המסע להיות בהמה - לוג טקסס

בנץ' (עצירה): 85X3X5. הכל RPE8.
פרס: 60X3X5. סט ראשון RPE8, סט שני RPE9, סט שלישי RPE10.
מתח: 21.5X3, 16.5X5, 11.5X5. הגיע הזמן לדילואד קטנטן. כל הסטים RPE9.
לא היה מקום לעשות מסור - כל הליצנים תפסו את הספסלים.
משקולנות:
פאוורסנאצ'ים מתלייה ומהרצפה עד 50 ק"ג. קלין עד 80.

הצטרפתי רשמית למשפחת "קורעי המכנסיים בסקוואט LB" :mooning:באתי עם חרא של מכנסיים, אז כבר בחימום עם 130 הם נקרעו, לא יכולתי להתיישב כמו שצריך, אז מיציתי עם כמה סינגלים של סקוואט 140, שבכל אחד מהם המכנסיים המשיכו להיקרע, ודדליפט 160. אני כנראה אחזור על האימון הזה לפני שאתחיל את ה"מחזור" של השבוע הבא, מבחינת נפח ועצימות.

נערך לאחרונה:
בנץ' (עצירה): 95X3F. RPE10
פרס: 67.5X3. RPE10
בנץ': 95X3X1. השלמתי את הכשל הראשון עם שלושה סינגלים נוספים.
מתח:16.5X3X5. RPE8
לא היה כוח למסור, התחלתי את הסט הראשון והרגשתי תשוש, אז סיימתי את האימון.

LB סקוואט: 125X3X5. הכל RPE8
דדליפט: 137.5X15X1.
קלין עד 75.
לג פרס: 186X3X10. RPE7.
הרמות רגליים: BWX3X20. RPE7.

בנץ' (עצירה): 85X3X5. RPE8.
פרס: 62.5X5,5,4. RPE10
יותר מדי ליצנים על המתח ועל הספות, אז עשיתי משקולנות - פאוורסנאצ'ים מתלייה מעל הברך עד 50, פאוורקלינים מתלייה מעל הברך עד 67.5 וכישלון עם 70 (אני חלש מאוד מתלייה ביחס לרצפה).
כפיפות מרפקים: 40X8, 30X10, 20X11.

נערך לאחרונה:
אימון קצרצר עקב חוסר בזמן:
LB סקוואט: סינגלים עד 155, 160F. ה-160 היה קרוב, 157.5 99.9% שהיה לי.
דדליפט: סינגלים עד 160.

כרגע אני לא עושה אבקכומת'וד (אני כנראה אחזור לשיטות שנוח לי איתן עוד איזה שבועיים), אבל ניסיון הטרלה יפה.

כרגע אני לא עושה אבקכומת'וד (אני כנראה אחזור לשיטות שנוח לי איתן עוד איזה שבועיים), אבל ניסיון הטרלה יפה.
לא מבין מה אתה עושה זה נראה כאילו זה סלט .. אין תכנון של האימון כאילו "זרימה" אני צודק?

לא מבין מה אתה עושה זה נראה כאילו זה סלט .. אין תכנון של האימון כאילו "זרימה" אני צודק?

יש תכנון של האימונים, אבל בשבוע האחרון יש יותר מדי אילוצים של זמן, והנגזרת של זה - כמות הליצנים על הספות/מתח/בנץ'/whatever, שמונעים ממני לעשות את התכנית בהתאם לתכנון. לכן אני חושב לתת לזה צ'אנס עוד שבוע שבועיים, ואז לעבור לתכנון חדש משל עצמי שיהיה הרבה יותר "זרימה", אבל גם תוך שמירה על עקרונות כאלה ואחרים. בכל אופן, מניסיון אני יכול לומר ב-100% שמסט אחד בשבוע (או שבועיים כמו שיש בחלק מהתכנונים של טקסס) של דדליפט לא הייתי מגיע רחוק.
כל האמירות (לא רק של ריפטו, גם של ביל סטאר ושל משקולנים) שנפח של דדליפט גורם לסרטן/עומס יתר על ה-CNS/נפילה של הזין אלה אמירות שצריכות לעבור מהעולם.

בנץ' (עצירה): 95X2.
פרס: 70X1.
השאר לא מעניין.
לאור אילוצי החיים והזמן, החלטתי לסיים את התכנית. החל מהשבוע הבא - תכנית חדשה ולוג חדש, לפי תכנונים וגחמות אישיים שלי, עם התמקדות בסינגלים, אימונים מגוונים, ושילוב עקרונות ממגוון של מאמנים (לריפטואיסטים, אל דאגה, הוא לא אחד מהם - כמעט כל מה שריפטו אומר, אני עושה הפוך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית