נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
במצב שאני מרגיש בסכנת חיים, אני שולף דורך ויורה.אתה לא תשלוף
וגם אם כן,תירה? (רמז:לא.)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במצב שאני מרגיש בסכנת חיים, אני שולף דורך ויורה.אתה לא תשלוף
וגם אם כן,תירה? (רמז:לא.)
אם אתה מגיע למצב שאתה שולף כדאי כבר לירות באוויר אחרת הצד השני יכול להיות לא צפוי או לחשוב שאתה מבלף ולחתור למגע, וכמובן עדיף מראש שלא להגיע למצב שכזה שאתה שולףלהרתיע
אנשים צריכים לדעת פשוט מה זה מצב שמצדיק שליפה ובכלל יריה באוויר.אם אתה מגיע למצב שאתה שולף כדאי כבר לירות באוויר אחרת הצד השני יכול להיות לא צפוי או לחשוב שאתה מבלף ולחתור למגע, וכמובן עדיף מראש שלא להגיע למצב שכזה שאתה שולף
אגב הסטטיסטיקה מראה שמי שיש לו אקדח מעלה את הסיכוי מוות שלו..
כמובן אם שלפת, לא משנה מה היה, יעשו לך את המוות בפרקליטות ושות'
הדרך הכי טובה להגן על עצמך היא להגיע למצב שלא תצטרך להיות במצב שאתה נדרש להגן על עצמך
מסכים.אם אתה מגיע למצב שאתה שולף כדאי כבר לירות באוויר אחרת הצד השני יכול להיות לא צפוי או לחשוב שאתה מבלף ולחתור למגע, וכמובן עדיף מראש שלא להגיע למצב שכזה שאתה שולף
אגב הסטטיסטיקה מראה שמי שיש לו אקדח מעלה את הסיכוי מוות שלו..
כמובן אם שלפת, לא משנה מה היה, יעשו לך את המוות בפרקליטות ושות'
הדרך הכי טובה להגן על עצמך היא להגיע למצב שלא תצטרך להיות במצב שאתה נדרש להגן על עצמך
?אגב הסטטיסטיקה מראה שמי שיש לו אקדח מעלה את הסיכוי מוות שלו
לאקי לוק זה אתה?במצב שאני מרגיש בסכנת חיים, אני שולף דורך ויורה.
דבילאזרוק פה פצצה
דעתכם על מקרה שיף ?
מורכבאזרוק פה פצצה
דעתכם על מקרה שיף ?
זה עדיין לא מצדיק לצאת החוצה ולירות כמו איזה גנגסטר בגנב מכוניות. אם אתה רוצה להרגיש גבר / להתבלבל עם מקום המגורים שלך עם טקסס קח בחשבון שזה יגמר רע מאוד מבחינתך (מבחינתו)המצב בדרום כבר עובר כל גבול מהבחינה הזאת (ומכל בחינה בעצם)
מדויק!מורכב
אבל במשפט אסכם את זה:'הגיעו מים עד נפש'
המצב בדרום כבר עובר כל גבול מהבחינה הזאת (ומכל בחינה בעצם)
אחדד משהו, בהנחה שאני חמוש וחש סכנה ממשית ,כמובן שאשלוף
אבל מפה וללחוץ על ההדק?מקווה שהסיטואציה תיגמר בלי..
אבל מפה וללחוץ על ההדק?מקווה שהסיטואציה תיגמר בלי
אחי טחנו אותו מכל כיוןזה עדיין לא מצדיק לצאת החוצה ולירות כמו איזה גנגסטר בגנב מכוניות. אם אתה רוצה להרגיש גבר / להתבלבל עם מקום המגורים שלך עם טקסס קח בחשבון שזה יגמר רע מאוד מבחינתך (מבחינתו)
הסרטון ברור מאוד 0 סכנת חיים הייתה שם. המצב בדרום זה עניין אחר לגמרי
זה טוב ויפה לפוסט בפייסבוק, אנחנו מדינת חוק (החוק חל על אזרחים נורמטיביים, כל השאר יכולים לעשות מה בזין שלהם) וצריך לקבל את זה, לא זוכר את הגזר דין שלו אבל אני בטוח שזה לא שווה את הטנדר שגנבו לוהירי שלו היה לו מסכנת חיים מידית
אלא חיים בסכנה מתמשכת!
זה טוב ויפה לפוסט בפייסבוק, אנחנו מדינת חוק (החוק חל על אזרחים נורמטיביים, כל השאר יכולים לעשות מה בזין שלהם) וצריך לקבל את זה, לא זוכר את הגזר דין שלו אבל אני בטוח שזה לא שווה את הטנדר שגנבו לו
לצפות זה טובלא יודע מה אני הייתי עושה במקומו.
אבל אם למדינת חוק אין כוח אכיפה כלפי הפושעים שלה, אז אני מצפה שלא תנתב את הכוח המצומצם והמוגבל שלה כלפי נפגעי הפושעים שלה.
לצפות זה טוב
בפועל הוא יושב מאסר
או מהתרנגולת בביתצריך מוח
ביצים קונים בסופר