מכות זה מכות - אכזרי

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
אני שונא לראות 40 על 2....אבל היה מטורף.... אבל _!_ תראו מזה מכות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחד הרעיםםם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה פשוט מחרפן אותי שמלא הולכים על אחד....! ;azban
ואהבתי תשני 👏

• פותח/ת השרשור
השני נירא מבוים

כן סתם הפנים שלהם מלאים בדם, 5 קיבלו זעזוע מוח במצב בינוני.
3 שברו את הלסת+ הפילו שיינים.
כ 6 אנשים שברו כמה עצמאות בצלעות.
אף שבור אחד.
4 גבות פתוחות....
היה שם במכות ברמות חחח.

כן סתם הפנים שלהם מלאים בדם, 5 קיבלו זעזוע מוח במצב בינוני.
3 שברו את הלסת+ הפילו שיינים.
כ 6 אנשים שברו כמה עצמאות בצלעות.
אף שבור אחד.
4 גבות פתוחות....
היה שם במכות ברמות חחח.
זה לא בעיה לזייף דם ופצעים , המכות לא נראות אמתיות . איזה מן בן אדם שמקבל מכות רצח ישאר עם ידיים על הראש כמו מתאבק , תירא איזה הבדל יש בין הסירטון הראשון לשני...(בסגנון של המכות)

• פותח/ת השרשור
זה לא בעיה לזייף דם ופצעים , המכות לא נראות אמתיות . איזה מן בן אדם שמקבל מכות רצח ישאר עם ידיים על הראש כמו מתאבק , תירא איזה הבדל יש בין הסירטון הראשון לשני...(בסגנון של המכות)

איבוד הכרה?

מה אתם כל כך מתלהבים ממכות ונהנים לראות תסרטונים של החיות האלה , יאללה תתבגרו כבר אתם לא בני 10, לא צריך לפרסם דברים כאלה ברשת בכלל,

הסרטון הראשון פשוט בזבז לי 3 דק' מהחיים
אני בספק אם סרטון מס' 2 נגמר שם
החבר'ה השניים לא נראה לי פרייארים..זה תמיד יגמר יותר גרוע-הם ניצחו אותם במכות אז הם יבואו עם סכינים או אקדחים עד שכולם בסוף ישמידו את עצמם

נערך לאחרונה:
הסרטון הראשון פשוט בזבז לי 3 דק' מהחיים
אני בספק אם סרטון מס' 2 נגמר שם
החבר'ה השניים לא נראה לי פרייארים..זה תמיד יגמר יותר גרוע-הם ניצחו אותם במכות אז הם יבואו עם סכינים או אקדחים עד שכולם בסוף ישמידו את עצמם
זה יותר ניראה כמו חבורות של אנשים בלי הרבה שכל,שנפגשים פעם בשבוע למכות..סוג של חוג(?)

בראשון וואלה מסכן שקפצו עליו ככה אבל הוא היה צריך לבוא מוכן עם אנשים לכל מקרה שיקפצו עליו כי אני רואה שהקרב היה מתוכנן ולא סתם פתאום התפתח מריב.

בשני חשבתי בהתחלה שזה מהקרבות המאורגנים האלו ברוסיה שברגע שמי שנופל על הרצפה ומנכנס ל"תנוחה עוברית" אז זה כאילו הוא נכנע ואסור להרביץ לו יותר ראיתי מלא סרטונים כאלו ביוטיוב אנשים חולים קבוצות של 20-30 איש ויותר. אבל אז הופתעתי וגיליתי שלא חחח.
מסכנים אלו שדרכו ובעטו להם בראש כשהם שוכבים מקופלים כבר.

בסרטון השני זה נראה כאילו הם שיחקו בWWF בסגנון מחניים. מכות בכאילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית