הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR חדש מהיום דדליפט 182.5 ק"ג לחזרה.

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
PR בדדליפט מהאימון היום: 182.5x1, F2.

התכנון היה לתת 2-3 חזרות אחרי 180x3 שבוע שעבר אבל זה נראה והרגיש כמו RM1 (לא יודע למה הלכתי על עוד חזרה לא היה סיכוי בכלל), היה לי אימון בלי אנרגיה בכלל אחרי רצף אימונים מעולה. (קורה).

כרגע נמצא שבועיים וחצי בערך על נייטרלי. משקל גוף- 77.5 ~.

המון קרדיט והערכה על ההתקדמות מגיעים לZaptamaher.

*כל צד- 20, 20, 20, 20, 1.25.
מקווה שבוע הבא לתת פה סרטון לעוד חזרה\ שתיים !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד, מניטין.
תודה רבה.
יפה מאוד כבוד על המשקל אבל נראה לי הגיע הזמן להחליף נעליים אתה קורס בתוכם
מסכים לגמרי, הן כבר קרועות מכל כיוון במסגרת, אני אנסה להדביק אותן ואם זה לא ילך כנראה צריך אולסטאר חדשות. ותודה רבה.

• פותח/ת השרשור
1. הייתי מוריד משקל ומשפר טכניקה, לא מבין מה הקטע בלעשות PR על חשבון הטכניקה. (מצטערים על זה רק כשנפצעים אתה תראה)
2. הייתי משקיע בגרביים ולא נעליים. (אלא אם כן עושים לך פרצופים בחד"כ)

1. הייתי מוריד משקל ומשפר טכניקה, לא מבין מה הקטע בלעשות PR על חשבון הטכניקה. (מצטערים על זה רק כשנפצעים אתה תראה)
שו גרביים? 😳

משקל מכובד, עדיין לא ברור לי למה כל האנשים פה מפרסמים סרטונים של סינגלים ושל זוגות על ימין ועל שמאל, חוץ מהעובדה הברורה שמגניב לראות כמה התחזקת, לסינגלים אין מקום בתכנית של מתאמן מתחיל-בינוני אלא אם כן הוא על תכנית של מתאמן בינוני תקופה ארוכה ומיצה את החמישיות/שלשות לגמרי.

הבסיס של הכוח הוא 5 חזרות, גם למי שמתאמן "בינוני" ובמיוחד למי שמתאמן מתחיל חמישיות זה המפתח להתקדמות.

בהצלחה

משקל מכובד, עדיין לא ברור לי למה כל האנשים פה מפרסמים סרטונים של סינגלים ושל זוגות על ימין ועל שמאל, חוץ מהעובדה הברורה שמגניב לראות כמה התחזקת, לסינגלים אין מקום בתכנית של מתאמן מתחיל-בינוני אלא אם כן הוא על תכנית של מתאמן בינוני תקופה ארוכה ומיצה את החמישיות/שלשות לגמרי.

הבסיס של הכוח הוא 5 חזרות, גם למי שמתאמן "בינוני" ובמיוחד למי שמתאמן מתחיל חמישיות זה המפתח להתקדמות.

בהצלחה
תלוי לפי מה אתה עובד.
לואי סימונס (🙌) ממליץ להיצמד לסינגלים,
כמובן שלמתחילים אני מסכים שעדיף SS --> TEXAS.
מי שמעוניין לקרוא על זה, Book of methods (לואי סימונס)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תלוי לפי מה אתה עובד.

ומה עם הלינארית של ביל סטאר? אם אני הבנתי נכון זה SS-->BILL STAR-->TEXAS

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
1. אני לא חושב שהטכניקה הייתה עד כדי כך גרועה.
2. אסור, הייתה לי תקופה שהייתי מתאמן יחף עד שאמרו לי שפעם הבאה אני עף מהמכון.

בהצלחה
אני כרגע בחיטוב (חוץ מהשבועיים וחצי האחרונים), וכרגע עובד על שלישיות. הגעתי באימון הזה לכשל, אחרי שאימון קודם היה לי 180x3 כמו שאמרתי, אבל החלטתי בכל זאת לעלות את הסרטון.

ותודה.

תלוי לפי מה אתה עובד.

קודם כל נזכור את האוכלוסיה איתה לואי עובד(=חומרים...) והציוד שאיתו הם עובדים, בהתחלה לא רואה סיבה לסבך דברים, תן לבנאדם לעשות 4-5 תרגילים(זה כשלעצמו לא פשוט) ולא להתחיל לעשות רוטציות.

אב גם אצל לואי הmain stressor לא מגיע מסינגלים.
הmain stressor בטקסס/ליניארית מגיע מחמישיות(אקרוס או לא) כי זה הבסיס לכל תכנית כוח.

בקשר לסדר התכניות, העיקר להתחיל בSS, מעבר לזה יש כ"כ הרבה תכניות מעולות, אני אישית העדפתי את העבודה של הsplit routine ושל 531 מטקסס

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית