הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ לגבי גיינר

• פותח/ת השרשור M11
  • פורסם בתאריך

M11

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
מישהו יכול להמליץ לי על גיינר פרווה טוב??

תודה

כל גיינר הוא פרווה מה שקובע אם הוא יהיה פרווה או חלבי , זה הנוזל שאתה מערבב אותו עם הגיינר , תערבב עם מים הוא יהיה פרווה תערבב עם חלב השייק יהיה חלבי , פשוט מאוד.

כל גיינר הוא פרווה מה שקובע אם הוא יהיה פרווה או חלבי , זה הנוזל שאתה מערבב אותו עם הגיינר , תערבב עם מים הוא יהיה פרווה תערבב עם חלב השייק יהיה חלבי , פשוט מאוד.
לא נכון , הגיינר של דייטייז חלבי לא יודע לגבי אחרים

• פותח/ת השרשור
אני חייב לדעת על אחד כי אסור לי מוצרי חלב

לדעתי אל תקנה גיינר אתה פשוט לא תצליח לשתות גיינר עם מים זה גועל נפש מאין כמותו לדעתי האישית

• פותח/ת השרשור
אחי אבל אני פשוט לא אוהב לאכול!!!

למה אתה סתם מדבר שטויות אחי?!

אם הבעיה היא רגישות למרכיב לא ידוע בחלב אז פשוט תחפש גיינר שהוא לא על בסיס חלב אלא ביצים, סויה או אורז, אם אתה לא מוצא אז פשוט תקנה את האבקת חלבון ותכין שייק בבלנדר עם דברים עתירי קלוריות, שזה תכלס מה שגיינר הוא, שייק חלבון עם המון פחמימות מוספות. לחלופין אם אתה רגיש ללקטוז ספציפית (לא אלרגי יש הבדל עצום) אז אתה יכול לדבר עם הרופא שלך על תוסף של אנזימי עיכול ללקטוז (לקטאז) והבעיה נפתרה.

אחח עזוב אני לא יגיב..

Back
למעלה תחתית