הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לאחי

לירון123123

משתמש פעיל
412
28
נק' מוניטין:
36
412
28
אחי הקטן(בן 13 וחצי)כנראה ראה בי איזושהיא השראה בגלל התוצאות שנהיו לי בחיטוב והבין יכול להיות שגם לו התחילו צמיגים פה ושם,ורוצה להתחיל להתאמן והכל.
חשבתי על לרשום אותו למכון כושר עם תכנית FBW מהפורטל עם דגש על לימוד טכניקה(ללא מורכבים בינתיים,אלא עם תחלופות במקרה ויש).
לגבי התזונה חשבתי על פשוט דגשים בהתחלה על ארוחות יחסית בריאות(בכל זאת הוא עדיין ילד ולא בא לי לפתח אצלו כל מיני בעיות עם האוכל)של חלבון>שומן>פחמימות כשהוא רעב.
אם זה לא יעבוד ויתרום לעניין אולי להתחיל לעבוד על תפריט מגוון כמה שאפשר בהמשך של ניטרלי עד שהיחס שומן שריר שלו יתאזן באיזשהי צורה ולראות מאיפה ממשיכים משם.
מה אתם ממליצים/אומרים?

בגיל כזה לא הייתי מתחיל עם תפריט בכלל.
אפשר דגשים על חטיפים להמעיט (לא צריך לא לאכול בכלל)
ולאכול אוכל בייתי

לגבי אימון אין מניעה אמיתית להתאמן. חשוב מאוד להקפיד על טכניקה

• פותח/ת השרשור
בגיל כזה לא הייתי מתחיל עם תפריט בכלל.
אפשר דגשים על חטיפים להמעיט (לא צריך לא לאכול בכלל)
ולאכול אוכל בייתי

לגבי אימון אין מניעה אמיתית להתאמן. חשוב מאוד להקפיד על טכניקה
ברור,זה היה הקו מחשבה ההתחלתי שלי,גם הייתי באותו סיפור כמוהו באותו גיל וזה מתסכל בגיל הזה להתחיל לספור והכל וגם הצד הפיזיולוגיה והכל שהוא מתפתח.
לגבי האימון פשוט התחלתי fbw עד מיצוי וחמישה של טכניקה ואז להתחיל עם איזושהי תכנית ab או כבר תכנית כוח למתחילים תעשה את העבודה נכון?

Back
למעלה תחתית