הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה מבינים באקסל?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
נניח יש לי עמודה שיש לה 2 אופציות בלבד:
Adam
ו
Ben.
עמוד לידה יש נתונים שאני מזין במספרים ולאחר מכן את יחידת המשקל זה מוסיף אוטומטית. נניח אני כותב 75 וזה משלים ל 75Kg.
עכשיו: אני את התיבה של ה-75Kg פירקתי ל-2 כאשר בצד השמאלי יהיה כתוב לי ה 75Kg ובצד הימני אני רוצה שיהיה לי את ההפרש מהערך האחרון שכתבתי במקום ה 75Kg, האם זה אפשרי? נניח יש לי עכשיו 75Kg ואני כותב במקום זה 76.5Kg, אני רוצה שזה יציג לי בתא המפוצל מצד ימינו 1.5Kg+ (ההפרש, כולל הסימן).

עכשיו אם זה אפשרי, אני רוצה שאם בעמוד הראשונה אני אבחר Adam וההפרש יהיה חיובי, זה יצבע את התא באדום. אם זה שלילי, זה יצבע אותו בירוק. ו Ben בעצם יעבוד הפוך - אם אבחר ב Ben בעמודה הראשונה וההפרש יהיה חיובי, אני רוצה שהתא של ההפרש והמשקל יהיה בצבע ירוק ואם זה שלילי שזה יצבע אותו באדום.

האם אני מבקש יותר מידי מאקסל?

האם אני מבקש יותר מידי מאקסל?
טם הבנתי נכון זה אפשרי, כדי לצבוע בירוק או באדום, משתמשים בעיצוב מותנה, conditional formating לגבי הפיצול של ה-KG אפשרי, אבל דורש קצת משחקים.
אם תשלח לי את הקובץ אני אוכל לעזור

כמו שהבחור למעלה אמר אתה צריך בסה"כ לבחור במה שנקרא עיצוב מותנה - conditional formatting
שם אתה צריך לקבוע חוק לגבי התא המפוצל שמציג את התוצאה - יש SET NEW RULE.
פשוט תקבע בתא המפוצל של ADAM שהחוק הוא תוצאה חיובית = צבע ירוק / תוצאה שלילית = ורוד פוקסיה או מה שבא לך.

זה כל הסיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית