הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון קשה עד מוות

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
לפני מספר חודשים התחלתי להתאמן בתכנית אימון הזאת (אני לא עובד על המקס' כל אימון אלה עושה ריסט כל שצריך ומתחיל מ85 אחוז)

A1 - ראשון חמישי
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לג פרס 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]כפיפת ברך 1[/FONT]X8
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת חזה 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]בנט אובר2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]מתח בתוספת משקל 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת כתפיים 2X5[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]כפיפת מרפק 2X8[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]פשיטת מרפק 1X8[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]בטן איזה תרגיל שבא לי 3X10-15[/FONT]

A2 שלישי

[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לג פרס 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת חזה כנגד מוט 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]בנט אובר 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]מקבילים בתוספת משקל 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]מתח בתוספת משקל/ פולי 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]הרחקת כתפיים 2[/FONT]X8
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]שרגס 1-2X8[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]תאומים 2[/FONT]X8

עם הזמן נהיה קשה (עליתי במשקלים ממש יפה) והורדתי את המילטרי פרס וגם אני מוותר הרבה על רגליים והרחקת כתף ואפילו לחיצה צרפתית. עכשיו אני מסיים את התכנית עוד חודש בערך והמטרה שלי זה לסיים עם בנצ' פרס 100 קילו 5 חזרות. הבעיה היא שנורא קשה לי (תגידו עצלן תגידו מה שתגידו) אני חוזר מת מאימונים של מקס' ואני מתעייף ממש מהר באימונים ואני גם גודל יפה מאוד זה לא שחסר אוכל או שינה. אז מה אתם אומרים לעשות? על מה לוותר? איפה להוריד/לשנות?

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
חשבתי שזה טריוויאלי שקודם מורידים את התרגילים המבודדים.
זה מה שעשיתי ואז כתבתי את התכנית ה"חדשה" וזה נראה ככה

יום ראשון - חמישי
בנצ' 2X5 (לא כולל 2 חימום)
בנט אובר 2X5 (לא כולל 2 חימום)
בנצ' עליון 2X5
מתח עם משקל 2X5
לג פרס 2X10 (לא כולל 2 חימום - וזה כבר קל מדי סיימתי את המכונה המזדיינת הזאת)

יום שלישי
בנצ' 2X5 (לא כולל חימום)
בנט אובר 2X5 (לא כולל חימו0)
מקבילים 2X5
פולי עליון 2X5
לג פרס 2X10 (לא כולל חימום)
שארגס 2X10-12

זה נראה מוזר בטירוף טוב רק עוד חודש... עוד בעיה - בבנט אובר שאני מגיע למשקלים כבדים (יחסית אליי) אני בכלל לא מרגיש את הגב עובד אבל בכלל מה תאם אומרים הטכניקה לא טובה מה אפשר לעשות?

למה אין שום לחיצה מעל הראש? ולמה צריך פולי אם יש מתח?

כשזה מגיע למשקלים כבדים, חתירה זה תרגיל שיכול להראות די גרוע. עדיף להשאיר אותו בטווח חזרות יותר גבוה, או יותר סטים.

• פותח/ת השרשור
למה אין שום לחיצה מעל הראש? ולמה צריך פולי אם יש מתח?

כשזה מגיע למשקלים כבדים, חתירה זה תרגיל שיכול להראות די גרוע. עדיף להשאיר אותו בטווח חזרות יותר גבוה, או יותר סטים.

אין לחיצה מעל הראש כי הורדתי אותה מהר מאוד בין היתר כי הכתף התחילה לצעוק ובין היתר כי מישל המליץ לי על זה, ונחמד לגוון פעם בשבוע עם פולי מתח זה אחד החלקים החלשים שלי.

לקחתי לתשומת ליבי אני אעלה את הטווח חזרות ל8 בערך בחתירה, תודה רבה.

דרק מאוס - פרסמתי תכנית חיטוב שאני הולך לעשות עוד חודש כשאני אסיים את התכנית הזאת רציתי הערות והצעות לשיפור אבל כנראה שהתכנית יצאה ממש טובה אז אין מה לעבוד עליה כל כך.
אני בסוף המסה וזה לא קל כבר...

• פותח/ת השרשור
במידה והפסיקו הכאבים בכתף בזמן הליצה, תשלב פרס לפחות פעם בשבוע במקום בנ'ץ.

במקום בנץ'?!?!?! לא היו ממש כאבים בכתף היו הפרעות כאלה שלא נטרלו אותי אבל הפחידו...

אני לא יכול להוסיף את זה פשוט? סט אחד כי אני לא חושב שזה חכם לוותר על בנצ' שאני מת להשתפר בו הרבה

לא נשמע לי הגיוני שאתה יכול לעשות בנץ' עם בעיות בכתפיים אבל לא פרס. מה זה אומר שהכתף התחילה לצעוק?

אל תקשיב למישל. הוא סתם שמן 😛

• פותח/ת השרשור
לא נשמע לי הגיוני שאתה יכול לעשות בנץ' עם בעיות בכתפיים אבל לא פרס. מה זה אומר שהכתף התחילה לצעוק?

אל תקשיב למישל. הוא סתם שמן 😛

זה לא הפריע לי בכלל פשוט נהיה קשה והרגשתי מן עומס באיזור הכתפיים שעובדות המון בתכנית גם בבנצ' גם בפרס וגם במקבילים מפתיע אותי שבכלל לא הופיעו כאבים בתקופה של התכנית (מפתיע לטובה). אבל מה הפתרון? להוריד ידיים ולעשות סט מילטרי סט הרחקה וסגרנו עניין?

עומר תעשה לי טובה...

את הידיים תנסה להוריד ואולי גם להעלות את טווח החזרות לתקופה מסוימת בכל התרגילים (ל8-10 נניח). עבודה פחות "כבדה".

זה לא הפריע לי בכלל פשוט נהיה קשה והרגשתי מן עומס באיזור הכתפיים שעובדות המון בתכנית גם בבנצ' גם בפרס וגם במקבילים מפתיע אותי שבכלל לא הופיעו כאבים בתקופה של התכנית (מפתיע לטובה). אבל מה הפתרון? להוריד ידיים ולעשות סט מילטרי סט הרחקה וסגרנו עניין?

עומר תעשה לי טובה...

אני ממליץ על נפח עבודה שווה בבנץ' ובפרס.

לא הבנתי כל כך אותך... אתה מרגיש את הכתפיים עובדות, מה רע? (או שזה לא כאב של שריר?)
אתה יכול לעשות אימון אחד בשבוע שהוא קל יותר (טווח חזרות גבוהה יותר) וגם באופן כללי להעלות טיפה את טווח החזרות.

אם הבעיה היא שאתה חוזר מת מאימונים אני ממליץ לך לקחת קריאטין+גלוטמין זה פשוט עוזר בצורה מפליאה, אם אתה כבר לוקח תבדוק שפעם בשלושה חודשים הרצופים עשית כמה ימי מנוחה רצופים, וכמובן שינה. לפחות 7-8 שעות... לא מדבר כבר על 9...

• פותח/ת השרשור
אני מגוון בטווח חזרות [... מישל המליץ לי לפעמים אחרי ריסט לעלות ל7-8 חזרות וזה מה שאני עושה אבל חודש אחרון אני אהיה רק 5 טוב נוריד אימוני ידיים נוסיף 1-2 סטים של פרס ונקווה לטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית