הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת נעלי ספורט (לריצה)

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם,
אני צריך לקנות נעליים לריצה, עכשיו אני לא מבין בזה כלום.
התכנון היה לקנות משהו איכותי ולשים בו מדרס (לכף רגל שלי יש קשת מאוד גבוה). ראיתי בגרופון מבצע עכשיו על נעליים של סקוני שהבנתי שהיא חברה טובה.

מישהו מכיר את הדגם, ויכול לתת חוות דעת? כי ההנחה פה די גדולה:

קוראים לו- נעלי SAUCONY גברים דגם 25107-3

קישור:
http://www.groupon.co.il/deals/nati...dium=category_page_0&utm_campaign=SHOPPING_IL

תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה:
שלום לכולם,
אני צריך לקנות נעליים לריצה, עכשיו אני לא מבין בזה כלום.
התכנון היה לקנות משהו איכותי ולשים בו מדרס (לכף רגל שלי יש קשת מאוד גבוה). ראיתי בגרופון מבצע עכשיו על נעליים של סקוני שהבנתי שהיא חברה טובה.

מישהו מכיר את הדגם, ויכול לתת חוות דעת? כי ההנחה פה די גדולה:

קוראים לו- נעלי SAUCONY גברים דגם 25107-3

קישור:
http://www.groupon.co.il/deals/nati...dium=category_page_0&utm_campaign=SHOPPING_IL

תודה מראש לעוזרים.

אחי לפי התמונה נראה שזה סאקוני קושן 5.
זאת נעל עם שיכוך grid-הכי נמוך של סאקוני.
אני עובד באחת מרשתות הספורט בארץ והמחיר שם 379 ככה שמבחינת מחיר הן אחלה. אבל זאת לא נעל שמתקרבת בנוחות שלה לנעליים יותר רציניות שלהם.

אני רץ עם נעלי אסיקס קיאנו אין ביכלל מה להשוות לכל נעל אחרת שאני מכיר ממליץ בחום

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות.

ואם אני אשאל איך הנעל ביחס נעליים במחיר הזה?

שהבנתי שהיא חברה טובה.
יש הרבה חברות טובות, אבל נעל חייבים למדוד, יש מספר חנויות בהן המוכרים גם יודעים להתאים לך את הנעל הנכונה אחרי שהם יראו אותך רץ על הליכון.

אלו עולמות כל כך שונים
אני אישית רץ עם BROOKS וFIVEFINGERS של VIBRAM
ברמת הנעליים BROOKS הכי נוחות שהיו לי אי פעם(כולל אסיקס סאקוני ושות')
לכל אחד מבנה כף רגל ממש שונה
איפה אתה גר?אני מכיר שתי חנויות ממש טובות האחת בחיפה והאחת בתל אביב שמרכיבות לך נעל,אחר כך הזמנתי בEBAY

אישית יש לי סאקוני והן נקרעו די מהר. לא אוהב. יש לרוב הדגמים בד בצד שנקרע מהר.

לכל אחד יש רגל טיפה שונה ככה שלכל אחד מתאימה נעל אחרת.
בחנויות של ריצה עושים לך איזה בדיקה שקובעת איזה סוג נעל אתה צריך.
הכי טוב קודם לעשות בדיקה כזאת רק בשביל לדעת מה אתה צריך, ואחר כך לחפש נעל מתאימה

איפה בארץ יש חנויות שמתאימות לך נעל ריצה? אשמח לדעת

תודה

אלו עולמות כל כך שונים
אני אישית רץ עם BROOKS וFIVEFINGERS של VIBRAM
ברמת הנעליים BROOKS הכי נוחות שהיו לי אי פעם(כולל אסיקס סאקוני ושות')
לכל אחד מבנה כף רגל ממש שונה
איפה אתה גר?אני מכיר שתי חנויות ממש טובות האחת בחיפה והאחת בתל אביב שמרכיבות לך נעל,אחר כך הזמנתי בEBAY

אתה מצליח לשלב בין ריצה עם נעליים רגילות לבין ריצה עם ה five fingers?

ואיפה החנות בחיפה שאתה מדבר עליה?

איפה בארץ יש חנויות שמתאימות לך נעל ריצה? אשמח לדעת

תודה
כל חנות מקצועית של ריצה, או חנות ספציפית של חברה של ריצה, כמו נגיד חנויות של ברוקס, סאוקוני, אסיקס וכו'.
בחיפה אני יודע שעושים את זה במרתון ספורט בקניון קסטרא.
תחפש באזור שלך בטוח יש.

רק הבהרה קטנה ,
לפי הספרות המדעית העדכנית , הדבר היחיד שנעל ספורט המיועדת לריצה צריכה להעניק זה... נוחות. זהו.
כל החנויות שמתיימרות "להתאים" לכם נעליים עושות את זה על דעת עצמם כי זה נראה "מקצועי". אין לזה שום ביסוס מדעי.

מה לגבי נעלי ספורט עם סוליה שטוחה. נעלי עור כמו פעם. זה יכול לגרום לבעיות?
נניח משהו בסגנון הזה: http://www.onitsukatigerssneakers.com/images/Onitsuka-Tiger-Mexico-66-Dark-Green-Beige-Yellow.jpg

מה זה "בעיות"?
יתכן ומי שהתרגל לרוץ עם נעליים רכות עם בולמי זעזועים יסבול מכאבים כשיעבור לנעל קשה יותר וללא בולמי זעזועים , אבל אם עושים סולם מאמצים מתאים ברגע שעוברים לנעל כזאת , לא צפויה להיות בעיה מיוחדת.

אם תחשבו על זה , הרי שבעשורים האחרונים דגמי הנעליים כביכול השתפרו וכל חברה מתהדרת בטכנולוגיית בלימת זעזועים כזאת או אחרת (ג'ל/אוויר/פוליאוריתן ) .האם כמות הפציעות ריצה ירדה כתוצאה משיפורים אלו? לא.היא אפילו עולה. זאת הסיבה שהיום מאוד פופולרי לרוץ "יחפים" (כל ה"ויברם 5 אצעות" למיניהם).

לפני שאתה קונה דבר ראשון לך לחנות נורמלית ותבדוק את הנעליים.
תרגיש אותם, תראה איזה מידה מתאימה לך ותנסה לרוץ איתם קצת בתוך החנות, רק אחרי תחשוב לקנות.
אם אתה גר באיזור חולון אז יש חנות מפעל של ברוקס, נעליים ממש טובות. במידה ואתה בא על מדים אתה מקבל 40% הנחה, אתה תמיד יכול לבקש ממישהו בצבא שיקנה לך.

ובקשר לסוגי נעל, אם יש לך קשת גבוה אתה צריך נעל יותר רכה לעומת בנאדם עם פלטפוס שצריך נעל יותר קשיחה שתייצב לו את הרגל.
ככה שכל נעל מתאימה לסוג רגל אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית