הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהם ההבדלים בין LB ל HB ומה יותר נוח?

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
אהלן, אני כבר כמה חודשים במכון, קורא בפורטל פה מאמרים על תזונה בעיקר ועדיין לא הבנתי מהם ההבדלים בין HB ל LB סקוואט?
ההבדלים הם באחיזה (עם אגודל, בלי אגודל?) במיקום של המוט ? בירידה?

אשמח להסבר ולא לסירטונים.

בהצלחה.
שניהם נוחים, שבועיים ואתה תתרגל לכל אחד מהם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באחיזה- עם אגודל, בלי אגודל.
במיקום של המוט- על הטרפזים, מתחתם [מעל השכמות].
ימין- HB, שמאל- LB.
ובLB יושבים אחורה יותר.

דה ז'ה וו

חיפוש - נושא שנטחן ומהמון כיוונים.

אהה ושאלת מה יותר נוח, LB, כי הוא מתיישב על "מדף" טבעי.

אהה ושאלת מה יותר נוח, LB, כי הוא מתיישב על "מדף" טבעי.
לא בדיוק- אצלי היה הרבה יותר קשה להתרגל ל-LB. ה-HB ישב אצלי חלק ועכשיו כשאני לומד עם משה במסגרת היעוץ LB זה הרבה פחות נוח ולא טבעי. היום ראיתי סרטון של ריפטו שאלכס פרסם פה בעבר על מיקום המוט ולא רק שזה עזר לי לדלג על 8 (!!) עמודים בספר, נראה לי שסוף סוף הבנתי איפה למקם את המוט וזה ירגיש טבעי.
בכל מקרה- שניהם נוחים כשמתרגלים.

באחד המאמרים בפורטל, זה שמדבר על היתרונות של סקוואט HB, כתוב שדווקא במיקום של המוט HB הרבה יותר נוח, הטרפזים מייצרים גם כן מדף "טיבעי" וזה כרוך בהרבה פחות מתח על רצועת הכתפיים. לא סתם כשאתה נותן למתאמן מתחיל לעשות סקוואט ללא הסברים אתה מהר מאוד מוצא את המוט מונח על הטרפזים של הבחור

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות.
אחרי קריאה מעמיקה החלטתי לנסות LB נראה לי יותר נוח. רק לא נראה לי שאני אסתדר עם המיקום של המוט מעל השכמות מחשש שהמוט יפול ישירות לריצפה.

תודה על התשובות.
אחרי קריאה מעמיקה החלטתי לנסות LB נראה לי יותר נוח. רק לא נראה לי שאני אסתדר עם המיקום של המוט מעל השכמות מחשש שהמוט יפול ישירות לריצפה.
תנסה כמה מיקומים עד שאתה תרגיש את המוט על שכם. הנה הסרטון שאלכס פירסם שראיתי היום, יעזור לך להבין:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=25518

• פותח/ת השרשור
בקרוב אעלה לפה סרטונים כדי לקבל ביקורת על הטכניקה.

Back
למעלה תחתית