הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית FBW ומה לעשות בהמשך

Shlomi1

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני רוצה לחזור להתאמן אחרי תקופה יחסית ארוכה, אני אשמח לדעת איך התוכנית FBW הזאת, כמה זמן לדעתכם לעשות אותה ומה לעשות אחריה.

A1

סקוואט HB 3X6
בנץ' 3X6
חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 2X8
מתח עם\בלי משקל 3X6
הרחקה לצדדים 2X10
יד קדמית 3X10
יד אחורית(?)
בטן

A2

סקוואט 3X6 HB
פרס בעמידה 3X6
הרחקה לצדדים 2X10
מתח עם משקל 3X6
T-BAR 2X8
מקבילים עם\בלי משקל 3X8
יד קדמית 3X10
פטישים 2X10
גב תחתון

משקלי עבודה כלליים:
סקוואט 40
בנץ' 65
פרס 40

אשמח לחוות דעת, אני לא מספיק בקיא בטכניקה של דדליפט (ואני גם בספק שאני מסוגל לעשות דדליפט תקין בלי הגבהה מתאימה, שאין, כלומר עם 60 ק"ג)

אני רוצה לחזור להתאמן אחרי תקופה יחסית ארוכה, אני אשמח לדעת איך התוכנית FBW הזאת, כמה זמן לדעתכם לעשות אותה ומה לעשות אחריה.

A1

סקוואט HB 3X6
בנץ' 3X6
חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 2X8
מתח עם\בלי משקל 3X6
הרחקה לצדדים 2X10
יד קדמית 3X10
יד אחורית(?)
בטן

A2

סקוואט 3X6 HB
פרס בעמידה 3X6
הרחקה לצדדים 2X10
מתח עם משקל 3X6
T-BAR 2X8
מקבילים עם\בלי משקל 3X8
יד קדמית 3X10
פטישים 2X10
גב תחתון

משקלי עבודה כלליים:
סקוואט 40
בנץ' 65
פרס 40

אשמח לחוות דעת, אני לא מספיק בקיא בטכניקה של דדליפט (ואני גם בספק שאני מסוגל לעשות דדליפט תקין בלי הגבהה מתאימה, שאין, כלומר עם 60 ק"ג)
נראה טוב.
אבל לא רשמת משקל שלך, מטרה, גובה....
הייתי עושה בa2 דדליפט או פרונט סקוואט סתם כדי לגוון

• פותח/ת השרשור
נראה טוב.
אבל לא רשמת משקל שלך, מטרה, גובה....
הייתי עושה בa2 דדליפט או פרונט סקוואט סתם כדי לגוון

65~ ק"ג
170 ס"מ
מסה.. לגדול ולהתחזק, אני מניח ששניהם יקרו במקביל ככה או ככה.

הבעיה זה שאני נורא נורא בעייתי עם טכניקה, הקואורדינציה שלי לא משהו ואני לא מצליח לעשות דדליפט כמו שצריך, וגם סקוואט לא כל כך.
עם הסקוואט זה מרגיש יותר כאילו הגב שלי לא עומד בעומס מאשר הרגליים, למרות שזה HB ולמרות שזה רק 40 ק"ג.

הייתם ממליצים לי לראות את הסרטונים של SS לגבי סקוואט, דדליפט ובנץ' (ולבצע את התרגילים בסגנון הזה, נגיד LB סקוואט לצורך העניין בלי לבצע את התוכנית עצמה)?

וגם יש איזו דרך מומלצת להתחמם לפני אימון? ז"א, אני עושה חימום עם משקל קל לפני תרגילים מורכבים, אבל אני מרגיש שזה לא מספיק.

הייתי פשוט עושה SS, אבל אני לא מספיק בטוח בטכניקה שלי ואני לא מעוניין (או יכול, סטודנט) להתחייב לתוכנית "קשוחה" בסגנון. האם זה הכרחי, או שעבודה עם FBW או AB לתקופה קצרה ולאחר מכן מעבר לתוכנית של ביל סטאר (שאני לא יודע עליה כמעט כלום) תספק תוצאה סבירה?

Back
למעלה תחתית