עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולא כמו בארץ מכוני כושר עם 7000 הליכונים ואולי איזה שטח של מטר על מטר למשקולות חופשי + כמה ילדים שעשו קורס מדריכים וחשים שהם הדבר הבא בקטגוריית מדריכי חדש כושר.
למי שלא יודע גולדג'ים זה ה-מכונים בארה"ב, אלו מכוני כושר ברמה מטורפת ומתאמנים שם הרבה בודיבילדרים פאוורליפטרים והמון סלבריטאים
מה שיפה שם שהרמה המקצועית ממש מורגשת וכל מדריך בחדר כושר שם הוא מקצוען אמיתי ונראה כמו איזה בודיבילדר ולא כמו בארץ מכוני כושר עם 7000 הליכונים ואולי איזה שטח של מטר על מטר למשקולות חופשי + כמה ילדים שעשו קורס מדריכים וחשים שהם הדבר הבא בקטגוריית מדריכי חדש כושר.
אני בעד להרוס את קניון חולון ולבנות סניף שלהם אצלנו! אבל שלא יהיה שם רק מזרון קטנטן עם מוט אחד לקרוספיט/WL כמו שראיתי בסרטון- שיהיה אותו מספר כלובים ומקומות ל-WL.
שיורידו את המכונות המיותרות כמו האדומה הזו על הרצפה שמפעילה את השוק וישימו... עוד כלוביםם:jester:
קיצור- הלוואי יגיע לחולון... או זה או הקבוצה של ריגרט לחולון
יש את קניון בת ים LOLמה אתה גנוב לפרק את קניון חולון? ומה יעשו כל האמהות המשועממות שסתם צריכות להסתובב כל היום? אתם רוצה להשאיר אותן בבתם לשגע את ילדיהן?
אעזור לך במימון תמורת אחוזים.עושה לי חשק להקים מכון לליפטינג בלבד! 😵💫🥊
עושה לי חשק להקים מכון לליפטינג בלבד! 😵💫🥊
זה לא כל כך יקר-בדיוק חשבתי על זה שבוע שעבר, אם הייתי מיליונר הייתי מקים מכון רק של ליפטינג!
צודק- שיפנו את המכונות הלא שימושיות בעליל, כמו הזו לרגליים שקאי גרין הסביר עליה ויביאו עוד, *תופים* משטחי WL/קרוספיט וכלובים 😈אני לא רואה באמת מה הטעם במכון
הוא פנסי ונחמד והכל אבל הוא יחסית יקר וב90% מהמכשירים אתה לא משתמש