הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון קשה עד מוות

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
לפני מספר חודשים התחלתי להתאמן בתכנית אימון הזאת (אני לא עובד על המקס' כל אימון אלה עושה ריסט כל שצריך ומתחיל מ85 אחוז)

A1 - ראשון חמישי
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לג פרס 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]כפיפת ברך 1[/FONT]X8
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת חזה 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]בנט אובר2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]מתח בתוספת משקל 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת כתפיים 2X5[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]כפיפת מרפק 2X8[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]פשיטת מרפק 1X8[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]בטן איזה תרגיל שבא לי 3X10-15[/FONT]

A2 שלישי

[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לג פרס 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]לחיצת חזה כנגד מוט 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]בנט אובר 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]מקבילים בתוספת משקל 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]מתח בתוספת משקל/ פולי 2[/FONT]X5
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]הרחקת כתפיים 2[/FONT]X8
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]שרגס 1-2X8[/FONT]
[FONT=Times New Roman (Hebrew)]תאומים 2[/FONT]X8

עם הזמן נהיה קשה (עליתי במשקלים ממש יפה) והורדתי את המילטרי פרס וגם אני מוותר הרבה על רגליים והרחקת כתף ואפילו לחיצה צרפתית. עכשיו אני מסיים את התכנית עוד חודש בערך והמטרה שלי זה לסיים עם בנצ' פרס 100 קילו 5 חזרות. הבעיה היא שנורא קשה לי (תגידו עצלן תגידו מה שתגידו) אני חוזר מת מאימונים של מקס' ואני מתעייף ממש מהר באימונים ואני גם גודל יפה מאוד זה לא שחסר אוכל או שינה. אז מה אתם אומרים לעשות? על מה לוותר? איפה להוריד/לשנות?

תודה לעוזרים

למה אין לך סקוואט ודד ליפט? תתבייש לך פרחח.

חוץ מזה שהתכנית נראת גם ככה די עמוסה, על אחת כמה וכמה אם אתה עושה אותו בעצימות גבוהה
יש עוד הרבה פרמטרים שצריך להכניס כדי שתוכל להבין למה אתה נשחט, אבל תסתתכל שהתכנית שלך עמוסה, מילא שתהיה קצת עמוסה, אבל עמוסה בשטויות
אם אתה מוריד את כל התרגילים המפגרים לרגליים ששמת ושם במקומם סקוואט, חסכת בהרבה ווליום וקיבלת סקוואט, יכול להיות יותר טוב?

בכל מקרה התכנית שלך לא מאוזנת כל כך, ולא הגיוני שעשית ריסט כמו שצריך או שהתחלת נמוך מספיק, ואתה אוכל וישן טוב, אם אתה לא מסוגל להתאושש.

• פותח/ת השרשור
למה אין לך סקוואט ודד ליפט? תתבייש לך פרחח.

חוץ מזה שהתכנית נראת גם ככה די עמוסה, על אחת כמה וכמה אם אתה עושה אותו בעצימות גבוהה
יש עוד הרבה פרמטרים שצריך להכניס כדי שתוכל להבין למה אתה נשחט, אבל תסתתכל שהתכנית שלך עמוסה, מילא שתהיה קצת עמוסה, אבל עמוסה בשטויות
אם אתה מוריד את כל התרגילים המפגרים לרגליים ששמת ושם במקומם סקוואט, חסכת בהרבה ווליום וקיבלת סקוואט, יכול להיות יותר טוב?

בכל מקרה התכנית שלך לא מאוזנת כל כך, ולא הגיוני שעשית ריסט כמו שצריך או שהתחלת נמוך מספיק, ואתה אוכל וישן טוב, אם אתה לא מסוגל להתאושש.

דווקא אני מתאושש יופי אבל בזמן האימון הקושי. וסקוואט אני לא יכול לעשות כי אין אפשרות במכון אתה חושב שאני לא רוצה או שלא ניסיתי?

ודדליפט לא מרשים לעשות שם אל תגידו לי לא להקשיב למאמן כי פשוט אי אפשר שם מספיק אני עושה בנט אובר ואנים נותנים לי מבט עקום אני עוד רגע הורג אותם

דווקא אני מתאושש יופי אבל בזמן האימון הקושי. וסקוואט אני לא יכול לעשות כי אין אפשרות במכון אתה חושב שאני לא רוצה או שלא ניסיתי?

ודדליפט לא מרשים לעשות שם אל תגידו לי לא להקשיב למאמן כי פשוט אי אפשר שם מספיק אני עושה בנט אובר ואנים נותנים לי מבט עקום אני עוד רגע הורג אותם

לא הגיע הזמן להחליף מכון?

• פותח/ת השרשור
דיי אין לי כוח לבדיחות האלה ואני לא הולך להתווכח פה עם אף אחד... (ואל תגיד שהיית רציני זה לא יתן לך כלום)

אני רציני אחי ... בהתחלה שהייתי במכון של רוסים לא היה לי מקום עשיתי דד ליפט, לאנג'ים וסקוואט בחוץ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית