הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה|חיטוב לאחי הקטן

JustLift

משתמש מתחיל
196
0
נק' מוניטין:
139
196
0
שלום לכולם רציתי לבקש קצת עזרה
אח שלי הקטן הוא בן 12 שוקל 63 1.57
והוא באחוז שומן גבוה
החלטתי לעזור לו ולדחוף אותו להרזות ולחטב את הגוף..
עכשיו אני מוכן לעשות לו 3 אימונים בשבוע של אירובי תנו לי המלצות..חשבתי על חימום מתיחות כמה דק' ואז ריצה של 4 ק"מ
אחרי זה טיפה אני ינסה לתת לו תרגילים כוח כמו שכיבות שמיכה ומתח ולסיום קצת בטן.
הבעיה שאני לא מצליח למצוא לו תפריט תזונה מתאים
בפורטל התפריט הכי קטן זה לאנשים השוקלים 70 קילו
לקחת מהתפריט שבפורטל ולהוריד ממנו מאכלים ?

תודה רבה מראש

לא חיטוב ולא נעליים, הוא פאקינג בן 12, הוא ילד!
החיטוב יהרוס לו את הגדילה [כי מין הסתם הוא לא יאכל נכון, וימנע משומן].
פשוט שישתדל לאכול קצת יותר בריא ולצאת לשחק כדורגל עם חברים 3 פעמים בשבוע.

^מחזק את פסיכו,הוא עדיין ילד.
אל תתן לו לאכול שטויות כל הזמן(תדאג שלא שהתזונה היומית שלו לא מבוססת על מוצרים של אסם ושטראוס וקולה) ותדרבן אותו להתחיל להיות פעיל,שירשם לאיזה חוג כדורסל,כדורגל או שסתם ישחק אחרי הצהריים.
לא צריך להכניס לו בגיל 12 שהוא שמן והוא צריך להיות עם תפריט ולא להנות.
תסביר לו בצורה נעימה כמה זה חשוב לאכול "בריא".

התפריטים בפורטל הם לבוגרים!

התפריטים בפורטל מתאימים לבוגרים וילדים גם כן עם כי אני הייתי מעדיף שתבנה לו תפריט בעצמך לגבי האימונים האירוביים תשלב אותם ביחד עם טיפה אימוני משקולות או לפחות אימונים במשקל גוף כי אחרת יהיה לו קשה יותר לרדת במשקל וגם 15%-25% מהאימון האירובי אמור להיות חימום ומתיחות ובסוף האימון עוד 15%-25% מוקדש למתיחות והרפיה אני אישית הייתי אומר לך לתת לו לעשות הליכות מהירות ולא ריצות לפי המשקל שלו הוא יתקשה מאוד לרוץ במשך 40-60 דקות

עזבו את הילד, לא חיטוב ולא נעליים, פשוט שיאכל בריא יותר ויצא לשחק כדורסל \ כדורגל עם החברים.

• פותח/ת השרשור
מתח, שכיבות סמיכה ובטן עובדים על סיבולת, לא כוח. אני בטוח שגם 2000 הוא לא יסיים, אתה רוצה שהוא יסיים 4000? למה לא מרתון?
כמו שזה נראה אתה בעצמך לא מבין, אז תקראו את זה ותתחילו:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
הבנתי..אבל הם לא תרגילים של סבולת..במיוחד לא אצלו..כל עוד הוא לא עושה אחד אי אפשר להגיד שזה
יהיה אימוני סבולת.התכוונתי לגרום לו לעשות 2-3 מתח ..לעשותך איזה 10 שכיבות שמיכה...
שישיג טיפה כוח...לא שיעשה סטים של 200 מתח
בריצה ברור לי שהוא לא ירוץ 4 ק"מ רצוף..הליכה מהירה..ריצה קלה..לסירוגין
לא חיטוב ולא נעליים, הוא פאקינג בן 12, הוא ילד!
החיטוב יהרוס לו את הגדילה [כי מין הסתם הוא לא יאכל נכון, וימנע משומן].
פשוט שישתדל לאכול קצת יותר בריא ולצאת לשחק כדורגל עם חברים 3 פעמים בשבוע.
הוא לא ייצא לשחק כדורגל,תן לי איזה דוגמא לפעילות אחרת שאני יכול לדרבן אותו..
^מחזק את פסיכו,הוא עדיין ילד.
אל תתן לו לאכול שטויות כל הזמן(תדאג שלא שהתזונה היומית שלו לא מבוססת על מוצרים של אסם ושטראוס וקולה) ותדרבן אותו להתחיל להיות פעיל,שירשם לאיזה חוג כדורסל,כדורגל או שסתם ישחק אחרי הצהריים.
לא צריך להכניס לו בגיל 12 שהוא שמן והוא צריך להיות עם תפריט ולא להנות.
תסביר לו בצורה נעימה כמה זה חשוב לאכול "בריא".
אבל בתפריט זה יותר מאורגן כי אני לא איתו 24/7 ואין לו משמעת של נער אפילו הוא צריך שיגידו לו לא.
ואני לא יכול תמיד להגיד לא...
התפריטים בפורטל מתאימים לבוגרים וילדים גם כן עם כי אני הייתי מעדיף שתבנה לו תפריט בעצמך לגבי האימונים האירוביים תשלב אותם ביחד עם טיפה אימוני משקולות או לפחות אימונים במשקל גוף כי אחרת יהיה לו קשה יותר לרדת במשקל וגם 15%-25% מהאימון האירובי אמור להיות חימום ומתיחות ובסוף האימון עוד 15%-25% מוקדש למתיחות והרפיה אני אישית הייתי אומר לך לתת לו לעשות הליכות מהירות ולא ריצות לפי המשקל שלו הוא יתקשה מאוד לרוץ במשך 40-60 דקות
סבבה אז הליכות מהירות ריצה קלה זה היה הכיוון שלי..
אז פניתי אליכם לעזרה לגבי התזונה אם יש איזה תפריט שיותר לכיוון ילדים "שמנמנים"
התפריטים בפורטל הם לבוגרים!
הבנתי בגלל זה לא לקחתי תפריט מהפורטל.

בכל מקרה תודה לכל מי שהגיב מקווה שתחזירו תשובה.

Back
למעלה תחתית