יעוץ|איזה ואילו רצועות ברכיים עדיף לקנות? ונתקעתי במסה

markfire

משתמש מתחיל
90
3
נק' מוניטין:
72
90
3
קאנטרי קלאב
שלום,
אתמול עשיתי פעם ראשונה סקואט ומסתבר שאני צריך לעבוד עם 210ק"ג, אחרי שעשיתי סקואטים והתחלתי מ 80 ועשיתי קפיצות של 20ק"ג עד ל 210ק"ג כל סט היה 10 -12 חזרות

לאחר האימון הרגשתי כאבים עזים בברכיים, שאלתי את המאמן והוא המליץ לי לקנות רצועות ברכיים אך איני בכיא בנושא ולכן הגעתי להתייעץ בפורום.
האם מישהוא יודע איפה ואילו רצועות ברכיים מומלץ לקנות?

בנוסף, קיימת אצלי בעייה קטנה אני בגובה 170 שוקל 64 אני נראה מפותח כל החברים שלי אומרים איך אתה שוקל 64...
אני לא מצליח לעלות במשקל הגוף. אני לא אוכל תוספי תזונה עקב אכילה מרובה של אוכל ולכן לדעתי זה מיותר ובנוסף לדעתי יש לי את החילוף חומרים הכי מהיר שקיים. לא משנה כמה אני אוכל אני לא אשמין.
מה עליי לעשות? ניסיתי לשנות עצימויות של העימון. פחות חזרות יותר משקל. הגעתי למצב שאני מתאמן עם 115 קילו לחיצת חזה.
אני עושה גם 37 מתח,(או 30 עם רגליים 90 מעלות),יד קדמות אני מתאמן עם 30 קג' כל יד. גב אני עושה סטים עם אח שלי הקטן ששוקל 25 קילו ובמכון אני עושה עם משקולת של 30-40 קילו סטים של 8-10.(כמובן עוד הרבה תרגילים שלא אפרט, כל תרגיל אפשרי ניסיתי ואני משנה הת התרגילים מאימון לאימון)
אני לא יודע מה לעשות על מנת להמשיך לעלות במסה, נתקעתי.
אני עושה אימונים ABC כל יום אני הולך למכון למעט יום שבת.
וכמובן לאחר האימון אני מפציץ ארוחה, אוכל את כל הבית ואת כל הבשר במקרר.

תודה רבה לעוזרים.

תעלה סירטון של סקוואט 210 ל 12-10 חזרות משקל גוף 64 ואז נדבר על השאלות

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני לא מתכוון לעשות את זה שוב עד שאין לי רצועות.
ובנוסף אם זה משנה משהוא זה היה סקואט בסמיט מאשין.
אצלם ואעלה בהזדמנות.
אולי אתה רוצה לראות אותי גם עושה מתח ביד אחת אם אתה לא מאמין?
כשרציתי לבדוק את ה RM1 שלי ב מתח הגעתי ל 74 קילו עליי ולאחר מכן הפסקתי עקב כאב בגב תחתון אשר נבע מזה ועד עכשיו מציק לי ולכן איני יודע מהו ה RM1 שלי במתח, עשיתי רנטגן מכיוון שכאב זה מלווה אותי הרבה זמן אך לא אמרו לי כלום ברנטגן, הרופא אמר שכנראה אלו השרירים. עכשיו אני שוקל לנסות דאדליפט. (אף פעם לא ניסיתי אמרו לי שזה טוב).
ותאומים אני עושה בסמיט מאשין עם במה קטנה ועם 120 קילו עליי על רגל 1.
במכון כושר אני מבצע תרגילי רגליים עם המשקל הכי גבוהה שאפשר במכשיר, אך הרגליים שלי לא מתנפחות ולאחר האימון יש לי קליקים בברכיים אני מקווה שהרצועות יעזרו נגד זה מכיוון שאני נחוש לנפח את הרגליים.

נערך לאחרונה:
הרצעות לא יעזרו אני כמעט בטוח שהטכניקה שלך בכול התרגילים אם ה23897340847קילו הם עם חרא של טכניקה

סקוואט וסמית' מאשין לא הולכים ביחד באותו משפט, אין בכלל מה לדבר על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה אתכם אבל אני כמעט בטוח שהסוד להצלחה הוא צ'יטינג בכמה חזרות אחרונות של התרגיל, לא על זה באתי לדבר. אני מבקש רצועוות טובות. במיוחד בתרגיל לחיצת הרגליים אני משתמש במשקל הכי גבוה במכונה. לאחר שאני יורד ממנו יש לי קליקים בברכיים. אז מה שאני שואל זה האם רצועות הברכיים יספקו פתרון לבעייה ואם כן אז בבקשה רשמו לי איזה סוג ומאיפה אני יכול לקנות רצועות?

רצועות רגליים של INZER הם יעשו את העבודה מעולה אם אתה כל כך מתעקש.
תעלה סרטוני טכניקה 64 משקל גוף עם RM12 של 210 משקל גוף זה או חרטא אחת גדולה או שאתה תופעת טבע , ניחוש שלי האופציה הראשונה.

רבע חזרות בסמית משין,אתה מרמה רק את עצמך.

לא יודע מה אתכם אבל אני כמעט בטוח שהסוד להצלחה הוא צ'יטינג בכמה חזרות אחרונות של התרגיל, לא על זה באתי לדבר. אני מבקש רצועוות טובות. במיוחד בתרגיל לחיצת הרגליים אני משתמש במשקל הכי גבוה במכונה. לאחר שאני יורד ממנו יש לי קליקים בברכיים. אז מה שאני שואל זה האם רצועות הברכיים יספקו פתרון לבעייה ואם כן אז בבקשה רשמו לי איזה סוג ומאיפה אני יכול לקנות רצועות?

אם אתה עובד בטכניקה גרועה, אף ציוד לא יעזור לך ואתה רק תזיק לעצמך.

פעם ראשונה שאתה עושה סקוואט ואתה עושה יותר מ300% סקוואט ל12 חזרות, מעניין.
ד"א, מה זה "מסתבר שאני צריך לעבוד עם 210 קילו"? מי קבע לך את זה?
סקוואט בסמית' משין, זה פשוט לא סקוואט.
ככה גם לגבי הרבעי חזרות שלך.

• פותח/ת השרשור
עשיתי את זה עם מאמן שהסתכל איך אני עושה. לפני עבד בחור שעבד עם 80 קילו אז ניסיתו ועשיתי 10 חזרות וראיתי שזה קל העלתי עשיתי עם 100 וכך עד 180 ושם בחרתי להפסיק באותו יום ואת ה 180 קילו עשיתי 16 חזרות כי ידעתי שזה סט אחרון משמע אני אמור לעוד עם 210 קילו ואז אימון הבא התחלתי כבר מ 180.
המאמן בחן ואימת שהטכניקה אכן נכונה. לא חשבתי שזה הרבה עד היום אם אתם מתפלאים כך. בסמיט מאשין עשיתי עם גב ישר רגליים פסוקות ומוזזות קדימה כך שכאשר אני יורד אני יוצר כמו מין כסא 90 מעלות ועולה חזרה. אולי הטכניקה אינה נכונה והמאמן הטעה אותי אולי הוא לא צודק אני לא יודע במיוחד כאשר זה מאמן בפנימיה שרק לומד בוינגייט.

נערך לאחרונה:
מאמנים לא יודעים סקוואט, אל תבנה על זה.
סקוואט בסמית' זה לא סקוואט, נקודה.
ואני בטוח שגם לא שברת מקביל.
ולא קופצים מ100, ל180 ברגע.

בבקשה שתעלה סרטון שאתה עושה בנץ 115 קילו 37 חזרות במתח ו210 קילו סקוואט.
מקווה שתביאו לו חוב לראק.

• פותח/ת השרשור
ברגע שאשוב להתאמן אשמח לעשות זאת, כרגע אני מחפש מכון כושר טוב ולא יקר בטבריה.

טרוליניג נחמד+ לא יותר.

חוב לראק.

תשמע, אתה משתמש חדש עם 17 הודעות. אני לא רושם לך חוב לראק, אבל אם אתה רוצה להוכיח שאתה לא חרטטן על, צא לפארק הקרוב ותצלם 37 חזרות מתח, או 30 עם רגליים ישרות. בפעם הבאה חוב לראק.

סקוואט 210 קילו ל 10 -12 חזרות על משקל 64 ?! tshirt-bitch-please.jpg

עשיתי את זה עם מאמן שהסתכל איך אני עושה. לפני עבד בחור שעבד עם 80 קילו אז ניסיתו ועשיתי 10 חזרות וראיתי שזה קל העלתי עשיתי עם 100 וכך עד 180 ושם בחרתי להפסיק באותו יום ואת ה 180 קילו עשיתי 16 חזרות כי ידעתי שזה סט אחרון משמע אני אמור לעוד עם 210 קילו ואז אימון הבא התחלתי כבר מ 180.
המאמן בחן ואימת שהטכניקה אכן נכונה. לא חשבתי שזה הרבה עד היום אם אתם מתפלאים כך. בסמיט מאשין עשיתי עם גב ישר רגליים פסוקות ומוזזות קדימה כך שכאשר אני יורד אני יוצר כמו מין כסא 90 מעלות ועולה חזרה. אולי הטכניקה אינה נכונה והמאמן הטעה אותי אולי הוא לא צודק אני לא יודע במיוחד כאשר זה מאמן בפנימיה שרק לומד בוינגייט.
facepalm

Back
למעלה תחתית