הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירה בין גיינרים

Tarbuka

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
אז אני יודע שגיינר זה סתם על פארש לא צריך לספר לי תודה....אז ככה ישלי אופציה לגיינר של סופר אפקט או nutrid d מעדיף ומה באמת נותן קלוריות וחלבון כמו שרשום כי אני יודע שחברות ישראליות פח.

אז אני יודע שגיינר זה סתם על פארש לא צריך לספר לי תודה....אז ככה ישלי אופציה לגיינר של סופר אפקט או nutrid d מעדיף ומה באמת נותן קלוריות וחלבון כמו שרשום כי אני יודע שחברות ישראליות פח.
אני משתמש באבקת חלבון של סופר אפקט, לא יודע לגבי גיינר אבל האבקת חלבון מעולה. נ.ב: זה חברה ישראלית.

תבדוק את הערכים?
תבדוק מאיפה מגיעים הפחממות והחלבון ולפי זה תדע מה יותר טוב

סופר מאס גיינר של דיימטיז, ללא ספק יתן לך את הניפועח האולטימטיבי!

תסתכל מה יש בו הכי פחות סוכר והכי הרבה חלבון זה מה שאני מציע חבר

• פותח/ת השרשור
הפחממות הם של אבקת בטטה בלא סופר הפקט היחס הוא 1 ל5 פשוט שניהם מיוצרים בישראל זה הפחד שלי הפחממות והחלבונים לא נכונים משרשום.....?

לפי מה שאני יודע הפחמימות ממש לא של אבקת בטטה אתה בטוח?

• פותח/ת השרשור
קראתי על הnutrid sport הsuper mass gainer שהפחממות של אבקת בטטה והרכיבים ממש טובים זרעי צי'ה וכול מיני

נערך לאחרונה:
אם אנחנו מדברים על אותו המוצר, הרכיב המוביל בו הוא מלטודקסטרין. אולי יש *גם* אבקת בטטה.

Back
למעלה תחתית