האומן 17 היו הראשונים שהחליפו את הכוסות של השתיה לפלסטיק,כמה מקרים של דקירות ופתיחת ראשים מכוסות שעפו..והעמידו מגנומטר בכניסה
כמה מבלים היו נכנסים עם סכינים בנעליים...
מכות ״ברחוב״ תמיד יהיו אלימות יותר מזירה
כי הכל מותר ומה שבא ליד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האומן 17 היו הראשונים שהחליפו את הכוסות של השתיה לפלסטיק,כמה מקרים של דקירות ופתיחת ראשים מכוסות שעפו..והעמידו מגנומטר בכניסה
אלא אם כן אתה יודע שתנצח, וממש מגיע לשני מכות.אם כבר ללמוד שלא בפנים מול פנים:
כלל ראשון,תמיד אבל תמיד תימנע מקרב,בכל מחיר
א. אין מצב שתגיע למצב של ידייםעבד לי טוב עד היום
**בלי החלק של הריצה
עדיין בורחא. אין מצב שתגיע למצב של ידיים
ב. תנסה להימנע
ג. אם אין ברירה,אני לא מקנא בצד השני
אחי אתה עושה 300 גג דדליפט איזה בורח, אתה עושה מיליטרי פרס עם הבנאדם שאמר שהוא ירביץ לך ומשליך אותו באוויר 10 מטר כמו בסטרונגמןעדיין בורח
לא יודע על מה אתה מדבראחי אתה עושה 300 גג דדליפט איזה בורח, אתה עושה מיליטרי פרס עם הבנאדם שאמר שהוא ירביץ לך ומשליך אותו באוויר 10 מטר כמו בסטרונגמן
@elchonon הבנאדם חיה
לא רק היום, אני זוכר מקרים כאלה גם משנות ה 90 אצלי בעיר (לא איתי אני הייתי רחוק מלהסתבך בדברים כאלה) של מישהו דופק למישהו מכות (שהגיע לו לרוב), השני חוזר עם חברים ו/או אבנים, מקלות, סכין...היום הסיפור כבר אחר...
גם אם ״תנצח״ את המכות,באותו הרגע
אחרי כמה שעות גג יום/יומיים
אתה עלול ״להפסיד״ וחלילה גם ״להפסיד לנצח״
תלוי כמה הוא חטף, אם עשית עבודה טובה, מסופקני שיחפשו אותך.לא רק היום, אני זוכר מקרים כאלה גם משנות ה 90 אצלי בעיר (לא איתי אני הייתי רחוק מלהסתבך בדברים כאלה) של מישהו דופק למישהו מכות (שהגיע לו לרוב), השני חוזר עם חברים ו/או אבנים, מקלות, סכין...
היום בדיוק אלה הטריגרים,שיובילו לסיום קשה של ״המערכה״.לא רק היום, אני זוכר מקרים כאלה גם משנות ה 90 אצלי בעיר (לא איתי אני הייתי רחוק מלהסתבך בדברים כאלה) של מישהו דופק למישהו מכות (שהגיע לו לרוב), השני חוזר עם חברים ו/או אבנים, מקלות, סכין...
תוציא רישיון לאקדח פרטיאבנים, מקלות, סכין
מקשים נורא!תוציא רישיון לאקדח פרטי
במקרים כאלה הכל טוב עם אקדח
כמובן לא להיות מפגר ולהוציא בכל מצב, רק במצבים שאתה מרגיש בסכנת חיים
ברורמקשים נורא!
על הוצאת רשיון
בזמן האינתיפדה ״האישית״ברור
אבל מי שגר קרוב לשטחים יש לו סיכוי גבוה או פשוט מי שהיה 07 בצבא
אתה לא תשלוףתוציא רישיון לאקדח פרטי
במקרים כאלה הכל טוב עם אקדח
כמובן לא להיות מפגר ולהוציא בכל מצב, רק במצבים שאתה מרגיש בסכנת חיים
חלילה אם אתה עם משפחתך ואתה במצב שאתה דחוק לפינה?אתה לא תשלוף