאוד ,
התוצאות מרשימות מאוד ,
והשיקול העיקרי הוא שהחומר בריא במינונים האלה זה ההבדל בינו לבין סטרואידים שיש להם המון תופעות לוואי ביניהם :
כולסטרול גבוה,לחץ דם גבוה , בעיות במערכת ההורמונלית ,
אני חושב שזה הרבה יותר מזיק מאותו הורמון .!

אילו שטויות בדיוק ?
ציטוט מויקיפדיה :
באופן ישיר ההורמון מסייע בסינתזת החלבונים ובמניעת פרוקם, מסייע בגידול מסת השריר ובהקטנת מסת השומן, מגביר את קליטת הגלוקוז בשרירים, מעודד את ההתפתחות המינית, מעלה את תפוקת הלב והכליות, מורידכולסטרול, מאיץ ריפוי פצעים ועלייה בפעילות החיסונית, מסייע בהפחתת לחץ הדם ובחיזוק רקמת העצם ואף מגביר שנת חלומות וסינתזת חלבונים במוח החיוניים להגברת הזיכרון לטווח ארוך.
נוסף לפעילותו הישירה, פועל הורמון הגדילה באופנים עקיפים:

1. נקשר לקולטנים על גבי ממברנות תאי הכבד, הכליה והשריר וגורם לשחרור של IGF, מעוררי גדילה, למחזור הדם. מעוררי גדילה אלה משפיעים על תאים סומטיים תוך השראת גדילת תאים, חלוקת תאים והם בעלי חשיבות מכרעת בצמיחת סחוסים.
  2. נקשר לקולטנים בתאי שומן ומביא לעלייה בחומצות שומן חופשיות על ידי העלאת פרוק השומן.
  3. מתרכב עם רקמות וסקולריות. התרכבות זו מביאה לפירוק פוליסכרידים לגלוקוז שנכנס לזרם הדם.
זה היתרונות החסרונות כמו שהבנתי זה סיכון עתידי להתפתחות תאים סרטניים .

הבנתי שלוקחים 7- 10 iu K ליום ?

ושוב תגיד לי איפה בדיוק השטויות שאמרתי !
כתוב גם בוויקיפדיה איך לתכנן סייקל של GH איך לקחת ואותו ומתי? תרי. חיפוש שם אחי אתה תקבל את כל המידע שאתה צריך. איזה ליצנות!!!!

כתוב גם בוויקיפדיה איך לתכנן סייקל של GH איך לקחת ואותו ומתי? תרי. חיפוש שם אחי אתה תקבל את כל המידע שאתה צריך. איזה ליצנות!!!!

אז אולי תכתוב פעם אחת איך להכין סייקל איך לקחת ומתי? כי אני רואה מלא אשכולות על זה ואף אחד לא נותן תשובה

אז אולי תכתוב פעם אחת איך להכין סייקל איך לקחת ומתי? כי אני רואה מלא אשכולות על זה ואף אחד לא נותן תשובה

מטרת הפורום זה לא להאכיל אותך בכפית. אלה לגרום לך להבין איך דברים עובדים ולתת עצות וטיפים. וכמובן לגרום לך לרצות ללמוד לבד!

מטרת הפורום זה לא להאכיל אותך בכפית. אלה לגרום לך להבין איך דברים עובדים ולתת עצות וטיפים. וכמובן לגרום לך לרצות ללמוד לבד!

איזה שטויות למה אין מדריכים איך לבנות סייקל? כל הפורום מלא בהסברים כיצד לקחת כל סטרואיד ואיזה מינון צריך לקחת רק לגבי הורמון גדילה אין פה בכלל מידע.
נניח ומה שאתה אומר נכון איפה אני יכול ללמוד על איך לעשות סייקל של GH?

איזה שטויות למה אין מדריכים איך לבנות סייקל? כל הפורום מלא בהסברים כיצד לקחת כל סטרואיד ואיזה מינון צריך לקחת רק לגבי הורמון גדילה אין פה בכלל מידע.

העיקר שאני מקשקש שטויות.
דיברו על כל השימושים של GH בפורום הזה מיליון פעם כבר. איך לקחת, מתי,למה. זה תלוי מטרה ותקציב גם.
זכור לי אפילו פוסט שעדי סיפר על שיטה לקחת אותו שבוע כן, שבוע לא בכדי להפחית את התנגודת לאינסולין שנוצרת בשימוש בIU גבוה.

