הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טסט לעדי.

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
Testosterone enanthate 500mg / EW 1-10
HCG 500iu /EW 1-10
חודש אחרי
CLOMID 100mg / ED 30 DAYS
NOLVADEX 20mg / ED 45 DAYS

או
Testosterone enanthate 500mg / EW 1-10
2-10 HCG 100iu / ED
12-16 Nolvadex 40/40/20/20

מבולבול מאוד ממה שאתה רשמת או שאני התבלבלתי ולא הבנתי נכון?
יש כאן כמה דברים שונים בין מה שאתה רשמת לבין מה שבנעוצים.

נערך לאחרונה:
HCG יש שממליצים לקחת כל יום כדי לדמות את הפעולה הטבעית של האשכים. אבל גם לחלק 500UI לשתי זריקות בשבוע זה יעיל.
בקשר לנולבדקס וכלומיד מתחילים אחרי שבועיים!! ראיתי מישהו שעשה לוג ביו טיוב. סיים את הסייקל ואחרי שבועיים הוא עדיין הרגיש בסדר גמור כי הטסט עדיין היה במערכת שלו! אחרי 3 שבועות כבר הוא היה מלא בפצעים ועוד תופעות לוואי בגלל שהוא לא התחיל לקחת בזמן!

• פותח/ת השרשור
HCG יש שממליצים לקחת כל יום כדי לדמות את הפעולה הטבעית של האשכים. אבל גם לחלק 500UI לשתי זריקות בשבוע זה יעיל.
בקשר לנולבדקס וכלומיד מתחילים אחרי שבועיים!! ראיתי מישהו שעשה לוג ביו טיוב. סיים את הסייקל ואחרי שבועיים הוא עדיין הרגיש בסדר גמור כי הטסט עדיין היה במערכת שלו! אחרי 3 שבועות כבר הוא היה מלא בפצעים ועוד תופעות לוואי בגלל שהוא לא התחיל לקחת בזמן!

עדי אמר חודש...
500IU אני יודע שאפשר לחלק זה לא העניין.
העניין שמה שעדי אמר שונה מהנעוצים.

ובכל האינטרנט אנשים שמשתמשים אומרים לך לקחת אחרי שבועיים מניסיון ולא מתוך מאמרים שקראו. אתה לא צריך להסתמך על מקור אחד ויחיד אם אתה רוצה להשתמש כי זה משהו שיכול לסכן אותך ותמיד עדיף לקרוא כמה שיותר ולהיות מוכן. לא להיות ראש קטן

• פותח/ת השרשור
ובכל האינטרנט אנשים שמשתמשים אומרים לך לקחת אחרי שבועיים מניסיון ולא מתוך מאמרים שקראו. אתה לא צריך להסתמך על מקור אחד ויחיד אם אתה רוצה להשתמש כי זה משהו שיכול לסכן אותך ותמיד עדיף לקרוא כמה שיותר ולהיות מוכן. לא להיות ראש קטן

חחחח דבר ראשון אני רואה איזה אנשים יש באינטרנט, לא חסר אנשים שעושים דיבול סולו ועוד ממליצים לאחרים ממליצים לא לעשות PCT וכדומה.
אני מעדיף לסמוך על מישהוא " שרק קרא מחקרים" מאשר מישהוא ששמע סיפורים (=.
דבר אחרון עדי עבר טיפה יותר סייקלים, הוא בעל ידע עצום בתחום, קורא משקיע ומשפר את הידע שלו כמעט כל יום, בניגוד מאמרים באינטרנט שמ2006 לא עברו שינוי, חוץ מזה הרמה של עדי...גבוה בהמון מאשר כמה בילדבאדי שחושבים שהם מבינים משהוא.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית