הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ|איזה ואילו רצועות ברכיים עדיף לקנות? ונתקעתי במסה

• פותח/ת השרשור
תשמע, אתה משתמש חדש עם 17 הודעות. אני לא רושם לך חוב לראק, אבל אם אתה רוצה להוכיח שאתה לא חרטטן על, צא לפארק הקרוב ותצלם 37 חזרות מתח, או 30 עם רגליים ישרות. בפעם הבאה חוב לראק.
אין בעייה אבל אם אני אעשה 28 עם רגליים 90 מעלות זה כי ירדתי בכושר 😛 עשיתי 37 בבגרות שיא בית ספר.

אולי כדי לעלות במאסה אני צריך להתאמן מדי פעם בשיטת ה DTP?
http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-dtp-training.html

נערך לאחרונה:
אני חושב שאתה צריך לעלות במשקלים בסקוואט. יכול להיות שהטכניקה שלך מתפקששת כי מרוב שקל לך העומס לא מתחלק על ההאמסטרינגס ואין לך bounce מהבור.
תעלה משקל ל-250-270 קילו (אתה יכול לעלות גם חזרות ל15 כדי להעצים את ההיפרטרופיה) והטכניקה שלך תשתפר.
אל תשכח להביא שייק חלבונים לאימון כדי שהגוף שלך לא יתפרק אחרי האימון אלא יבנה את עצמו מחדש. מומלץ להביא עוף וגבמה בכיס האחורי

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. אך אני חושש מלחץ יתר בברכיים שלא תקרה לי חבלה כלשהיא בגלל העצימות. ועוד שאלה אם אני אקנה רצועות זה יוריד את הסיכון לחבלה?
לפי מה שראיתי אני עושה לא כלכך עם 90 מעלות ,הנה סרטון של מתח. זה נראה שאני לא עושה עד הסוף מכיוון שאח שלי הקטן צילם זה מלמטה ,עשיתי עד שהסנטר עולה מעל למוט.
http://www.youtube.com/watch?v=sTLjzOhoB9Q&feature=youtu.be

בתכלס אני חוזר מהאימון הביתה דופק ארוחה של ממש.... והולך לישון.

חוץ מדקה 0:48, שזה היה חזרה אחת מלאה, לא עשית מתח, אלה סוג של שילוב של חצי מתח עם Kippin כמו קרוספיטרים.

חצאי חזרות במתח , ויותר מזה אני עכשיו בטוח ב1020412 אחוז שהסקוואט שאתה מדבר עליו הוא בליברות ולא בקילוגרמים
שבת שלום , בי.

• פותח/ת השרשור
זה נראה כך כי זה מהצד חחח.... מצחיק אתה. פשוט לא עשיתי מרפקים נעולים.
הייתי רוצה לראות אותך ושתנסה לעשות מתח עם רגליים קדימה ומרפקים נעולים. לא עושים כך. תנסה ותבין.
בשבילכם אני אצלם גם מתח רגיל.

נערך לאחרונה:
אז תעשה סירטון חדש, בלי תירוצים הפעם.

Back
למעלה תחתית