הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון גולדס ג'ים קליפורניה

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
מקווה שיצא לי פעם אחת להתאמן שם בשביל החוויהיש שם בערך כל ציוד שאפשר לדמיין בין אם אתה פאוור ליפטר או בודיבילדר.נראה לי שלהתאמן שם עולה 20 דולר ליום שזה יקר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה תמיד החדרי כושר באמריקה כלכך אדירים.

מכון אדיררר!
מתאים לכולם, לבילדרים, לליפטרים [כי הכלוב יהיה ריק, לול], לקרוספיטרים, ולליצנים שעושים מכונות 🤡

למי שלא יודע גולדג'ים זה ה-מכונים בארה"ב, אלו מכוני כושר ברמה מטורפת ומתאמנים שם הרבה בודיבילדרים פאוורליפטרים והמון סלבריטאים

מה שיפה שם שהרמה המקצועית ממש מורגשת וכל מדריך בחדר כושר שם הוא מקצוען אמיתי ונראה כמו איזה בודיבילדר ולא כמו בארץ מכוני כושר עם 7000 הליכונים ואולי איזה שטח של מטר על מטר למשקולות חופשי + כמה ילדים שעשו קורס מדריכים וחשים שהם הדבר הבא בקטגוריית מדריכי חדש כושר.

ולא כמו בארץ מכוני כושר עם 7000 הליכונים ואולי איזה שטח של מטר על מטר למשקולות חופשי + כמה ילדים שעשו קורס מדריכים וחשים שהם הדבר הבא בקטגוריית מדריכי חדש כושר.

כמה שזה נכון...

למי שלא יודע גולדג'ים זה ה-מכונים בארה"ב, אלו מכוני כושר ברמה מטורפת ומתאמנים שם הרבה בודיבילדרים פאוורליפטרים והמון סלבריטאים

מה שיפה שם שהרמה המקצועית ממש מורגשת וכל מדריך בחדר כושר שם הוא מקצוען אמיתי ונראה כמו איזה בודיבילדר ולא כמו בארץ מכוני כושר עם 7000 הליכונים ואולי איזה שטח של מטר על מטר למשקולות חופשי + כמה ילדים שעשו קורס מדריכים וחשים שהם הדבר הבא בקטגוריית מדריכי חדש כושר.

אני איתך

מטורף

יש מצב שהשירותים שם יותר גדולים מכל החדר כושר שלי...

מה שיותר מדהים זה שהבחור הממוצא בחדר כושר שם, בגודל של הבחורים הגדולים אצלינו בחדרי הכושר.

אני בעד להרוס את קניון חולון ולבנות סניף שלהם אצלנו! אבל שלא יהיה שם רק מזרון קטנטן עם מוט אחד לקרוספיט/WL כמו שראיתי בסרטון- שיהיה אותו מספר כלובים ומקומות ל-WL.
שיורידו את המכונות המיותרות כמו האדומה הזו על הרצפה שמפעילה את השוק וישימו... עוד כלוביםם:jester:
קיצור- הלוואי יגיע לחולון... או זה או הקבוצה של ריגרט לחולון

אני בעד להרוס את קניון חולון ולבנות סניף שלהם אצלנו! אבל שלא יהיה שם רק מזרון קטנטן עם מוט אחד לקרוספיט/WL כמו שראיתי בסרטון- שיהיה אותו מספר כלובים ומקומות ל-WL.
שיורידו את המכונות המיותרות כמו האדומה הזו על הרצפה שמפעילה את השוק וישימו... עוד כלוביםם:jester:
קיצור- הלוואי יגיע לחולון... או זה או הקבוצה של ריגרט לחולון

מה אתה גנוב לפרק את קניון חולון? ומה יעשו כל האמהות המשועממות שסתם צריכות להסתובב כל היום? אתם רוצה להשאיר אותן בבתם לשגע את ילדיהן?

עושה לי חשק להקים מכון לליפטינג בלבד! 😵‍💫🥊

מה אתה גנוב לפרק את קניון חולון? ומה יעשו כל האמהות המשועממות שסתם צריכות להסתובב כל היום? אתם רוצה להשאיר אותן בבתם לשגע את ילדיהן?
יש את קניון בת ים LOL
עושה לי חשק להקים מכון לליפטינג בלבד! 😵‍💫🥊
אעזור לך במימון תמורת אחוזים.

חחח להתאמן שם ולהרגיש חלשלוש בייחס לבהמות שיש מסביבך!😃

20 דולר ליום לא שוווה
יש מכונים שאתה משלם פחות מ10 דולר לחודש שפתוח 24 שעות ומספיק גדול בשביל ללכת לאיבוד חח

אני לא רואה באמת מה הטעם במכון
הוא פנסי ונחמד והכל אבל הוא יחסית יקר וב90% מהמכשירים אתה לא משתמש

בדיוק חשבתי על זה שבוע שעבר, אם הייתי מיליונר הייתי מקים מכון רק של ליפטינג!
זה לא כל כך יקר-
אתה צריך פלטות (נניח טון), 5+ כלובים/ראקים, מוטות אולימפיים (בסביבות ה-15 - 20), עוד כמה ספות (5) והשאר זה אזור של WL עם משטח מתאים. כמובן שיש עוד טיפה על מזגן, תאורה, דלפק וכו', לא מאמין שיעבור את ה-500K
אני לא רואה באמת מה הטעם במכון
הוא פנסי ונחמד והכל אבל הוא יחסית יקר וב90% מהמכשירים אתה לא משתמש
צודק- שיפנו את המכונות הלא שימושיות בעליל, כמו הזו לרגליים שקאי גרין הסביר עליה ויביאו עוד, *תופים* משטחי WL/קרוספיט וכלובים 😈
אין שם יותר מדי כלובים ורק מטר על מטר לקרוספיטר/WL יחיד.

• פותח/ת השרשור
אחי זה לא קאוי גרין זה ווילסמית.

Back
למעלה תחתית