לגבי המדריכים לבניית סייקלים פה באתר, הם ישנים טיחו ולא הייתי בכלל בונה עליהם כלום מלבד ככה מידע בסיסי ביותר.
אם יש לך שאלה לגבי שימוש ספציפי בGH, תשאל משהו נקודתי ותקבל תשובה. יש סיבה למה לא מחדשים את הכתוב ומוסיפים...

אתה רוצה לחשוב שיש לך הכי גדול?! או להקשיב למה שאומרים לך! ואני אומר לך שאין לך מושג מה ואיך GH פועל ועושה ואיך לקחת אותו בצורה יעילה. תריץ חיפוש רשמתי פמ מלא פוסטים על הנושא. תפסיק להיות עצלן!

אני לא מבין מה הבעיה עם האנשים פה, יש לכם למעלה בצד שמאל מנוע חיפוש , מה הבעיה לרשום שימוש ב gh ולקבל את כל מה שנכתב פה ב 3 שנים

אתה רוצה לחשוב שיש לך הכי גדול?! או להקשיב למה שאומרים לך! ואני אומר לך שאין לך מושג מה ואיך GH פועל ועושה ואיך לקחת אותו בצורה יעילה. תריץ חיפוש רשמתי פמ מלא פוסטים על הנושא. תפסיק להיות עצלן!

קראתי הרבה הודעות שלך ולא מצאתי הודעה אחת בא דיברתה על מינונים ומתי לוקחים והסברים מצטער

אני לא מבין מה הבעיה עם האנשים פה, יש לכם למעלה בצד שמאל מנוע חיפוש , מה הבעיה לרשום שימוש ב gh ולקבל את כל מה שנכתב פה ב 3 שנים

ואני לא מבין למה אנשים כותבים תגובות סתם? אני מזמין אותך לרשום בחיפוש "שימוש ב GH" או כל מילת חיפוש אחרת ונראה אותך מוצא משהו בחיפוש הלא מועיל הזה

• פותח/ת השרשור
כמה גאוותנות עדי לא בריא אחי , הראתי לך שבויקיפדיה יש את התגובה לשטויות שאמרתי כביכול זה הכל ,
איך לבנות סייקל של gh לא כזה בעייתי ולא מורכב מדיי יש לי ספר מעולה שמפרט על כל סוגי הסטרואידים האנאבוליים וgh במיוחד השגתי אותו לא מזמן .

שיעלו גם כאן משהו מסודר לגבי הורמון הגדילה זה יהיה מעולה .
וחלאס עם השחצנות יאחי לא מתאים לגילך .

נערך לאחרונה:
קראתי הרבה הודעות שלך ולא מצאתי הודעה אחת בא דיברתה על מינונים ומתי לוקחים והסברים מצטער

ואני לא מבין למה אנשים כותבים תגובות סתם? אני מזמין אותך לרשום בחיפוש "שימוש ב GH" או כל מילת חיפוש אחרת ונראה אותך מוצא משהו בחיפוש הלא מועיל הזה

זה אמנם קצת מיושן, אבל זה טוב בשביל התחלה. קראת את זה?

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=198656#post198656

כתבתי על זה פוסט מסודר על כמה ומכ ה דרכים לקחת GH תחפש שוב!

כמה גאוותנות עדי לא בריא אחי , הראתי לך שבויקיפדיה יש את התגובה לשטויות שאמרתי כביכול זה הכל ,
איך לבנות סייקל של gh לא כזה בעייתי ולא מורכב מדיי יש לי ספר מעולה שמפרט על כל סוגי הסטרואידים האנאבוליים וgh במיוחד השגתי אותו לא מזמן .

שיעלו גם כאן משהו מסודר לגבי הורמון הגדילה זה יהיה מעולה .
וחלאס עם השחצנות יאחי לא מתאים לגילך .
מה שייך לשחצנות?! לצטט ויקיפדיה זה מראה על חוסר הבנה! זה שכתוב בוויקיפדיה ש GH זה טוב זה הכל טוב ונחמד! אני לא צריך את ויקיפדיה בשביל זה. ולקחת GH מצירך קצת יותר "ידע" מלהזריק פעמיים בשבוע! אתה צריך לדעת מתי ואיך לקחת בדיוק על מנת שתקבל את מלא היעילות זה נורא קל לחרבן סייקל של GH ואחרי זה אתה שומע אנשים אומרים "לקחתי GH לא הרגשתי כלום וזה לא השפיע עלי בגלל" צריך לדעת מה אתה עושה נ ק ו ד ה .!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית