הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בקידת טכניקה סקוואט

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
אשמח אם תבדקו את הטכניקה שלי בסקוואט LB

ואני שם את המוט על החלק העליון של השכמות בערך 3-4 סנטימטר מתחת לHB זה המקום המתאים ?
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה טוב, רק שאתה קצת יוצא מאיזון בתחתית לפעמים.
ד"א, תעיף את הספוטר, אם אתה בכשל, תעיף תמוט אחורה.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב, רק שאתה קצת יוצא מאיזון בתחתית לפעמים.
ד"א, תעיף את הספוטר, אם אתה בכשל, תעיף תמוט אחורה.
מה זאת אומרת יוצא מאיזון ?
ולהעיף את המוט אחורה לא בא בחשבון במכון שלי

נראה בסדר.הפיסוק נראה רחב מדי,יכול להיות שזה רק נראה,ולא רואים כ"כ את המרפקים אבל תקפיד שהם יהיו גבוהים זה יעזור לך להחזיק את המוט בנוח.

• פותח/ת השרשור
עשיתי את הפיסוק אפילו יותר צר משהיה
ובסוף כל סט אני מרגיש ממש קשה בגב התחתון כאילו עשיתי איזה דדליפט ואז זה עובר תוך דקה בערך זה נורמלי ?

עשיתי את הפיסוק אפילו יותר צר משהיה
ובסוף כל סט אני מרגיש ממש קשה בגב התחתון כאילו עשיתי איזה דדליפט ואז זה עובר תוך דקה בערך זה נורמלי ?

זה הזוקפים,אתה צריך להחזיר חזק את הגב לאורך הסט.

אהה נכון, אל תשכח להרים מרפקים.
לפעמים אתה טיפה יוצא מאיזון בתחתית, יכול להיות שאתה עם נעליים לא מתאימות.
אין בעיה עם הפיסוק, תעשה איך שנוח לך, אפילו אם זה רחב מהמקובל.
ואם להעיף את המוט אחורה בכשל לא מקובל עליהם, שיביאו למכון כלוב אמיתי, עם מוטות ביטחון ולא זבל של סטנד על 1000 ווים.

תגיד לספוטר שלא יחבק אותך מאחור רק בגלל שקצת קשה לך. אם הוא באמת רוצה לתמוך שיגע במוט בלבד.

• פותח/ת השרשור
תגיד לספוטר שלא יחבק אותך מאחור רק בגלל שקצת קשה לך. אם הוא באמת רוצה לתמוך שיגע במוט בלבד.

הוא לא מחבק הוא פשוט שם ידיים מתחתיי כדי שאם אני אגיע לכשל (וזה כבר קרה בעבר) הוא לא יצליח להרים את המוט

אתה לא שובר מקביל.
אתה גם לא מוציא את הברכיים קדימה בתחילת התנועה, כך שאין מתיחה בהמסטרינג.
אתה אמור להוציא את הברכיים קדימה (ולצדדים תוך כדי) עד בערך האצבעות של הרגליים ותוך כדי למשוך את התחת אחורה.. כמו גומיה, אתה מותח את ההמסטרינג מ2 הצדדים. שים לב שאצלך אתה פשוט מושך את הטוסיק אחורה וזהו.

• פותח/ת השרשור
אתה לא שובר מקביל.
אתה אמור להוציא את הברכיים קדימה (ולצדדים תוך כדי) עד בערך האצבעות של הרגליים ותוך כדי למשוך את התחת אחורה.. כמו גומיה, אתה מותח את ההמסטרינג מ2 הצדדים. שים לב שאצלך אתה פשוט מושך את הטוסיק אחורה וזהו.
אז התנועה לא באה מהתחת אלה מהברכיים ?

אתה לא שובר מקביל.
שים לב שזה לא HB.

• פותח/ת השרשור
שים לב שזה לא HB.
עריכה: סליחה טעיתי
ולפי הסירטון הזה : מה שצריך לעשות זה לשלוח את התחת אחורה ולשבת על כסא דמיוני כביכול
ובHB זה לשלוח את הברכיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית