הייי, אני חדש בפורום הזה ואני חושב שהגעתי למקום טוב שבו אני אוכל להעמיק את הידע ולקבל עצות וניסיון בכל מה שקשור לבאדי בילדיניג מגולשים פה שמבינים הרבה יותר טוב ממני בנושא .
אז אני אספר לכם קצת על עצמי דרך כמה נתונים :
משקל : 63
גובה : 1.73
מטרה : מסה
---------------------------------------------------
יש לי מנוי בחדר כושר כבר כמה חודשים ועד עכשיו לא התאמנתי רציני מבחינת אימונים ולא הקפדתי בכלל על תזונה.
החלטתי להתחיל SS ויש לי שאלה לגבי התוכנית עצמה
הבנתי שאני יכול להחליף את התרגיל Power clean בכמה וראיציות - ב ROW ( חתירה ) או במתח
השאלה היא אם זה אפקטיבי מספיק כמו ה - פאוורקלין ? ואם זה אפשרי לבצע את התוכנית SS עם מלוא הפוטנציאל שלה ללא הפאוור קלין ?
ולפי מה שהבנתי ב SS מתאמנים רק שלוש פעמיים בשבוע , אני יכול להוסיף אם אני מתאמן אימון רביעי תרגילי עזר של שרירים ספצייפים מהתוכנית AB או שלא מומלץ ?
אז אני אספר לכם קצת על עצמי דרך כמה נתונים :
משקל : 63
גובה : 1.73
מטרה : מסה
---------------------------------------------------
יש לי מנוי בחדר כושר כבר כמה חודשים ועד עכשיו לא התאמנתי רציני מבחינת אימונים ולא הקפדתי בכלל על תזונה.
החלטתי להתחיל SS ויש לי שאלה לגבי התוכנית עצמה
הבנתי שאני יכול להחליף את התרגיל Power clean בכמה וראיציות - ב ROW ( חתירה ) או במתח
השאלה היא אם זה אפקטיבי מספיק כמו ה - פאוורקלין ? ואם זה אפשרי לבצע את התוכנית SS עם מלוא הפוטנציאל שלה ללא הפאוור קלין ?
ולפי מה שהבנתי ב SS מתאמנים רק שלוש פעמיים בשבוע , אני יכול להוסיף אם אני מתאמן אימון רביעי תרגילי עזר של שרירים ספצייפים מהתוכנית AB או שלא מומלץ ?