דלקות

bjjman

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
My home GYM
שלום לכולם לאחרונה אני סובל מדלקות בשורש כף היד בצד הזרת (לא יכול לסובב את היד כתוצאה) וכנראה דלקת נוספת שחוזרת בכתף.
מדובר בחצי שנה שאני כבר סובל מדלקות חוזרות, האם מישהו מכיר טיפול יעיל או פיזוטרפיסט טוב?

• פותח/ת השרשור
אני מחולון, הרופא אמר שזה דלקת נתן 10 כדורי ארקוקסיה ופיזותרפיה שמתמצאת בפאראפין פעם בשבוע, זה היה לפני חודשיים ועדיין אין סמני החלמה.
יש משהו לעשות?

כן , יש מה לעשות.
בראש ובראשונה לברר מה הגורם לדלקת... (נשמע טריויאלי , אבל זה הצעד הראשון). דלקת היא הרי תגובה לפציעה.

תתאר בפירוט את שגרת העבודה והאימונים שלך.
דבר נוסף , כמה טיפולי פיזיותרפיה עשית? האם כל​ מה שקיבלת זה פאראפין?

• פותח/ת השרשור
שתי הדלקות נגרמו מהאבקות חופשית. הדלקת בשורש כף היד נגרמה ככל הנראה מסיבובים של היד לשחרור אחיזה של היריב (עבדתי מול מישהו גדול יותר ועשינו רק את זה לקרוב לדקה בקרב) הכתף נגרמה מזה שעשיתי לו תחנת רוח מעמידה, אתה מתכופף על הברכיים ומעמיס אותו על הגב כמו בסקוואט לשנייה ואז מעיף אותו לצד השני עם משיכה.
אני מוקדן טלפוני אז אין חשש למאמץ עבודה. אימונים אחרים זה SS עם dumbell press במקום ה-clean.
עברתי 6 טיפולי פיזו' וכל מה שהרופא עשה זה טבילות בפארפין לרבע שעה ובקושי היה שיפור מתחילת נובמבר, אני ממש מתוסכל מזה כי אני רוצה לחזור לאימונים כמה שיותר מהר שאלתי אותו עם עוד סיבוב של ארקוקסיה או זריקת קורטיזון אבל הוא התנגד ואמר שזה נועד רק למצבים קיצוניים לפני ניתוח.

לא הבנתי , רופא טיפל בך בפאראפין??? או שזה היה פיזיותרפיסט?
בכל אופן , אם תרצה , אוכל להפנות אותך לפיזיותרפיסט.

• פותח/ת השרשור
הפיזו' מטפל בפארפין כשבאתי לרופא פעם שנייה ובקשתי עוד ארקוקסיה (אחרי חודש וחצי מהפעם ההראשונה) או זריקה הוא אמר לי לא ושזה רק למקרים קיצוניים.

מה שמו של הפיזוטרפיסט בישראל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית