הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכות

האומן 17 היו הראשונים שהחליפו את הכוסות של השתיה לפלסטיק,כמה מקרים של דקירות ופתיחת ראשים מכוסות שעפו..והעמידו מגנומטר בכניסה
כמה מבלים היו נכנסים עם סכינים בנעליים...

מכות ״ברחוב״ תמיד יהיו אלימות יותר מזירה
כי הכל מותר ומה שבא ליד

המינימום כדי באמת לתרגל לבד זה ללמוד בסיס כמו צריך
יש המון ניואנסים ודברים שאדם מוסמך צריך ללמד אותך, זה הרבה יותר מורכב מללמוד דדליפט (שגם זה לא הייתי לומד מהאינטרנט בדיעבד)

אם כבר ללמוד שלא בפנים מול פנים:
כלל ראשון,תמיד אבל תמיד תימנע מקרב,בכל מחיר
אלא אם כן אתה יודע שתנצח, וממש מגיע לשני מכות.
כי זאת אחותך המעצבנת...

היום הסיפור כבר אחר...
גם אם ״תנצח״ את המכות,באותו הרגע

אחרי כמה שעות גג יום/יומיים

אתה עלול ״להפסיד״ וחלילה גם ״להפסיד לנצח״

ללמוד מכות מהאינטרנט זה יותר טוב מכלום אבל זה כמו לראות שיעורי שחיה ביוטיוב ולצפות שזה יעבוד שתגיע פעם ראשונה לים.
בכל מקרה גם אם אשכרה הוא יילך ללמוד עם פרטנר צריך לדעת לאיזה מקום לגיטימי ללכת. יש כל כך הרבה שרלטנים וזייני שכל בתחום הזה ממש כמו בתחום של הכושר אם לא יותר גרוע. כמו השיעורי הגנה עצמאית לנשים או שיעורי הגנה נגד סכין שנותנים ביטחון מדומה שהם יצליחו לעשות משהו במקום פשוט לברוח בריצה... אבל יש ויש כמובן.

אחי אתה עושה 300 גג דדליפט איזה בורח, אתה עושה מיליטרי פרס עם הבנאדם שאמר שהוא ירביץ לך ומשליך אותו באוויר 10 מטר כמו בסטרונגמן

@elchonon הבנאדם חיה
לא יודע על מה אתה מדבר

היום הסיפור כבר אחר...
גם אם ״תנצח״ את המכות,באותו הרגע

אחרי כמה שעות גג יום/יומיים

אתה עלול ״להפסיד״ וחלילה גם ״להפסיד לנצח״
לא רק היום, אני זוכר מקרים כאלה גם משנות ה 90 אצלי בעיר (לא איתי אני הייתי רחוק מלהסתבך בדברים כאלה) של מישהו דופק למישהו מכות (שהגיע לו לרוב), השני חוזר עם חברים ו/או אבנים, מקלות, סכין...

לא רק היום, אני זוכר מקרים כאלה גם משנות ה 90 אצלי בעיר (לא איתי אני הייתי רחוק מלהסתבך בדברים כאלה) של מישהו דופק למישהו מכות (שהגיע לו לרוב), השני חוזר עם חברים ו/או אבנים, מקלות, סכין...
תלוי כמה הוא חטף, אם עשית עבודה טובה, מסופקני שיחפשו אותך.

הייתי במקרים ספורים בלבד של מכות, אבל פעם אחת חרוט בזיכרוני כשעוד הייתי ילדון.
היינו אני ועוד שני חברים שנפגשנו עם 3 אנשים שהחליטו שאנחנו מטרה טובה להציק.
חבר שלי ואחד מהם הלכו מכות, ואני אמרתי לשני האחרים (חברים של ההוא שהתחיל איתנו) "הם התחילו, שיסיימו", כנראה שהם כמוני לא היו בקטע של מכות כי הם הסכימו.

מה שלא ידענו, שהחברה שלהם היו באמצע משחק כדורגל ליד, תוך כמה שניות אני קולט מגרש שלם רץ לכיוונינו. סימנתי לחברים שלי, וברחנו.

המוסר השכל,
1. לא כל מי שעם חברים יש לו גב (גם תא חברים שלך).
2. גם אם תצנח תצטרך לברוח.
3. לא חיפשו אותנו אחר כך, כנראה שזה עשה משהו האומץ/טיפשות.
4. אל תפקיר חבר דפוק, במיוחד עם הוא חיה בקרב מגע.

ושכל אחד יוסיף לרשימה.

היום בדיוק אלה הטריגרים,שיובילו לסיום קשה של ״המערכה״.
היום לא ״רוצים״ להתלכלך או להתפס במצלמות שפרוסות כמעט בכל פינה.
לכן הכל ניהיה ממוקד!

שוב הכל תלוי ״על מי נפלת״ במכות/ויכוח בכביש/בפאב/במועדון

תוציא רישיון לאקדח פרטי
במקרים כאלה הכל טוב עם אקדח
כמובן לא להיות מפגר ולהוציא בכל מצב, רק במצבים שאתה מרגיש בסכנת חיים
אתה לא תשלוף
וגם אם כן,תירה? (רמז:לא.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית