הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 200X5

משקל יפה, כל הכבוד!
יש כמה נקדות שכדאי לשפר בטכניקה ואני מציע שתשקול להחליף נעלים, אתה קורס בתוכן.

ברוב החזרות התחת עולה קודם, שים לב.
חוץ מזה, אחלה משקל!
כל הכבוד.

מסכים איתו.
אתה מתחיל את העמידת מוצא שלך נמוך מידי מה שגורם לכך שאתה מתחיל את התנועה עם התחת בלי להזיז כמעט את המוט.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, יש חגורה מתחת לחולצה או בלי? ומה הנתונים?

אין חגורה .95-6 קילו
פשש חזק אהבתי, אבל למה אתה תמיד עוזב במקום לעשות ברצף..?
כי הקו ואד עייף ואני לא רוצה למשוך כשהוא גם ככה קורס
משקל יפה, כל הכבוד!
יש כמה נקדות שכדאי לשפר בטכניקה ואני מציע שתשקול להחליף נעלים, אתה קורס בתוכן.

מה הכוונה קורס בתוכן

היה חשוב לי הפעם פשוט להרים אז לא חשבתי כמעט על טכניקה הנה סרטון בטכניקה מחושבת:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד!
רק שים לב שאלה 5 סינגלים.😉

תודה.
בגלל שאני עוזב את המוט?
מעניין אותי אם יש עוד מישהו שחושב שהמרווח זמן בין החזרות הופך את זה לסינגלים

נערך לאחרונה:
46ש' לחמישיה זה סבבה, אפילו שהמוט נעזב. לא עקרוני.
ליתר דיוק 34, הסרטון 46 שניות והוא התחיל בשנייה ה12.
הזמן לגמרי בסדר, המרווחים בין החזרות נמוכים. אבל לדעתי העניין הוא שהוא עזב את המוט - זה מקל. כשאתה צריך להשאר "למטה" בזמן המנוחה, היא פחות אפקטיבית. כמו למשל לעשות סקוואט לחמישייה במונוליפט וכל חזרה להניח על המונוליפט לשנייה שתיים ולנוח בלי המוט על הגב. או בבנץ' פרס להחזיר את המוט לשנייה ולנוח בלי המוט על הידיים.
לגביי מרווחים בין חזרות אפשר להתווכח, אבל אם עזבת את המוט - הסט נגמר. זו לפחות דעתי.

בכל אופן כל הכבוד, מוניטין. חזק מאוד!

• פותח/ת השרשור
ליתר דיוק 34, הסרטון 46 שניות והוא התחיל בשנייה ה12.
הזמן לגמרי בסדר, המרווחים בין החזרות נמוכים. אבל לדעתי העניין הוא שהוא עזב את המוט - זה מקל. כשאתה צריך להשאר "למטה" בזמן המנוחה, היא פחות אפקטיבית. כמו למשל לעשות סקוואט לחמישייה במונוליפט וכל חזרה להניח על המונוליפט לשנייה שתיים ולנוח בלי המוט על הגב. או בבנץ' פרס להחזיר את המוט לשנייה ולנוח בלי המוט על הידיים.
לגביי מרווחים בין חזרות אפשר להתווכח, אבל אם עזבת את המוט - הסט נגמר. זו לפחות דעתי.

בכל אופן כל הכבוד, מוניטין. חזק מאוד!

תודה רבה 😃
זו צורה מטופשת שלי בעצם להסיר תמתח מהקוואד. אני מאמין שבאותה מידה יכולתי ליישר תרגליים לגמרי ועדיין לאחוז במוט .
בכל אופן תודה רבה לכולם, אקח לתשומת ליבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית